Desperate housewives (Razočarane gospodinje)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

je :)
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Meni sta pa Lynette in Bree najljubša lika. Samostojni ženski, ki vesta kaj hočeta in večinoma to tudi dosežeta.
Susan me pa najbolj nervira.

Kako imamo različna menenja o "gospodinjah" :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

meni je tudi lynette carica.

susan mi gre na živce že od začetka. 'oh. i burnt your house. oh! what should i do! oh!' s to svojo clumsiness mi je prav antipatična.

ampak so mi all in all vse res hudi liki in mi je ta nadaljevanka res TOP. edina, ki jo po petih sezonah še vedno z veseljem gledam.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Jst gospodinj ne gledam redno, imam sicer vse sezone na računalniku, vendar zaenkrat dlje od 1. sezone nisem prišla, tako da možno, da se je marsikej spremenilo, samo meni je pa Susan najljubša, ker je tko prikupno simpatično zmedena :D Pa sej drugač so mi vse fajne, če bi pa mogla izbirat, mi je pa najbolj nadležna Bree s svojo pedantnostjo vedno in povsod :D
Use your head and follow your heart.
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

a se tuki dejansko pogovarja o 4ti sezoni?
k se mi zdi da ne in da je tale naslou teme mal neprimeren :oops:

meni je pa susan prou carica:) čeprou u kakšnem delu res mal pretirava ampak nasplošno
zadnje čase mi gre vse bolj na žiuce bree
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

OK, bejbe, jz rabim pomoč. :D

Mal sem se pozn lotila bolj vneto spremljat serijo (pač po TVju), ne vem kako da me ni prej tolk not potegnil.. uglavnem, včeri je bil 16. del 5. sezone (če se ne motim; ko Lynette & Tom (eden boljših TV parov ever!) zapirata picerijo) - zdej bi vas pa samo prosila, če me usmerite na približne strani te teme, kjer bi lahko zvedla kaj oz. kdo hudiča je Dave Williams!! Kok me jezi!! :D Zdej že par delov gledam in še kr mi ni nč jasno...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Wikipedia. Sam če preveč izveš, js nč kiva :D Z belo: Dave je sedaj mož od Edie, prepričal pa je Edie da se preselita nazaj na Wisterio Lane, da se maščuje Miku (& Susan), ker sta imela nesrečo, kjer umrla Davova žena in hčerka. Razvoj tega, boš pa še videla ;-)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^Aaa, glih to me je matral, zakaj se hoče Mike-u maščevat.

Hvala za link, hehe.
Uporabniški avatar
piQoLina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a piQoLina »

ma meni so vse štiri gospodinje tok zakon. usaka mi je na svoj način zanimiva.
me pa zanima s kje vi to dol pobiraate? k ne na partisu,ne na blinku ni nobenga novega dela. 13 del je zadnji ki je gor.pa se mi zdi da bi ze 14 mogu zuni bit?
life is too short to worry about stupid things.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Jutri :wink: Vsak ponedeljek nov del (predvajanje v ZDA ob nedeljah zvečer)
Uporabniški avatar
piQoLina
Sramežljivka
Sramežljivka

sm komaj zdaj ugotovila, da ne pride več vsak pondeljek nov del vn.beda:/ k se spomnem, da prej je blo tako.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pa saj JUTRI BO nov del :wink: (sej veš, da je danes nedelja, a ne? :D)

Potem je pa naslednji 21. februarja ter 16. del 28. februarja.
Uporabniški avatar
piQoLina
Sramežljivka
Sramežljivka

ja ja sej razumem :P
sam k zdej prihajajo deli vsak DRUGI ponedeljek. prej so pa vsak.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ni čisto res :wink:

Pač sezona ima ene 25 delov, predvaja se pa okoli 8-9 mesecev. In to pač razporedijo.

Po tem delu bodo 3 tedni pavze, potem 2 dela zapored, potem 2 tedna pavze, potem pa še ni za zihr (verjetn marec vsak teden, april verjetno cel brez, ali le kakšen del; potem maj verjetno redno vsak teden in finale naj bi bil zadnjo nedeljo v maju).

Promo za današnji/jutrišnji del:
<embed src='http://spoilerfiles.com/spoilertv/flvplayerv4.swf' height='360' width='480' allowscriptaccess='always' allowfullscreen='true' flashvars='level=0&description=Video%20Description&logo=http%3A%2F%2Fspoilerfiles.com%2Fspoilertv%2Fspoilertvvideowatermarksmaller.png&stretching=exactfit&dock=false&title=Video%20Title&image=http%3A%2F%2Fspoilerfiles.com%2Fspoilertv%2Fspoilertvvideostill.jpg&channel=3329&bandwidth=5000&file=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DCanAyBzbspo&viral.functions=embed&plugins=viral%2Cltas_beta'>
Uporabniški avatar
piQoLina
Sramežljivka
Sramežljivka

aja a tako je to. vidiš tega pa nism vedla. sm se prav navadla vsak pondeljek gledat te gospodinje, tko da sm jih že mau pogrešala k je biu zdej 1 tedn pauze:)
Odgovori