Ljubica poročenemu moškemu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Ljubica poročenemu moškemu

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

ugotavljam da je to precej običajno danes, še posebej ker poznam primer 25letnice ki je v razmerju s 55letnikom. hodita po izletih, v hotelčke, daje ji denar, ljubica v pravem pomenu... kaj si mislite o tem?!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Jebat ga. Win- win situacija za oba :wink: ona ima denar, on mlado ljubico.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Bolno... :? Tej punci se gre pa itak očitno samo za denar.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Nemoralno, sam dokler se ne tiče mene, se strinjam z *malo*, oba profitirata.
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

v bistvu je res win - win situacija... punca ne rabi službe, ok šalo na stran. kako mislite da je s čustvi v tem primeru? se lahko ona zaljubi? ali pa on?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Lahko se zaljubita, zakaj pa ne? Zarad let? Čudne stvari se znajo zgodit na tem svetu, tudi to :D Sicer verjetno bolj redko, ampak zihr se kdaj pa kdaj.

BTW: a svojo situacijo opisuješ? Just asking...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

ja.. sej brezveze da neki glumim o frendicah! nikol si nism misnla da se mi bo to zgodilo ampak z njim se res počutim posebno... in ja glede denarja, ni tko kot mogoče izgleda... sploh ne vem kaj naj naredim :S
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Počutiš posebno v kakšnem smislu? Je on poročen? Glede česa pa ne veš kaj naredit? Malce bolje razjasni situacijo, ker je težko svetovati po parih stavkih.

Če tebi ustreza, zakaj pa ne.
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

vse skupaj se je začelo 15dni nazaj ko sva se spoznala po naključju. beseda je dala besedo in začela sva se pogovarjat, šla na kavo, in vse ostalo dokler me ni povabil z njim ker je moral nekaj uredit v mariboru - izlet. tam sva tudi prespala, in ni bilo nič! samo pogovarjala sva se in naslednji dan imela zelo lep dan in šla domov. ta vikedn zdej se je pa zgodilo da sva sexala. je poročen, niti ne skriva da ni, ... sploh ne vem kaj naj. ker problem je v tem da sem res nekako premlada za njega :S oz on prestar zame :S in še poročen!!!!!!!!!!!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ne morm si pomagat, vedno me je zanimal: te ne moti, da je star (domnevam; približno) toliko kot tvoj fotr? (men bi bil že to strašen turn off)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Zajeban. Mislim da je končna odločitev še vedno na tebi. Lahko pustiš še nekaj časa, da traja, pa se potem odločiš.
Ma ne vem, če ti ustreza, zakaj pa ne. Samo ne pričakuj da pusti ženo ali kaj takega, ker se to ne bo zgodilo, pa če ti je še tako naklonjen.
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

točno to sm misnla tud jaz prej! pol pa pogovor in vse, ne res me ne moti! ker ko sva skupaj sploh nimam občutka da je taka razlika :S popolnoma sem zmedena
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Če se zaljubiš, zna bit problem; verjetno bi sčasoma začela želet več od njega kot bi lahko on dajal (pač v danih okoliščinah).
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 06. Dec. 2016 0:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Oh ja, živemu človeku se vse naredi. Bo pa problem, ko se boš res full navezala nanj, po možnosti clo zaljubila in posledično hotla zmer več od njega. Takrat se zna zgodit, da boš ti tista k bo trpela.

A ma on kej otrok? To bi znal bit šele problem. :?
Odgovori