Ljubica poročenemu moškemu
-
- Sramežljivka
"ZATO SE TAKRAT ZAKON KONČA NE PA NADALJUJE" se strinjam ampak veš ni tako preprosto, ker ko imaš držino in skupno premoženje nastanejo zelo velike težave pri delitvi!!! In ja jst razmišljam plehko in otročje ti pa zelo razumno in tvoj zakon bi se seveda takoj končal, če ne bi zadovoljeval tvojih potreb v vseh pogledih in ti bi potem z največjim veseljem ves rešila NA NIVOJU, otroka bi zaradi spoštovanja prepustila vzgoji moža, hiši bi se odrekla zaradi lepih spominov na zakon in tralala
ups se opravičujem tebi se seveda ne bi nikoli zgodilo, da bi ti prevarala oz. bi partner prevaral tebe zaradi medsebojnega spoštovanja!

-
- Cosmopsiho
Joj s kakšnimi neumnimi argumenti se braniš. Vseskozi iščeš slabosti zveze, zakona, ločitve, vsega. Dejansko zate ne obstaja normalna funkcionalna zveza, zakon in normalno izpeljana ločitev. Sploh pa ne začenjaj z nekimi osebnimi kakor da sem rekla, da se meni nemore ničesar takega zgoditi zaradi spoštovanja. JAZ tega nebi storila zaradi spoštovanja. Med drugim tudi spoštovanja do same sebe. Sicer pa je tudi veliko nezakonskih zvez v katerih partnerji varajo, v zakonski zvezi pa se lahko sporazumno loči, če se če hoče. V primeru, da se pa žena/mož ne želi ločiti od partnerja in povzroča težave, ki si to želi pa prav, odobravam varanje, ker ni drugega izhoda
Vendar je v večini primerov vedno izhod, vedno imaš priložnost, da navedeš razloge partneju zakaj nočeš biti z njim in se tudi ločiš.
Gledaš na vse izjemno pesimistično oziroma radikalno posplošuješ.

Gledaš na vse izjemno pesimistično oziroma radikalno posplošuješ.
It was forever..but it didnt last long..
-
- Sramežljivka
glej Evelyn ne iščem slabosti zakona, zveze... ne mislim, da je zakon nekaj slabega, sploh ne. Zakon je za moje pojme nekaj najlepšega, če spoznaš pravega človeka in si z njim srečen. In nikoli nisem želena razdreti nobenega zakona ali se namenoma vmešati vanj, res ne, ampak kar zgodilo se je, ne vem kako. Nisem načrtovala in tudi jaz sem o takih dekletih imela slabo mnenje ampak sedaj vidim kako je to. Večina med vami me seveda logično obsoja in ja OK vem v kaj sem se spustila in zavedam se vseh svojih dejanj in posledic. Svojo zgodbo sem opisala zato, ker vem, da je še kar nekaj žensk s podobnimi zgodbicami in med njimi je tudi avtorica te teme katero večina med vami obsoja vendar res ni vse tako črno belo. Ja, jaz sem se zaljubila, z njim mi je lepo, daje mi vse, nikoli se nisem počutila, da sem druga, ker ima vedno zame dovolj časa( dopoldan,popoldan,ponoči, vikendi) kadar koli imam jaz čas, no seveda se tudi včasih prilagodim njegovemu urniku ampak to se itaq v vsaki zvezi. Pri njem nimam občutka, da je toliko starejši in, če se bo končalo ne bom nikoli obžalovala, da sem se v to spustila, ker res uživam.
Tudi jaz sem obsojala kolegico, ko se je dobivala z poročenim. Vendar sem potem tudi sama se zapletla z poročenim.
Vem da ni bilo prav. Nisem bila ne prva ne zadnja s katero je prevaral ženo. Tudi njegova žena je imle druge.
Ne opravičujem sovojega dejanja, niti ga ne obžalujem. Se ja pač zgodilo in ena izkušnja več.
Sem se pa takrat spoznala, da ne obsojaj drugih zaradi tega kar počnjo, ker kaj hitro lahko počneš sam enako.
Vem da ni bilo prav. Nisem bila ne prva ne zadnja s katero je prevaral ženo. Tudi njegova žena je imle druge.
Ne opravičujem sovojega dejanja, niti ga ne obžalujem. Se ja pač zgodilo in ena izkušnja več.
Sem se pa takrat spoznala, da ne obsojaj drugih zaradi tega kar počnjo, ker kaj hitro lahko počneš sam enako.
(s)mej se
-
- Kofetarica
Pa saj tu se gre samo za vprašanje, kaj je komu sprejemljivo. Jaz priznam, da ne vem, kaj bi naredila, če bi spoznala hudega tipa, s katerim bi se res super ujemala, vanj bi se zaljubila, potem pa ugotovila, da je poročen ...
Dvomim pa, da bi lahko rekla kar 'oh, no, saj ni važno' ali pa 'okej, med nama je konec'. Verjetno bi mu rekla, naj se odloči, in če se ne bi hotel, bi prekinila zvezo, ker ne bi mogla prenesti, da sem partnerju stalno na drugem mestu. Če bi vedela že prej, bi se takemu verjetno izognila ... po drugi strani pa ne vem, če bi imela slabo vest, če bi se s takim spustila v neobvezno in kratkotrajno bluzenje.
Iti se neko dolgotrajnejšo zvezo (ali vsaj bolj resno) se mi zdi zelo riskantno. Ampak po mojem, če se punci zdi sprejemljivo, da je ljubica, potem naj kar bo, samo naj ne pričakuje, da bo kdaj kaj več. Se mi zdi da spoštovanje same sebe tu ne igra nobene vloge, razen če se dekle slepi, da se bo s tem moškim poročila in bo on potem njen zvesti partner.
Kar se tiče moškega, pa itak ni vprašanja. Vara svojo ženo, torej je (razen, če gre za skrajni primer, kot je rekla Evelyn) prašič, ki ne spoštuje parnerice in bi se mu bilo najbolje na daleč ogniti.

