Potem pa raje pazi, da vse to počneta na skrivaj, pri nekom doma, ali pa na kakšnem motelu čim dalj stran, ker če bodo vaju videli na ulici, kako se držita za roke ali celo mečkata...tancica2 napisal/-a:ja al pa da sm z enim mulcom do katerega mi ni nič?! od tega vsaj kaj imam, plus je pa še to da je obema v interesu da noben ne ve za najino vezo, ne njemu in ne meni tako da... tezko, da me kakšen od mojih vrstnikov ne bi povohal! ker verjemi me precej ovohavajo!
Ljubica poročenemu moškemu
-
- Sramežljivka
tezko, da me kakšen od mojih vrstnikov ne bi povohal! ker verjemi me precej ovohavajo! TO TI PA ČIST VRJAMEM, KER ITAQ, DA MORŠ BIT HUDA.... lej logično, da tile kešarški lahko dobijo kero kol in, da si izbirajo samo elito.... :-)
Ampak to sploh ni fora.... Hočem samo vsem povedat, da to ni tolk grozen kakor izgleda..... Človeka lahko vzljubiš ne glede na leta, barvo kože.... Res ne živimo več v 13.stoletju in čas bi že bil, da se znebimo nekaterih precodkov....
Ampak to sploh ni fora.... Hočem samo vsem povedat, da to ni tolk grozen kakor izgleda..... Človeka lahko vzljubiš ne glede na leta, barvo kože.... Res ne živimo več v 13.stoletju in čas bi že bil, da se znebimo nekaterih precodkov....
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Sramežljivka
jz sicer nikol ne bi bla s tolk starejšim človekom,še manj s poročenim,sm nimam pa nič proti če je kdo drug
to je stvar posameznika in mislm da tle punca ni nič kriva,ker to da trpi družina tega moškega in bla bla je krivda samo in izključno njega! tud če ga ona pusti bo on našel drugo mlado ljubico.
tko da če teb to paše,zakaj pa ne
edin zaljubit se vanga,pomoje ni najboljš zadeva,kr zna bit boleče ko se to konča.
glede oblikovanja družine in iskanje partnerja od 20-30 leta pa
jz s svojim faksom zaključim če bo vse posreči pr 26 (da nardim vse v prvo) in niti slučajno ne mislm tkoj nardit družine in da se mi z otroci konča lajf.to so leta ko je treba uživat.in z medicinskega vidika do 36 leta ni verjetnost za bolnega novorojenčka nič (opazno) večja.tisto o mladih mamicah pa....sama mam starejše starše in jih nikol ne bi zamenala za mlajše.

tko da če teb to paše,zakaj pa ne

glede oblikovanja družine in iskanje partnerja od 20-30 leta pa

- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
zaljubljena50 napisal/-a:... Zato tancica svetujem ti, da uživaj dokler lahko, s to zvezo boš v vsakem primeru pridobila nekaj novega, če ne drugega te bo človek razvajal in bo do tebe pozoren, zaščitniški in nežen.... GO GO BEJBI
kako malo se spoštuješ, da sprejmeš neke drobtinice od razmerja, in pri tem misliš, da si boga prijela za jajca ... in potem kot neka glupa kura navijaš, da to stori še ena mlada punca.
Mater, pa kje imate pamet ene punce ...
... @ tancica2:
umakni se iz takšnega trikotnika dokler še gre ... saj v nasprotnem primeru boš preživela celo svojo mladost z nekim tipom, ki ti bo nudil polovično razmerje, ki bo s tabo ne takrat, ko boš ti želelea ampak ko bo on imel čas.
Če resno misliš, da tistih par materialnih drobnarij, pomeni ljubezen, in če resno misliš, da si ne zaslužiš ljubečega pratnerja, ki bo s teboj in samo s teboj in če resno misliš, da največ kaj lahko dobiš v življenju je enega starejšega tipa, kateremu predstavljaš le razvedrilo in če si ne želiš normalne partnerske zveze, kjer se bo v celosti razvijala vajina medsebojna ljubezen in se ne boš skrivala pred javnostjo in kjer boš na nivoju prostitutke ... potem je tale možakar idealen zate.
Zadnjič spremenil puma, dne 25. Jan. 2010 15:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak naj naredi tako, kot sam misli, da je najbolje zanj. Vendar naj ne bo pri tem egoističen in sebičen, saj slej kot prej priletijo tudi takšni na trda tla.
Ampak na splošno...kdor zavestno rine v nekaj, kjer se (še predobro) zaveda, da je velika verjetnost, da bo ostal praznih rok in prizadet - ne potem tuliti, ko se to zgodi
Nihče drug ni takrat kriv, ko ti sam, ker te je zanesla slepa navdušenost in pomožnosti še zaljubljenost...
Ampak na splošno...kdor zavestno rine v nekaj, kjer se (še predobro) zaveda, da je velika verjetnost, da bo ostal praznih rok in prizadet - ne potem tuliti, ko se to zgodi

