strele in nevihte
nas je lani poleti v enem poletju 4 krat dobla močna rušilna nevihta. Saj smo bli tud po televiziji, ker so gasilci prišli streho popravljat. Pa ful nam je poplavljalo, da smo včasih bli odrezani od sveta, ker so ble vse ceste ali poplavljene al pa jih je plaz zasul al pa je drevo ležalo na njej.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
jst imam pa ful rada poletne nevihte .. obožujem gledanje strel in grmenje mi je uspavanka
čeprav je že večkrat udarlo v bližini in celi ulici skurlo računalnike/TV-je,... ampak mi vedno vse izklopimo ko je nevihta ...
še najrajši sem nekje zunaj ko se pripravlja na nevihto in opazujem strele ... enkrat poleti, ko se je zvečer lih pripravljalo na nevihto sem šla peš do morja, sem se usedla na skale in gledala .. kako je to lepo ko strele švigajo nad morjem
samo edini problem je bil, da sm pozabla da k nevihti spada tudi močen dež ... krnaenkrat sm ugotovila, da je šla elektrika - cel koper je bil v temi (okoli mene itak trda tema, ker je šlo še tistih par svetilk od javne razsvetljave) in daleč naokoli nobenega razen mene .. in potem se je krnaenkrat še ulilo ..
sm šla lepo peš nazaj proti centru kopra (ene 10 minut hoje) - lilo je fullll, treskalo ko pri norcih, visoki valovi, po tleh tolko vode da bi skoraj lahko plavala in jst sama .. prizor ko iz kakšne grozljivke .. sm samo čakala da se od nekje prikaže kakšen psihopat z motorko
ampak meni je blo ful zabavno
se pa zato moj maček ful boji grmenja .. ponavadi nori gor pa dol po stanovanju, se zaletava v stene in v vrata (enkrat se je tolko zaletaval v vrata od moje sobe da sm mislila da jih bo vrgel dol
), v naročje se pa itak ne pusti prijet da bi ga pomirila
(ampak ta maček se itak boji vsega, pomojem bi se še miši ustrašil
)

še najrajši sem nekje zunaj ko se pripravlja na nevihto in opazujem strele ... enkrat poleti, ko se je zvečer lih pripravljalo na nevihto sem šla peš do morja, sem se usedla na skale in gledala .. kako je to lepo ko strele švigajo nad morjem

samo edini problem je bil, da sm pozabla da k nevihti spada tudi močen dež ... krnaenkrat sm ugotovila, da je šla elektrika - cel koper je bil v temi (okoli mene itak trda tema, ker je šlo še tistih par svetilk od javne razsvetljave) in daleč naokoli nobenega razen mene .. in potem se je krnaenkrat še ulilo ..
sm šla lepo peš nazaj proti centru kopra (ene 10 minut hoje) - lilo je fullll, treskalo ko pri norcih, visoki valovi, po tleh tolko vode da bi skoraj lahko plavala in jst sama .. prizor ko iz kakšne grozljivke .. sm samo čakala da se od nekje prikaže kakšen psihopat z motorko

se pa zato moj maček ful boji grmenja .. ponavadi nori gor pa dol po stanovanju, se zaletava v stene in v vrata (enkrat se je tolko zaletaval v vrata od moje sobe da sm mislila da jih bo vrgel dol

Let's swim to the moon .....
Jaz drugače tud obožujem ekstremne vremenske pojave med katere spadajo tud nevihte. ampak seveda samo do točke, ko ne naredijo škodo. Se pa strinjam, da je nekaj najlepšega nevihta z veliko strelami. Takrat sem 100% nekje zunaj pa gledam to moč narave.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
soncnca napisal/-a:pr ns je 1x v cerku trescl, p se odbil se k sosed pa k nm v bajto, p nm je su comp. vazn sam d smo pol nou bolsi comp dubl haha
ja p to t je luksz narave k ti pol bols comp dubš... da se ni še km drgam ta strela zabila pa je zj zabito tm not...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...