Iti se neko dolgotrajnejšo zvezo (ali vsaj bolj resno) se mi zdi zelo riskantno. Ampak po mojem, če se punci zdi sprejemljivo, da je ljubica, potem naj kar bo, samo naj ne pričakuje, da bo kdaj kaj več. Se mi zdi da spoštovanje same sebe tu ne igra nobene vloge, razen če se dekle slepi, da se bo s tem moškim poročila in bo on potem njen zvesti partner.
Kar se tiče moškega, pa itak ni vprašanja. Vara svojo ženo, torej je (razen, če gre za skrajni primer, kot je rekla Evelyn) prašič, ki ne spoštuje parnerice in bi se mu bilo najbolje na daleč ogniti.
Every rose has its thorn
Sam morm rečt da ste pa korajžne tiste, ki se v to spuštate. Nekako se ponavadi to ne izide in mož ne zapusti žene in otrok in odide z ljubico, zato je to že od štarta neka sabotaža. Itak je jasno da to ne pelje nikamor na lepše, pa še vseeno to furate, čeprav boste prizadete. Dobre ste.
Če ste pa tu zaradi dobrega fuka, pa tud prav - uživajte:)
Če ste pa tu zaradi dobrega fuka, pa tud prav - uživajte:)
zaljubljena50 napisal/-a:.. in ne men govort o spoštovanju, ker to, da varaš nima nobene čist nobene veze z spoštovanjem!!!

za začetek ne spoštuješ zakona drugega. ne spoštuješ njegove žene. to je samo začetek. o tem, kako zelo pa sebe ne spoštuješ je pa itak brezveze, ker bi napisala cel esej.
in tolažiti se s tem, da je zakona konec, je cinično. zakaj hudiča je potem sploh še poročen? ni to tako preprosto. on je prasec, za tebe pa niti nimam besede (nekaj vsaj trikrat hujšega od njega).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
*SunFlower* napisal/-a:Jaz priznam, da ne vem, kaj bi naredila, če bi spoznala hudega tipa, s katerim bi se res super ujemala, vanj bi se zaljubila, potem pa ugotovila, da je poročen ...![]()
že to, da bi se NAJPREJ zaljubila vanj, šele NATO pa izvedela,da je poročen, bi ti pa menda ja dalo vedeti...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Zakaj je pa ona "hujši zločinec" v tem primeru? Ona je, če tko vzamemo, samo postranska stvar v tem problemu. Ona nikogar ne vara; nikomur ne laže (no, ja, hm, razen sebi in prijateljem; ampak to ni primerljivo); nikogar ne vleče za nos (kot npr. on njo, poleg žene in družine), itd.claire napisal/-a:on je prasec, za tebe pa niti nimam besede (nekaj vsaj trikrat hujšega od njega).
^^ zato, ker ve kaj on dela in je nič ne peče vest. jaz sem vedno negativno nastrojena proti takim, ki imajo vezo z nekom, ki je že v vezi. sigurno sta oba kriva, a da ona to mirno trpi je zame "hujši" zločin (no ali pa vsaj enak no- sem malo potuhtala.
)
ampak tu je v igri še denar- to njo dela še večjo p******.

ampak tu je v igri še denar- to njo dela še večjo p******.
jaz pa sploh nebi rekla, da je tak. če že, je on večja svinja v tem primeru glej
ona je pač razvajen otročaj, naivna, zgleda, da tudi željna denarja,...
on je starejši, POROČEN, in po moje, bi se mogo malo zresnit, ima več izkušenj, itd. ,...
ne opravičujem nobenega, krivda je pribl. 50-50
ne pa zdaj s tistimi : ja, ona je njega zapeljala, ona je kriva,...
on je pa se pustil, nadaljeval,...

ona je pač razvajen otročaj, naivna, zgleda, da tudi željna denarja,...
on je starejši, POROČEN, in po moje, bi se mogo malo zresnit, ima več izkušenj, itd. ,...
ne opravičujem nobenega, krivda je pribl. 50-50

ne pa zdaj s tistimi : ja, ona je njega zapeljala, ona je kriva,...
on je pa se pustil, nadaljeval,...