*SunFlower* napisal/-a:claire napisal/-a:že to, da bi se NAJPREJ zaljubila vanj, šele NATO pa izvedela,da je poročen, bi ti pa menda ja dalo vedeti...
Seveda, in ker smo ljudje 100% racionalne osebe, bi bilo vse kristalno jasno in logično?claire napisal/-a:^^ zato, ker ve kaj on dela in je nič ne peče vest. jaz sem vedno negativno nastrojena proti takim, ki imajo vezo z nekom, ki je že v vezi. sigurno sta oba kriva, a da ona to mirno trpi je zame "hujši" zločin (no ali pa vsaj enak no- sem malo potuhtala.)
ampak tu je v igri še denar- to njo dela še večjo p******.
Kaj ti ni jasnoA to, da njega nič ne peče vest, je bolje kot to, da nje ne? To, da on njej da denar, je bolj sprejemljivo kot to, da ga ona vzame? Ne zagovarjam tega, da se dekleta vede spuščajo v zveze s poročenimi moškimi, pa tudi ne menim, da niso ničesar krive, ampak dejstvo je, da je moški tisti, ki vara, dekle pa samo primerna 'kandidatka'. Na prvem mestu je moški tisti, ki bi ga morala peči vest, saj on nima spoštovanja do svoje partnerke. Ne moreš tudi enačiti dekleta, ki je s takim moškim tako malo za foro, kot pa dekleta, ki se je zaljubila v tega moškega.
Se strinjam z izjavo in citati.
Obenem pa dodajam tudi sama, da vem, da obstaja možnost, da se ena zaljubi v moškega, ki je poročen prej kot izve, da je poročen. Sicer je to bolj izjema, a vem za moškega, ki je punci lagal, da je samski. Sicer se to prej ali slej izve, a vseeno je dolgo trajalo, da je to ugotovila, ker ji je spretno prikrival.