Meni ga je pa v tej epizodi spet čist zmagala Angie - res mi je svetovna. Tak ful dober karakter pa temperament, drugačna od ''ta glavnih'' štirih, ko je zbrcala smetnjake ga je pa itak zmagala.
Am, mogoče katera ve, kaj se je dogajalo z Bree v 3. sezoni? Očitno je, da se je ful zredila in da delajo vse, da bi njeno telo bilo vedno prikrito. Je bila noseča?
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
Dokaz Eden in Savannah (malo pred njenim 45 roj. dnevom)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Nič pametnega se ni zgodilo v prejšnjem delu upam, da bo kaj boljše ta novi, komaj čakam. Za striperko pa se še ne morem odločit ali mi je všeč ali pa ne...
g00fy_qa napisal/-a:Am, mogoče katera ve, kaj se je dogajalo z Bree v 3. sezoni? Očitno je, da se je ful zredila in da delajo vse, da bi njeno telo bilo vedno prikrito. Je bila noseča?
Jaz sem vidla na youtube nekje ko so govorili o 3. sezoni kak so prekrivali njen trebušček Trebuha nikoli ni kazalo, če pa je že blo nujno, pa je mela nekaj v roki da je lahko lepo skrila. Samo se je vseeno vidlo ker je mela prsi naenkrat tak velike, pa še včasih so malo mimo brcnili pa se je malo vidlo da je noseča. Ampak ideja je pa bla dobra
hm, a se ni takrat ko je bla Marcia Cross noseča, Bree delala da je noseča ker je bla v resnici njena hčerka ampak tega niso hotl povedat drugim, ker jim je ful sramoto nardila in naj bi itak Bree pa Orson vzgajala otroka?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
softTouch napisal/-a:hm, a se ni takrat ko je bla Marcia Cross noseča, Bree delala da je noseča ker je bla v resnici njena hčerka ampak tega niso hotl povedat drugim, ker jim je ful sramoto nardila in naj bi itak Bree pa Orson vzgajala otroka?
Ja, to je bilo potem konec 3. sezone ko več ni bila res noseča.