Ljubica poročenemu moškemu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

purple_rain napisal/-a:^^OK, strinjam se, to mi gre ves cajt ob branju te teme po glavi, da imata dva s tako starostno razliko bolj malo skupnih interesov in snovi za pogovor; ampak kje si pa protezo najdla??

+1 na tole, saj 50 je že kar lepa starost, ampak ni pa to tresoči se starček z berglami in brez vseh zob :?

Kot drugo pa umirite se s tem 'prostitutka', ker, kot smo že ugotovili, je prostitutka tista, ki nudi spolne usluge v zameno za denar. Ona denar/darila dobi neodvisno od tega, tako da četudi stvar ni moralno najbolj super, ni nobene potrebe po zmerjanju :?
Every rose has its thorn
zaljubljena50
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zaljubljena50 »

Avtorici teme in zaljubljeni50.....dejstvo je, da to kar počneta ni družbeno sprejemljivo in je sramotno. PA olepšujta kokr hočta.

Me pa zelo zanima kaj JE DRUŽBENO SPREMENLJIVO????????

To, da se poročiš s človekom v katerega nisi zaljubljen in imaš z njih navidez prfect lajf.......????????? Jah seveda to bom nardila.....
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Pri tebi je pa uporaba končnih ločil zelo popularna Slika. Kakšen post z argumenti in dejansko debato, razlago, opisom bi bil verjetno že preveč.
A goal without a plan is just a wish.
sugarsugar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sugarsugar »

se strinjam z zaljubljeno50...toliko kot je zgrešenih zakonov in malo ljudi, ki se zmorejo "odcepiti" od nekoga, do katerih ne premorejo niti malo čustev in živijo navidezno srečno življenje, v sebi pa so nesrečni.
Stvari nikoli niso samo črno bele, kot bi jih nekateri radi videli. Vsaka medalja ima dve plati...
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

glede avtorice teme-tut sama se sprašujem zakaj potem odpiraš temo , če si pa kao porepričana da delaš vse prav, si radovedna bla, ah ja...če drugi to verjamejo, jz ti to ne verjamem!

Kaj si res pričakovala da si bomo folš nad početjem, mislim kera ti pa zavida položaj da si z starim dedom, sama se imaš za neko hudo mačko, ker kao tip, ki ma denar lahko zbere katerokoli, kar pa ni res, ne more met katerokoli, saj vse nočemo bit ljubice ali pa prostitutke (kak katera vzame) starejšemu moškemu. Se preveč cenimo in vemo da si zaslužimo veliko več, kot pa to da bi bile kateremu staremu le občasna zabava, on bi nam pa za to deval keš, vnaprej al za nazaj kot praviš sama, me sploh ne zanima, od njega dobiš denar, to je bistvo...

Kaj si pričakovala da ti ploskamo ker si se "znajdla" kot sama praviš?
Zarad mene počni kar hočeš, samo sama tega ne bi nikoli delala in se mi ne zdi prav.
In ljubica zlata, na svetu se ne vrti vse sam okoli denarja in sexa.
ta izjava je ena od večjih biserjev izjav uporabnic foruma.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

barbie_girl_85 napisal/-a:PS Pa se ne počutiš slabo (avtorica teme, ki jo prijatelj financira), da te preživlja moški? Da nisi v življenju dosegla toliko, da se preživljaš sama z lastno zasluženim denarjem? Sej maš 25 let, lahko bi že delala in potem se ti nebi zdelo tako posebno, če ti kdo "šenka" 500 eur oziroma minimalno plačo....
Men bi se pa vedno zdelo tako posebno, če bi mi nekdo kar tako dal 500€; ti bi se otepala takega denarja, al kako? :D
čuftika napisal/-a:od njega dobiš denar, to je bistvo...
Bi bilo kaj dosti drugače, če bi namesto denarja dobivala pa draga darilca? Kot je blo že večkrat omenjeno v temi, sej je tud v vsakem normalnem razmerju izmenjava daril, dragih ali pa ne, odvisno pač od dobre volje in finančnega stanja partnerja..
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Nisem brala vsega, bom pa vseeno podala svoje mnenje.
Če ni kakšnih izrednih razmer, menim, da je tako početje v naši kulturi nemoralno. Kdo nosi več krivde za nastalo situacijo je brezpredmetno govoriti, je pa dejstvo, da se oba zavedata, da varata (in žena o tem nič ne ve).
Udeleženca od mene nista deležna obsojanja v smislu, da sta "slabi osebi" ali kaj podobnega, ker vem, da ima vsaka posledica svoj vzrok. Žal mi je samo(če je situacija taka, kot si predstavljam), da se nista sposobna upreti skušnjavi ali pa zadeve narediti bolj moralno.

