Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Seyfullah napisal/-a:^^ Sj bo,se lahko vsakmu zgodi,jst sm tud prvič padla,pa sm zdj najbolša voznica na celem svetu :D sam volje ne zgubit pa bo :bussi:

Hvala :)
Sej vem...pa še tko včer sm slišala k so se pogovarjal da do takrat (jaz sm bla tm ob ene pol treh) dons ni še noben naredu :eek: pa kokr jaz vem je prva vožnja ob 7h zjutri...

No ja, sj dons sm že boljše volje...tko da pač bo pa naslednjič :D
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Jst se tud glavni prbližujem, v sredo mam društveno.. Upam, da bo...
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
larilu
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a larilu »

oj!
a mi lahk ktero avtošolo priporočite oz. inštruktorja/co k mi sam še mal manjka (se tolažim :roll: ),k moja inštruktorca je na porodniški oziroma sva obe vendar bi rada že izpit čimprej naredila da mi ne bi bilo potrebno CPP pa to vse znova delat.
jaz bi že sicer imela izpit vendar je inštruktorca mela ful velik nas k bi delal izpit in potem je prelagala na druge datume tko da se je fulll zavleklo,zdej pa če je kak inštruktor dobr pa da ima dopoldan cajt bi se priporočila za ime
hvala :D
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

od kot pa si?:)
larilu
Sramežljivka
Sramežljivka

ja no ta glavni del pa pozabim :rolleyes: iz lj. :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Itak, ko narediš izpit za avto si samo malo boljši voznik kot pa takrat, ko ga nisi mel pa nisi mel pojma o vožnji avta. Zdaj vsaj veš kak gas dat pa menjavat pa pravila poznaš malo bolje kot prej :) Da lahko rečeš da znaš avto vozit rabiš par konkretnih kilometrov. Za moje pojme vsaj 10000.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Da znaš avto vozit in da si izkušen voznik :ja:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst imam pa jutri glavno .. spet ... že četrtič ... res upam da tokrat nardim .. :?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Srečno, upam da boš nardila :wink:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

eno vprašanje: kolko stane izdaja vozniškega dovoljenja? a je 17€ al jst narobe mislim? .. včasih so meli cenik na strani od izpitnega centra, zdej pa nikjer ne najdem tega podatka :?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Liefde napisal/-a:Da znaš avto vozit in da si izkušen voznik :ja:

žal enim niti 100000 kilometrov ne pomaga, da bi znali avto vozit. Tak, da ja...s tem sem mislil, da kolko tolko znaš avto vozit. Dobri vozniki so pa itak tisti z miljon kilometri pa še mogoče tu pa tam kako prometno za šolo. sam jih mam trenutno kakih 300000, ker sem mel že ogromno šihtov na cesti, kjer sem dnevno po 200-300 km delal in mam avto v malem prstu... pa ne da se hvalim ampak vsakega lahko peljem pa mu dokažem.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Libido. napisal/-a:jst imam pa jutri glavno .. spet ... že četrtič ... res upam da tokrat nardim .. :?

bomo ornk držal pesti! :blume:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

larilu napisal/-a:oj!
a mi lahk ktero avtošolo priporočite oz. inštruktorja/co k mi sam še mal manjka (se tolažim :roll: ),k moja inštruktorca je na porodniški oziroma sva obe vendar bi rada že izpit čimprej naredila da mi ne bi bilo potrebno CPP pa to vse znova delat.
jaz bi že sicer imela izpit vendar je inštruktorca mela ful velik nas k bi delal izpit in potem je prelagala na druge datume tko da se je fulll zavleklo,zdej pa če je kak inštruktor dobr pa da ima dopoldan cajt bi se priporočila za ime
hvala :D

Jaz sm delala pr AMZS avtošoli pa mi je blo res super vse. Tko, da priporočam.

larilu ja, izdaja vozniškega dovoljenja (prvič) stane 17,37€. Drugače, če vtipkaš v google cena novega vozniškega dovoljenja ali kaj podobnega tudi najdeš ta podatek.

Libido srečno!!! :)
larilu
Sramežljivka
Sramežljivka

Libido srečno!

ma men je zdej ful težko se spet pripravit na to da bom mogla vozit pri drugem inštruktorju,no še prej bom mogla enga najdt, pa pol spet odvisn kako me bo un učil vozit čeprav mi je takrat manjkala samo še avtocesta pa 1x ponoč vozit in to je to :roll:

a ktera ve kako je v zvezi s tem izstopom iz avtošole?kolk je za plačat okvirno? :?:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Libido, vso rečo tudi od mene :)
Jaz pa sem ravno včeraj imela obletnico-dve leti od pridobitve roza knjižice :D
The world is as you are.
Zaklenjeno