Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PooHika »

No glavno da se razumemo kako in kaj.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

c-c-c, površno branje; tole zgoraj se nanaša na zadnji post prejšne strani + kar sledi - vse do tvojega interruption-a. :P
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Hm, jst sm v zvezi, kjer je 7 let razlike (on je 7 let starejši); 18 in 25 :)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Če ljubiš leta niso pomembna. Ne mislim zdaj nekih ekstremov, ampak par leto gor ali dol res ni važno.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Jst sm pa spoznala enega fanta, ki je 10 let starejši od mene (jst 20, on 30) .. Ko sem ga prvič vidla sem mislila, da jih ima največ 25, ker jih tolko kaže .. Šele potem čez nekaj časa, ko sem ga dodala na FB, sem med njegovimi podatki vidla kolko je v resnici star ..
Ful se razumeva, bli smo že skupaj zunaj .. On je meni ful všeč in kolkr sm uspela razbrat njegove signale tudi njegova čustva do mene niso čisto hladna .. Več kot do objemov, držanja za roke in globokih pogledov ni prišlo, ma dobro, itak nočem nič preveč hitet .. jst sm mu nakazala da mi je všeč, njegovo obnašanje do mene razumem kot da sem tudi jst všeč njemu, imam pa nekako občutek, da se zradi let neki bremza ...
Vsi ostali (razen ene dveh kolegic) mi pravijo da sem neumna, da je prestar zame, naj si poiščem enega mojih let ... Ampak kaj čem jst, če me privlačijo starejši :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Ni prestar :D Midva sva isto razlike (sicer 2 leti starejša), pa je prov super :!: Sem se pa prej isto obremenjevala, pa sem spoznala da nima smisla, ker itak ni važno :wink:

Go for it!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
pupi1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pupi1 »

Se strinjam,da niso leta tako pomembna,če je tu ljubezen in razumevanje.Jaz imam sicer 6 let mlajšega.Na začetku je bila to velika obremenitev zame ampak sedaj niti ne pomislim več na to. :razz:
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Meni je drugače ena večjih nelogičnosti, kako ene tu pišejo, da so jim všeč tipi nad 30, hkrati pa ugotavljajo, da je s tipom "sigurno nekaj narobe", če je pr 30 še samski. :D

Kontradiktorno, pač.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

^^Verjetno uporabnice ki trdijo eno niso iste uporabnice, ki trdijo drugo. Or so I figured.

Sicer pa navadi se, na tem forumu so v večini samo ženske ki imajo vedno prav, ženske, ki imajo vedno bolj prav od žensk ki imajo vedno prav in nenazadnje ženske, ki imajo vedno najbolj prav in za malico pojejo omenjeni prejšnji kategoriji.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Libido. napisal/-a:Jst sm pa spoznala enega fanta, ki je 10 let starejši od mene
Vsi ostali (razen ene dveh kolegic) mi pravijo da sem neumna, da je prestar zame, naj si poiščem enega mojih let ... Ampak kaj čem jst, če me privlačijo starejši :D

Zakaj bi bila neumna če ti je lepo z njim in uživaš!

Jst imam 12 let starejšega in I'm so happy! Slika
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

moj je tudi 10 let (slabih :D če smo natančni) starejši od mene, pa se karakterno ujameva tako kot se še z nikomer nisva :wink: je pa res, da je on še vedno velik otrok v sebi in je za zajebancijo, pa tudi ne izgleda star toliko kot je, kar mi je kul... sva si pa res ful podobna, sorodni duši lahko rečem, pa naj se sliš še tako obrabljeno :wink:
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

Liefde napisal/-a:
Libido. napisal/-a:Jst sm pa spoznala enega fanta, ki je 10 let starejši od mene

Zakaj bi bila neumna če ti je lepo z njim in uživaš!

Jst imam 12 let starejšega in I'm so happy! Slika

:gut:

Starejši so fajn ker so bolj zreli :D
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

moj je 21 let starejši od mene...
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Lady_Cristina Slika
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Odgovori