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
-
- Kofetarica
Se strinjam s temi, ki pravijo, da ne potem jokat. Če ti ustreza biti ljubica, fino in fajn, čeprav se tudi jaz ne bi spuščala v razmerje s poročenim moškim (res bo varal, če bo hotel, ampak ne z mano). Ampak ne si pa delat utvar, da si kaj več. Sprejmi 'sponzorstvo', ampak ne upat na karkoli več, kadarkoli. Tukaj sploh ni važno, koliko si ti stara in koliko je on, ker je princip več ali manj isti. Na tvojem mestu bi jaz tega človeka mela za točno to, kar si ti njemu - ljubimca, zraven bi se pa še vedno razgledovala okrog za kom drugim in, če bi ga našla, ljubimcu seveda povedala, da je konec. Samo ne jemat tega kot nekaj, iz česar lahko nastane resna zveza.
Every rose has its thorn
morm pokomentirat, da čisto preveč obsojate zaljubljeno. punca se je pač zaljubila! in to je tezko. z moškim ji je lepo. to so tezke stvari. sploh zato ker so fantje med 20 in 30 danes precej posebni, nesramni,egoistični, zajebani, in še kaj.
da pa bi se sama zadovoljila z nekimi drobtinicami, pa mislim da se ne
in tudi ne počutim se za eksluzivno prostitutko, ker jaz to hočem in mi je fajn.
poznam primer par, ona 40 on 60, skupaj sta že deset lep. oba sta poročena a vseeno se dobivata, sta zaljubjena - tako tudi delujeta. vsako lepo gresta skupaj na počitnice. noben ob njunih partnerjev ne ve da se kaj dogaja. 10 let!!!!!!!!
na drugi strani imam znanko kjer je nova partnerica 2 leti starejša od sestre te prijateljice, oz hčerke, on je star čez 50 let in imata sedaj že 3 leta starega fantka. zapustil je zeno in hčerki in šel k mlajši ljubici. v tem primeru imajo zelo ohlajene odnose, ta zenska je čarovnica in vse najslabše, on je prasec,... počasi se stvari umirjajo ampak najbrz se nikoli ne bodo. rane so bile narejene.
v enem podobnem primeru pa se nova partnerica in hčerka odlično razumeta, tudi mož in žena bivša seveda imata prijateljske odnose zaradi poslov ki so jima še oslati skupaj in hčerke. tudi hčerka iz prvega zakona ima rada svojo polsestrico. vse naj bi bilo v najlepšem redu. pač dva nista bila za skupaj in sta šla narazen.
dva zelo ekstremna primera. in prosim ne napadat da če mislim, da se bi to zgodilo meni, ker niti slučajno nisem pomislila na to da bi se z njim poročila ali pa ga restavila svojim prijateljem, sorodnikom, kaj šele staršem!!!!!
samo za primer pri vsem tem napdanju in presojanju morale in da se tolažim s tem ko pravim da nisem edina ki se je zapletla v nekaj takšnega.
ljudje smo si različni.
da pa bi se sama zadovoljila z nekimi drobtinicami, pa mislim da se ne

in tudi ne počutim se za eksluzivno prostitutko, ker jaz to hočem in mi je fajn.
poznam primer par, ona 40 on 60, skupaj sta že deset lep. oba sta poročena a vseeno se dobivata, sta zaljubjena - tako tudi delujeta. vsako lepo gresta skupaj na počitnice. noben ob njunih partnerjev ne ve da se kaj dogaja. 10 let!!!!!!!!
na drugi strani imam znanko kjer je nova partnerica 2 leti starejša od sestre te prijateljice, oz hčerke, on je star čez 50 let in imata sedaj že 3 leta starega fantka. zapustil je zeno in hčerki in šel k mlajši ljubici. v tem primeru imajo zelo ohlajene odnose, ta zenska je čarovnica in vse najslabše, on je prasec,... počasi se stvari umirjajo ampak najbrz se nikoli ne bodo. rane so bile narejene.
v enem podobnem primeru pa se nova partnerica in hčerka odlično razumeta, tudi mož in žena bivša seveda imata prijateljske odnose zaradi poslov ki so jima še oslati skupaj in hčerke. tudi hčerka iz prvega zakona ima rada svojo polsestrico. vse naj bi bilo v najlepšem redu. pač dva nista bila za skupaj in sta šla narazen.
dva zelo ekstremna primera. in prosim ne napadat da če mislim, da se bi to zgodilo meni, ker niti slučajno nisem pomislila na to da bi se z njim poročila ali pa ga restavila svojim prijateljem, sorodnikom, kaj šele staršem!!!!!
samo za primer pri vsem tem napdanju in presojanju morale in da se tolažim s tem ko pravim da nisem edina ki se je zapletla v nekaj takšnega.
ljudje smo si različni.
o beeeed, on teb dejansko denar daje??? in ti še vedno misliš, da si ljubica?
kaj se sploh buniš, a si mislila, da ti bomo ploskale al kaj? drugače pa delaj kar ti paše, itak od njega zdaj samo dobivaš in je logično da ti je vse skupaj zanimivo. sploh ker se pri teb vse vrti okrog denarja in seksa.

kaj se sploh buniš, a si mislila, da ti bomo ploskale al kaj? drugače pa delaj kar ti paše, itak od njega zdaj samo dobivaš in je logično da ti je vse skupaj zanimivo. sploh ker se pri teb vse vrti okrog denarja in seksa.

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.