What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

:eek: :eek: ???' Sam si upa in ja, definitivno NTW!!!! :heul:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Sej se zavedate, da je šla taka le iz avta do vhoda v telovadnico? oz. karkoli že je ta kraj.
Seveda so paparaci povsod in ne moreš še prsta premaknt ne da te oni vidijo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

*mala* napisal/-a:Sej se zavedate, da je šla taka le iz avta do vhoda v telovadnico? oz. karkoli že je ta kraj.
Seveda so paparaci povsod in ne moreš še prsta premaknt ne da te oni vidijo.

Se zavedamo seveda, ampak jeb..ga, če veš, da so paparaci na vsakem koraku, se pač primerno oblečeš tudi sam do vhoda v telovadnico. A misliš, da ženska nima za eno trenirko???

Jst taka neb po stanovanju hodila, kaj šele zunaj!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Flashdance stil: (pač z malce nenavadnim izborom žab/pajkic):
Slika Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ točno TO sem hotela napisat.
hvala da si že ti. :respekt:

meni je čist hudo!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

barbkaa napisal/-a:spodnji del ful barvne pižame in zgornji del neka stara jakna.

jaz danes, ko sem na hitro laufala v trgovino :D ampak vseno not to wear. :D

:lol: carica :D

jst sm šla tudi enkrat v pižami v trgovino .. sm bla pri cimri doma za vikend ker je imela žurko za RD in že en večer prej smo žurale in potem prespale pri njej - jst in še dve kolegici .. in okoli poldne se zbudimo in se odločimo da gremo v trgovino nabavit še nekaj stvari za zvečer .. cimra obleče trenirko, ostalim se nam pa ni dalo oblačit in smo čez pižamo dale samo bunde (jst sm mela s sabo samo eno staro budno in stare superge ), z namenom da jo bomo itak počakale v avtu ko bo ona skočla v trgovino - smo šle samo do tamale trgovince v njeni vasi ... na koncu se je zgodilo, da smo mogle v mesto v trgovski center in cimra kliče iz trgovine da rabi pomoč .. in sm se ponudla da grem jst .. in tako sm po brežicah letala v pižami in eni stari bundi .. pomojem sm se potem na kakšnem forumu znašla v temi NTW :lach: ker me je folk ful čudno gledal :D
Let's swim to the moon .....
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

hahaha. sem na eno spletni strani zdaj pred rkatkim prebrala, da so v eni trgovini nekje prepovedali, da bi ljudje bosi ali pa v pižami hodli po njihovih trgovinah. :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ :lol:
ampak recimo kje btcju v kakih kafičih se vedno najde kaka v spodnjem delu trenerke in gležnjarjih, kar še ne pomeni, da nima stila, saj sem sama velikokrat taka hodila na malico, ko recimo pride roba in delaš v skladišču. mi je škoda "dobrih" cunj za tam, med malico, ki traja 30 min in jo komaj čakaš pa se hitro samo preobuješ in laufaš na sendvič, kavo in čik.
tako da ne takoj vseh obsojat. ;) ja pa NOT TO WEAR absolutno!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

ja sej vem. :D tut jaz sem mogla takrat nekam na hitro laufat, ampak sem prav vidla poglede enih na sebi,... tak tisto : wtf? kaj se je komaj vstala, kaj?:D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Ahh, to je pri men stalna praksa :D, če je treba kej na hitro it iskat v štacuno...sam žal mi je, da ne morem večkrat taka okol hodit. :lach:
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

starejši moški s kapuco, v kateri je bila velika nenormalna količina umetnega krzna. jao, like something died there! :roll:
Zadnjič spremenil barbkaa, dne 30. Jan. 2010 14:20, skupaj popravljeno 1 krat.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

^^ :D :? Omg... No, jaz sem pa danes vidla (v tem snežnem metežu!!) eno, ki je imela ultra kratko bundico, ki sploh ni bila zapeta, odpodaj je imela neko majčko z ovalnim izrezom, šal, ampak ni pokril kože pod vratom :eek:, spodaj pa žabice kožne barve, krilo in teniske. Halo, teniske! Pomoje je imela snega vse do kolen v čevljih.
IceIce
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a IceIce »

NTW so mi fejki klasicnih Timberland bootsov, ki so se v zadnjih tednih razpasli po Ljubljani. Ce jih nosi Kanye West, se ne pomeni, da njihove grde kopije zgledajo kul :roll:
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

jak, jak... taki čevlji so mi pa tak čudni. dobesedno, kot da bi stopil v gorčico z njimi. :D
Zaklenjeno