Med spanjem govori
No ...
moj bivsi je v spanju neki jamrov, in sem ga kar vprasala, kaj brblja ... in je reku en zenski ime
pa sem ga se malo sprasevala, kdo je, ce ma mene se kej rad, ce ma njo bolj in tako ... No, odgovoril je da ma njo raj pa da nje ni se spoznal
tako da...jaja, tale nasa podzavest

Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
jaz sm lih ta tedn spala pri mojem, pa sm govorila mu nekaj...kak se wse na interntu al kaj...pa spala polek...mi je zjutraj govoril pa samo
dostikrat jočem v spanju, sanjam da mi umre dedi...
na njega sem res navezama. verjetno to res izvira iz podzavesti in me je strah da bi do tega prislo,ponavadi je tako grozno da se tk zbudim takoj polek...

dostikrat jočem v spanju, sanjam da mi umre dedi...
na njega sem res navezama. verjetno to res izvira iz podzavesti in me je strah da bi do tega prislo,ponavadi je tako grozno da se tk zbudim takoj polek...

-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Jest tud govorim ponoč, ampak samo če me nekdo zbudi in me ogovori .... pol pa kr neki začnem govort, pa to govorim same nelogične stvari, kot da bi sanjala, sam da bi sanje pripovedovala ..... pa zjutri nč ne vem, kaj sem govorila .... moj pa smrči in trza ...
Je pa ena bivša sodelavka od moje mami mela takega moža, da ga je ponoč neki potihem začela ogovarjat, pol pa ga je spraševala, kaj je prejšnji dan počel (npr. če je nažgan pršu domov), pa ji je v spanju vse povedal ... pa zjuti ni nč vedu za to ...

Je pa ena bivša sodelavka od moje mami mela takega moža, da ga je ponoč neki potihem začela ogovarjat, pol pa ga je spraševala, kaj je prejšnji dan počel (npr. če je nažgan pršu domov), pa ji je v spanju vse povedal ... pa zjuti ni nč vedu za to ...

lally napisal/-a:moj sam smrci obcasno... jz pa brcam, pa trzam...
Moj pa vse troje

Jst pa spim k da bi me kdo s kladivom po glavi...k mrlič sm...še dihat me je komi slišat...

Mam pa kolega ki ga ful trka ponoč in kr ustane in po steni tolče al pa pred oknom stoji in govori, včasih se vsede in v postli sede govori, včasih med spanjem kriči...je kolegica rekla (ko sta par), da je včasih prov spooky vse skupi

- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
uff..jst pa moj mava prou dogodivščine ponoči..jst tud rada ponočujem in si pogledam kak dobr film..moj pa spi zravn in gvoroi..jao..enkrat gledam tv..on pa na vs glas,čist navdušeno..ˇuu kake joške ma ta!ˇ...amm moja reakcija-grrr..ok sej pol je še mau govoru o neki kuharci..in pol ga zbudim..in mi je povedou d so v službi gledal eno starejšo kuharco k ma ful velke joške pa viseče..no ok..en primer še..zbudu se je, gledou me je v oči pa mi reče d naj grem prebarvt ograjo d mam vse naštiman
jst sm mislna d bom crknla od smeha..ma velik je blo tega d se sploh ne spomnem..pa tud avto me je že nagnal prat sred noči..tko d ja hecno je to
sm že navajena

Free your mind...