Drugače pa je to lahko težka situacija, upam, da uspe tebi in ostalim udeležencem iz nje odnesti čimveč koristnega.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

čuftika napisal/-a:Kaj si res pričakovala da si bomo folš nad početjem, mislim kera ti pa zavida položaj da si z starim dedom, sama se imaš za neko hudo mačko, ker kao tip, ki ma denar lahko zbere katerokoli, kar pa ni res, ne more met katerokoli, saj vse nočemo bit ljubice ali pa prostitutke (kak katera vzame) starejšemu moškemu.

o moj bog ker bistroumen sklep!

ziher se je avtorica prišla sem hvalit, ja.

tudi v temi 'skupno hujšanje' se bejbe v bistvu samo hvalijo kera ma več špeha na sebi, naslov hujšanje je samo krinka!
kaj šele tista, ki ma ene prebavne probleme. c a r i c a !
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

umiram :lach:
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

floribunda napisal/-a:

tudi v temi 'skupno hujšanje' se bejbe v bistvu samo hvalijo kera ma več špeha na sebi, naslov hujšanje je samo krinka!

v bistvu si je ta absurdna primerjava zelo podobna v svojem bistvu.

V obeh temah prihaja do nekakšne tolažbe v smislu, če priznaš 'problem' potem se naboj intenzivnosti tega nekako zmanjša (človeku postane lažje, da je povedal to kar ga mantra) in hkrati prihaja tudi to nekakšne potrditve v smislu 'saj nisi tako debela' oz v tem primeru 'saj ne delaš nič napačnega'.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

floribunda napisal/-a:
čuftika napisal/-a:Kaj si res pričakovala da si bomo folš nad početjem, mislim kera ti pa zavida položaj da si z starim dedom, sama se imaš za neko hudo mačko, ker kao tip, ki ma denar lahko zbere katerokoli, kar pa ni res, ne more met katerokoli, saj vse nočemo bit ljubice ali pa prostitutke (kak katera vzame) starejšemu moškemu.

o moj bog ker bistroumen sklep!

jah, ko berem njene odogovore ni mi jasn kaj bi ona rada, ves čas govori kak ji je fajn to kar počne in nej dela to taradi mene.
govori kako bo ona z njim videla pol sveta in ne vem kaj vse, kak je po izgledu huda, pa koga to briga... zavidanje pa to je bilo mišljeno bolj za hec kot za res, saj mislim da ne obstaja ženska , ki bi ji zares zavidala, tko da je blo ironično mišljeno, če pa tega niste prepoznale, tut OK.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

purple_rain napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a:PS Pa se ne počutiš slabo (avtorica teme, ki jo prijatelj financira), da te preživlja moški? Da nisi v življenju dosegla toliko, da se preživljaš sama z lastno zasluženim denarjem? Sej maš 25 let, lahko bi že delala in potem se ti nebi zdelo tako posebno, če ti kdo "šenka" 500 eur oziroma minimalno plačo....
Men bi se pa vedno zdelo tako posebno, če bi mi nekdo kar tako dal 500€; ti bi se otepala takega denarja, al kako? :D
čuftika napisal/-a:od njega dobiš denar, to je bistvo...
Bi bilo kaj dosti drugače, če bi namesto denarja dobivala pa draga darilca? Kot je blo že večkrat omenjeno v temi, sej je tud v vsakem normalnem razmerju izmenjava daril, dragih ali pa ne, odvisno pač od dobre volje in finančnega stanja partnerja..

:) saj ni velike razlike med denarjem in dragimi darili, ne vem no, jz vem zase da dragih daril ne sprejemam in se pa morem strinjat z eno, ki je napisala da tut v razmerju včasih punca izkorišča fanta glede denarja, samo to je spet stvar posameznice zakaj si z enim, če si zarad denarja, je to meni osebno pol res žalostno :?
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Menim, da je avtorica odprla to temo zato, ker se menda sprašuje, ali je njeno početje v redu, ali je družbeno sprejemljivo, v upanju, da bomo vsi enoglasno odgovorili "Ja, to je v redu, ti kar naprej to počni, nihče te ne bo obsojal" ter tako dobila potrditev, da je njeno početje legitimno.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

To za mene ni normalno , bolano je! Ok razlika do 15 let ampak 26 let razlike :roll: .... Pa še poročen je..what a f***

Sej sm vedla da bo recesija potisnila "punce" v "prostitucijo" (ni mišljeno dobesedno)! Slika
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

O madona, kam je zašla ta tema! Ok, razumem, da vsak pove svoje mnenje, sj je to forum, ampak tolk enga žaljenja pa sam :eek:

Najbolš, da jo prjavte zarad utaje davkov, ker je dobila 500 eur čistga dobička madona.

Sem mnenja, da nekatere še bol lupjo svoje tipe, ampak ker so v zvezi se res lepš sliš (tko, k je ena nek že napisala). To je men šele žalostno! Jst sm že povedala, da ne obsojam, če ji sede in se zaveda posledic, pa naj bo s poročenim 55- letnikom, name to ne vpliva čist nč.
Odgovori