Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

jaz bom pa februarja mel 6 let! mater kak čas beži :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

larilu napisal/-a:Libido srečno!

ma men je zdej ful težko se spet pripravit na to da bom mogla vozit pri drugem inštruktorju,no še prej bom mogla enga najdt, pa pol spet odvisn kako me bo un učil vozit čeprav mi je takrat manjkala samo še avtocesta pa 1x ponoč vozit in to je to :roll:

a ktera ve kako je v zvezi s tem izstopom iz avtošole?kolk je za plačat okvirno? :?:

Jaz prvič slišim, da bi blo kej za plačat za izstop iz avtošole, sej to je pač čist tvoja odločitev kje boš vozila.
Edino problem je lahko, če je od tvoje zadnje vožnje minilo več kot (milism, da dve leti) potem moraš it vse od začetka.
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

Libido. napisal/-a:jst imam pa jutri glavno .. spet ... že četrtič ... res upam da tokrat nardim .. :?

kako ti je šlo?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

In Libido...a si zdej Slika
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
larilu
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a larilu »

*QueenBitch* napisal/-a:
larilu napisal/-a:Libido srečno!

ma men je zdej ful težko se spet pripravit na to da bom mogla vozit pri drugem inštruktorju,no še prej bom mogla enga najdt, pa pol spet odvisn kako me bo un učil vozit čeprav mi je takrat manjkala samo še avtocesta pa 1x ponoč vozit in to je to :roll:

a ktera ve kako je v zvezi s tem izstopom iz avtošole?kolk je za plačat okvirno? :?:

Jaz prvič slišim, da bi blo kej za plačat za izstop iz avtošole, sej to je pač čist tvoja odločitev kje boš vozila.
Edino problem je lahko, če je od tvoje zadnje vožnje minilo več kot (milism, da dve leti) potem moraš it vse od začetka.

ma sej tud jaz sam na netu sem neki zasledila tko da sm mislna da je to že neki novga :?
Tiste k ste zamenjale inštruktorje pa avtošole a ste dostcajta rabile da ste spet navadile na novega inštruktorja pa na njegovo učenje?Pa ktera hod v kakšno v lj. avtošolo?
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

Libido. napisal/-a:mene pa zanima, če je dandy nardila, ki je imela včeraj glavno vožnjo (mislim da je rekla da ima 5.)? bejba??? :)

ja jst sm pa naredla, sicer ne vem kako ampak sm mela kr srečo :P

upam da si ti tut zdej u četrto :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Libido. je pomoje naredla in se zdej od veselja še kr đira gor pa dol po Sloveniji. :D

Kvinbič, čestitke! Pa čimveč užitka v vožnji. :grinsevil:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
janja07
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a janja07 »

Jaz sem ga pred 1 mesecem naredila, v Celju, z 35urami. Imela sem super inštruktorja pri Izletniku.. Super je bil, vse razložil, normalno sva komunicirala, imela sem tudi najtežjega ocenjevalca, kakor pravijo pri nam in sem naredil v prvo :)
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

NOVO!!
Ne da se mi brat vseh 200 strani, tko da bom kr tuki pisala.
Moj tamal (brat) zdj dela CPP in rabi uno knjigo s teorijo (verjetn je naslov cestnoprometni predpisi, more pa bit novejša od leta 2007).
Zanima me, če jo ma katera za posodit/prodat/karkoli?? Lahko na ZS. Hvala :)
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a spelaspela »

VPRAŠANJE:
Ali je kdo delal CPP "taglavn" na Roški in me zanima če so sedaj ko so nove pole..kaj težji izpiti? ali so enaki tem polam?

http://www.druga.org/~raz01c/cpp/

HVALA!
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

Tiste ki že imate izpit za avto več kot 2 leti in nosite očala, na koliko let ga morate podaljševat (izpit) in na koliko let morate hodit na te zdravniške preglede? Zdi se mi absurdno, da recimo na 5 let (kot berem po drugih forumih) moraš dati ven okrog 70€ - je to kar dragi hec potem.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Jaz imam izpit okoli 3 leta in imam leče (dioptrija -2.5), pa nič ne vem o tem :D Vozniško dovoljenje imam do leta 2067.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

matejka** napisal/-a:Tiste ki že imate izpit za avto več kot 2 leti in nosite očala, na koliko let ga morate podaljševat (izpit) in na koliko let morate hodit na te zdravniške preglede? Zdi se mi absurdno, da recimo na 5 let (kot berem po drugih forumih) moraš dati ven okrog 70€ - je to kar dragi hec potem.

Jaz sem nazadne dobila podaljšano za 10 let se mi zdi. Izpit sem menjavala 2 let nazaj in sem plačala mislem da 20 € za okulistični pregled (samoplačnško), potem nekaj €(se žal ne spomnim točno) za pregled in potem še stroški menjave izpita. Vse skupaj je bilo okoli 40-50 €.

Poznam pa enga fanta, ki se je naredu mal butastga in šel čez 3 leta na zdravniški pregled, čes da nima pojma zakaj so mu na izpitu napisali kontrola čez 3 leta. Šel je v drugo ordinacijo, kjer so mu preverili vid, bilo vse kul ker je imel leče in dobil izpit do leta 2070. Jaz vem da bom to naslednič naredila, ker mi gre blazno na živce, da moram na vsake par let zmetat dnar za take bedarije. Sploh pa zaradi tega ker redno hodim na okulistične preglede, če se le da :)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Kaj pa Libido, a je nardila Slika
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

:nein: :cry:
Let's swim to the moon .....
Zaklenjeno