Ljubica poročenemu moškemu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

puma- zame je in vedno bo razlika med tem, da obsojam nekoga, ki obsoja (npr. vedno bom obsojala ljudi, ki imajo slabo mnenje o osebah le na podlagi rase, vere, nacionalnosti; samo eden primer), ali pa da sama obsojam ljudi :wink: Sicer pa še vem ne, če bi to sploh lahko imenovala obsojanje, prej prezir do takih ljudi.

Živi in pusti živeti.

barbkaa- razlika v času je 3 min. Več kot dovolj časa da svoj post napišeš :wink:

..Evelyn..- sicer se strinjam da punca ni kej dost pametnega povedala v tej temi. Ampak jaz ne branim njo kot posameznico, ampak vse ženske, ki to počnejo, pa naj zaradi denarja, ali pa zaradi občutka zaljubljenosti.
Zadnjič spremenil *mala*, dne 25. Jan. 2010 16:35, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

tancica2 napisal/-a:da sm pa odprla to temo sem jo pa iz čiste radovednpsti ker sm točno pričakovala cel kup enega obsojanja!

ja omg, kaj pa si te hotla. : bravo, prav počneš. kako se nekatere mlade punce dandanes znajdejo. kaj bi te se trudli v šoli, na fakultetah, delali v službah, če lahko najdemo naivne starce, ki jim se vstane ob taki mladenki, kot si ti. pametna si, in tudi svojo pamet si dobro izrabila. :D
lahko bi mela motivacijske govore po sloveniji ( namesto tistih, kako prit do službe ) raje, kak prit do bogatejšega. :roll:
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

*mala* napisal/-a:puma- zame je in vedno bo razlika med tem, da obsojam nekoga, ki obsoja (npr. vedno bom obsojala ljudi, ki imajo slabo mnenje o osebah le na podlagi rase, vere, nacionalnosti; samo eden primer), ali pa da sama obsojam ljudi :wink: Sicer pa še vem ne, če bi to sploh lahko imenovala obsojanje, prej prezir do takih ljudi.

res ti ni kliknilo?

... če obsojaš potem obsojaš ... ni razlike, ker ne obstaja dobro in slabo obsojanje.
koga pa ti preziraš ... pa meni dol visi ... sam ne glumi neke matere tereze o obsojanju medtem, ko to sama počneš.
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

ma ne pokaze mi tipke za citirat na tel...

ja odprla sm temo ker sm pač bila res radovedna in mogoče najdla nekoga ki ima kakšno podobno izkušnjo kako se te zadeve odvijajo. pa mogoče več mnej o tem v kaj se spuščam. ne vem zakaj zaradi tega ne bi imela zaupanja vese in v svoja dejanja? za svojimi dejanji sem vedno stala in odgovarjala in nikoli se ne oziram na menja drugih, to se navezuje na tisto če bi vsi skočili v reku. men je fajn z njim kolikor ga poznam.
in še nekaj to je pri meni čisto v začetni fazi in ne delam tega že ne vem kok časa in se ne dam dol z njim on da men pa ker in finito! nekak ne... z njim mi je dobr se tud pogovarjat, mislim da tudi njemu z mano, ker najina veza se ni začela izključno s sexom...

in če bi pogledala vse skupaj: sem prej ljubica kot prostitutka! ne vem od kdaj se prostitutke pogovarjajo s svojimi strankami?!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

puma napisal/-a:res ti ni kliknilo?

... če obsojaš potem obsojaš ... ni razlike, ker ne obstaja dobro in slabo obsojanje.
koga pa ti preziraš ... pa meni dol visi ... sam ne glumi neke matere tereze o obsojanju medtem, ko to sama počneš.

Uuuuuu, nisem zanikala nikjer da obsojam. Vseeno imam pa bolj čisto vest :D

puma- a te je bivši/trenutni varal? Je kakšen tvoj fant spal s prostitutkami? Karkoli takega? Just asking... ker so tvoje reakcije prov neverjetne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tejax »

Punco je očitno ljubimec zapustil ... ali pa si je le priznala resnico, da iz "te moke ne bo kruha"...
Tako pa zdaj mora nad nekom jezo stresat, saj sama globoko v sebi ve, da je kriva le ona, ampak za boljši občutek pa je lažje, če prepričuje vse, da je najboljša v tem, kar počne in da je to prav, njeno početje jo osrečuje...ITD
Si je pač za to početje izbrala ta forum in neznane v večini uporabnice (in še kakšnega uporabnika) tega foruma. :)
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

puma napisal/-a:
zaljubljena50 napisal/-a:
rinca napisal/-a:o beeeed, on teb dejansko denar daje???

