Mene pa zanima, kaj ve mislite o sexu pod tušem? Sama mislim, da mora biti noro..
A obstaja še kakšna druga zaščita kot tabletke za pod tuš (nočem jemati tabletk), kondom ne pride v poštev, ker bi pomoje zlezel dol.. Nasvet?
Pardon če tema že obstaja, sem nova..
Sex pod tušem
Sex pod tušem
Zadnjič spremenil janja07, dne 24. Jan. 2010 22:41, skupaj popravljeno 1 krat.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Re: Sex in tuš
LOL ubistvu ima voda ravno obraten efekt. Voda pere s koze mascobo, in dol s kondomov lubrikante. Če hočeš svežega umitega tiča dat v sveže umito muco je tko, kot bi po avtocesti šel z ročno žlajfo. Pod tušem je treba pazit, da ne speres prevec lubrikanta na kondomu, ker pol radi pokajo. Tiča umiješ z žajfo preden ga das gor, in ne bo kondom nikamor lezu.janja07 napisal/-a:Mene pa zanima, kaj ve mislite o sexu pod tušem? Sama mislim, da mora biti noro..
A obstaja še kakšna druga zaščita kot tabletke za pod tuš (nočem jemati tabletk), kondom ne pride v poštev, ker bi pomoje zlezel dol.. Nasvet?
Pardon če tema že obstaja, sem nova..
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Hudo zgleda, ampak ravno ful mi pa ni všeč (v primeru da voda direktno po naju teče), ker z vodo se mi zdi, da grejo vsi sokovi stran in je pač čuden filing. Zato tudi namesto lubrikanta ne uporabljamo vode
, ker ni tapravga filinga.
Pa pri kakšnih pozah, ti hitro lahko spodrsne

Pa pri kakšnih pozah, ti hitro lahko spodrsne

A goal without a plan is just a wish.