Jaz imam pa arahnofobijo - strah pred pajki..Si želim da ne bi mela, pa ne gre. Tudi ubiti si ga ne upam če je večji. Možno da to izhaja iz moje mladosti, ko me je brat kdaj strašil s pajki, ne vem... Je pa grozno, sploh poleti na morju kjer ponoči mrgoli te golazni.
Prejle sem čist pozabla na mravlje ne da se jih bojim al kej ampak so mi enostavno konc ogabne. Pa niti ne posamezne ampak une v kolonah in mravljiščih pa tud drugi žužki v večjih skupinah.. Npr ko dvignem kak kamen al pa kos lesa, pa je odspodi na tisoče malih živalc vidim sam še črno pred očmi
~NIA~ napisal/-a:- pred zaprtimi prostori (grozno se počutim če sam pomislem da bi me zazidal v kakšn prostor brez okn, alpa da bi me živo pokopal.. alpa če me kdo full stisne da se ne morm premikat.. če me moj fant pokrije z deko pol se pa še on uleže name se začnem full dret.. pa vem da mi neč ne bo naredu, ampak se ful bojim tega..)
- pred globino morja.. brrrr
Tudi pr meni velja oboje. Niti dvigala ne uporabljam.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
McLarnovc napisal/-a:Moraš vedet, da se kača tebe boji še precej bolj kot ti nje....
ampak če imaš fobijo/velik strah pred določenimi stvarmi, ti tako razmišljanje čist nič ne pomaga. sej načeloma vsi vemo, da nam določena žival najbrž ne bo nič naredila, ampak ko jo zagledaš vsa zdrava pamet v tistem trenutku izpuhti.
men so na splošno vsi žužki zoprni, ampak kobilice...njih se pa noro bojim in mislim da meji že malo na fobijo...pa še vsako leto hujše je. groza
Blagor se men, ker sem očitno skoraj edina na tem forumu brez fobije
In BTW: fobija =/= strah
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Točno *mala*. Dvomim, da ima katera tu sploh fobijo. Narobe je, da se fobijo enači s strahom. Strah je neprijetno stanje vznemirjenosti zaradi ogroženosti ali pa kake situacije, fobija je pa bolezensko stanje in kot tako lahko onemogoči normalno življenje obolelega.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...