ja čudn, da ji ga daje sej ga ženi tud...in če ga ne bi njej daju bi ga pa drugi...

z ženo živi, gradi in ustvarja .. sta si enakovredna partnerja

... kadar pa ti nekomu plačuješ za uslugo, in v tem primeru za spolno uslugo... pa je prostitucija

Ful ja. Zato jo pa vara.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

tancica2 napisal/-a:in še nekaj to je pri meni čisto v začetni fazi in ne delam tega že ne vem kok časa in se ne dam dol z njim on da men pa ker in finito! nekak ne... z njim mi je dobr se tud pogovarjat, mislim da tudi njemu z mano, ker najina veza se ni začela izključno s sexom...

in če bi pogledala vse skupaj: sem prej ljubica kot prostitutka! ne vem od kdaj se prostitutke pogovarjajo s svojimi strankami?!

ki ti živiš. ki si te vidla, da je starejši moški, ki ima ženo, otroke, prijatle, vse... želel od mlajše punce samo pogovor?:D
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

floribunda napisal/-a:P***a ste dosadne s to prostitucijo.

nedorasle kokoši. vse po vrsti imate svetniški sij okoli glave. me prav zanima če ste res vse tako brez greha.

nič drugega ne delate kot da napumpavate svoj velecenejeni nepokvarjeni ego nad nekom, ki dela napako.

in potem ste še cele pametne kako je dečva nizko padla in je brez samozavesti. me zanima kdo je tu brez samozavetsi.

jebemu, me čudi, da nimate predpone Sv. pred nicki.

babe dosadne.

haha :respekt:
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

z ženo živi, gradi in ustvarja .. sta si enakovredna partnerja

Ful ja. Zato jo pa vara.

lepo povedano!

puma- a te je bivši/trenutni varal? Je kakšen tvoj fant spal s prostitutkami? Karkoli takega? Just asking... ker so tvoje reakcije prov neverjetne.

:lol:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Čisto by the way, je luštno bit z nekom, za katerega veš, da je tak izmeček, da daje svoj denar neki četrti osebi in jo poriva medtem ko ima doma ženo in otroke? Ljudje smo sebični, samo to je spet čist nek nov level. Sklepam, da podpiraš poligamijo, glede na to, da ti tudi ustreza, da ima obenem dve ženski, spolne odnose z obema, samo da si ti pač manjvredna, potreba po seksu, ker je druga ženska vsaj toliko "cenjena", da ima privilegij bit v zakonski zvezi z njim in ga pri potencialni ločitvi lahko odere.. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

@ *mala*
jah teh par strani, kjer se brezuspešno ven vlečeš kako ti ne obsojaš, pa res ni zanikanje :D .. in sedaj si prešaltala na čist vest? lol pa kaj je stabo?

in ker ti noben argument ne ostane na razpolago se greš igrat malega psihijatra, da si prišla do takšnega zaključka ... :D

daj raje nam povej, koliko tvoj dečko zapravi na tvojih cunjicah ... in kako to, da te je tako razvnelo obsojanje prostitutk.. a se morebiti identificiraš z napadeno? :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

puma napisal/-a:@ *mala*
jah teh par strani, kjer se brezuspešno ven vlečeš kako ti ne obsojaš, pa res ni zanikanje :D .. in sedaj si prešaltala na čist vest? lol pa kaj je stabo?

Kje? Citiraj me?

in ker ti noben argument ne ostane na razpolago se greš igrat malega psihijatra, da si prišla do takšnega zaključka ...
daj raje nam povej, koliko tvoj dečko zapravi na tvojih cunjicah ... in kako to, da te je tako razvnelo obsojanje prostitutk.. a se morebiti identificiraš z napadeno? :D

Kdo se pa zdej igra malega psihiatra? :D

Resno no, a morem bit prostitutka, da sem na njihovi strani, ali moram bit lezbijka, da jih branim; muslimanka, da podpiram džamijo?
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ od strani 5 naprej :D ... ampak važno je da imaš čisto vest :D (daj malo bolj razloži kaj si točno s tem mislila hehe)

*mala* napisal/-a:Resno no, a morem bit prostitutka, da sem na njihovi strani, ali moram bit lezbijka, da jih branim; muslimanka, da podpiram džamijo?

ja očitno te že ... saj si prej trdila da nekdo, ki je proti prostituciji, mora bit prevaran s strani prostitutke :D

...
Zadnjič spremenil puma, dne 25. Jan. 2010 17:05, skupaj popravljeno 1 krat.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

@ *mala* prvo praviš, da te moti, ker smo rekli, da je to kar dela prostitucija, zdaj pa si jo tudi sama označla za tako. :roll:
Odgovori