Izpit za avto
-
- Kofetarica
- Kontakt:
larilu napisal/-a:Libido srečno!
ma men je zdej ful težko se spet pripravit na to da bom mogla vozit pri drugem inštruktorju,no še prej bom mogla enga najdt, pa pol spet odvisn kako me bo un učil vozit čeprav mi je takrat manjkala samo še avtocesta pa 1x ponoč vozit in to je to![]()
a ktera ve kako je v zvezi s tem izstopom iz avtošole?kolk je za plačat okvirno?
Jaz prvič slišim, da bi blo kej za plačat za izstop iz avtošole, sej to je pač čist tvoja odločitev kje boš vozila.
Edino problem je lahko, če je od tvoje zadnje vožnje minilo več kot (milism, da dve leti) potem moraš it vse od začetka.
*QueenBitch* napisal/-a:larilu napisal/-a:Libido srečno!
ma men je zdej ful težko se spet pripravit na to da bom mogla vozit pri drugem inštruktorju,no še prej bom mogla enga najdt, pa pol spet odvisn kako me bo un učil vozit čeprav mi je takrat manjkala samo še avtocesta pa 1x ponoč vozit in to je to![]()
a ktera ve kako je v zvezi s tem izstopom iz avtošole?kolk je za plačat okvirno?
Jaz prvič slišim, da bi blo kej za plačat za izstop iz avtošole, sej to je pač čist tvoja odločitev kje boš vozila.
Edino problem je lahko, če je od tvoje zadnje vožnje minilo več kot (milism, da dve leti) potem moraš it vse od začetka.
ma sej tud jaz sam na netu sem neki zasledila tko da sm mislna da je to že neki novga

Tiste k ste zamenjale inštruktorje pa avtošole a ste dostcajta rabile da ste spet navadile na novega inštruktorja pa na njegovo učenje?Pa ktera hod v kakšno v lj. avtošolo?
- spelaspela
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
VPRAŠANJE:
Ali je kdo delal CPP "taglavn" na Roški in me zanima če so sedaj ko so nove pole..kaj težji izpiti? ali so enaki tem polam?
http://www.druga.org/~raz01c/cpp/
HVALA!
Ali je kdo delal CPP "taglavn" na Roški in me zanima če so sedaj ko so nove pole..kaj težji izpiti? ali so enaki tem polam?
http://www.druga.org/~raz01c/cpp/
HVALA!
Jaz imam izpit okoli 3 leta in imam leče (dioptrija -2.5), pa nič ne vem o tem
Vozniško dovoljenje imam do leta 2067.

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
matejka** napisal/-a:Tiste ki že imate izpit za avto več kot 2 leti in nosite očala, na koliko let ga morate podaljševat (izpit) in na koliko let morate hodit na te zdravniške preglede? Zdi se mi absurdno, da recimo na 5 let (kot berem po drugih forumih) moraš dati ven okrog 70€ - je to kar dragi hec potem.
Jaz sem nazadne dobila podaljšano za 10 let se mi zdi. Izpit sem menjavala 2 let nazaj in sem plačala mislem da 20 € za okulistični pregled (samoplačnško), potem nekaj €(se žal ne spomnim točno) za pregled in potem še stroški menjave izpita. Vse skupaj je bilo okoli 40-50 €.
Poznam pa enga fanta, ki se je naredu mal butastga in šel čez 3 leta na zdravniški pregled, čes da nima pojma zakaj so mu na izpitu napisali kontrola čez 3 leta. Šel je v drugo ordinacijo, kjer so mu preverili vid, bilo vse kul ker je imel leče in dobil izpit do leta 2070. Jaz vem da bom to naslednič naredila, ker mi gre blazno na živce, da moram na vsake par let zmetat dnar za take bedarije. Sploh pa zaradi tega ker redno hodim na okulistične preglede, če se le da