Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

Zapiši svoje vprašanje, kopiraj zadnji seznam s te teme in se napiši na konec čakalne vrste:

Maudisa, str. 32 za Natašo
spely_, str. 32, za Natašo
rdečakapica,str.32 za natašo
Čokolada***,str 32 za Natašo
Iziris, str 32. za Natašo
Chocolates, str. 33 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
yordania, str 33 za Natašo
ribicaX, str. 34 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
*milka* str. 34 za Natašo
dandejcica, str.34 za Natašo
shania, str. 34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
sirova štručka, str. 35 za Natašo
^Sophie^, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
TOM-Lady, str. 36 za Natašo
melodious, str. 36 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
SupeLLka** str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
mala-anchy str.37 za Natašo
nina28:)str 37 za Natašo
Damyanchyka str.37 za Natašo
Ananananas, str. 37, za Natašo
miska_889 str.38 za Natašo
BaUcYkA str. 38 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Maudisa napisal/-a:Še jaz, še jaz! :D

Zanima me kako bo na ljubezenskem področju in kako v šoli ( če bom naredila vse v rednem roku? )

Hvala!

Na ljubezenskem področju imaš eno lepo odobje pred sabo. Polno, čustveno, zadovoljujoče. Številna darila, dobra komunikacija ... in kmalu tudi neka pomenljiva prelomnica. Nek prestop v višjo fazo.

Kadar padejo lepe in harmonične karte tako ni kaj veliko za filozofirat (da ne boš mislila, da si zate pa nisem vzela dovolj časa, ker je tako kratka tale napoved ;)

Šola pa:

Karta svadbe, ki je padla pod to vprašanje, kaže, da se ti tu ujameta tako želja kot velja, tako da se ne bojim, da dobro spelješ zadeve. Karta sodnika za sedanjost nakazuje, da imaš prav te dni, tedne opravka z izpraševanji, odločitvami, karta otroka pod njo pa, da prav v teh dneh dobiš novega zagona na tem področju. Tako karta otroka kot karta smrti, ki ji sledi, kažeta na dokončevanje in nove začetke, nove cilje, nove smeri. Ker je pod vse skupaj padla še karta usode, bi rekla, da te, še posebno v februarju, delno marcu, čakajo neke odločitve, ki pa jih ne gre sprejet v naglici, ampak s poglobljenim, umirjenim premislekom (karta svečenik).

Vse do junija, julija imaš odprte lepe karte, tako da bi rekla, da boš že v juniju ali juliju povsem zadovoljna z doseženim. Na jesen so bolj težavne karte, tako da se ti res izplača se potruditi in kar največ opraviti v rednih rokih (mislim, da ti uspe).
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Zapiši svoje vprašanje, kopiraj zadnji seznam s te teme in se napiši na konec čakalne vrste:

kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

Nataša, živjo!
Zanima me, glede študija. A bom uspešno naredila predmet na maturi, a se bom končno zjasnila, kam si želim it na fax?
Hvala.
kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Sunset21, str. 39, za Natašo
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Natasa* napisal/-a:
Maudisa napisal/-a:Še jaz, še jaz! :D

Zanima me kako bo na ljubezenskem področju in kako v šoli ( če bom naredila vse v rednem roku? )

Hvala!

Na ljubezenskem področju imaš eno lepo odobje pred sabo. Polno, čustveno, zadovoljujoče. Številna darila, dobra komunikacija ... in kmalu tudi neka pomenljiva prelomnica. Nek prestop v višjo fazo.

Kadar padejo lepe in harmonične karte tako ni kaj veliko za filozofirat (da ne boš mislila, da si zate pa nisem vzela dovolj časa, ker je tako kratka tale napoved ;)

Šola pa:

Karta svadbe, ki je padla pod to vprašanje, kaže, da se ti tu ujameta tako želja kot velja, tako da se ne bojim, da dobro spelješ zadeve. Karta sodnika za sedanjost nakazuje, da imaš prav te dni, tedne opravka z izpraševanji, odločitvami, karta otroka pod njo pa, da prav v teh dneh dobiš novega zagona na tem področju. Tako karta otroka kot karta smrti, ki ji sledi, kažeta na dokončevanje in nove začetke, nove cilje, nove smeri. Ker je pod vse skupaj padla še karta usode, bi rekla, da te, še posebno v februarju, delno marcu, čakajo neke odločitve, ki pa jih ne gre sprejet v naglici, ampak s poglobljenim, umirjenim premislekom (karta svečenik).

Vse do junija, julija imaš odprte lepe karte, tako da bi rekla, da boš že v juniju ali juliju povsem zadovoljna z doseženim. Na jesen so bolj težavne karte, tako da se ti res izplača se potruditi in kar največ opraviti v rednih rokih (mislim, da ti uspe).

Najprej res hvala, da si si vzela čas in mi odgovorila.
Na ljubezenskem področju je res, da si že nekaj časa želim višjo fazo. So želje pa tud ene težave vmes, tako da če bo to pomeni to kar si želim bo odlično. :)

V šoli pa je kar naporen januar in še me čakajo izpiti. Mi je pa šola velika motivacija. Ker če vse naredim, bom že junija končala in lahko opravljala delo, ki me od nekdaj veseli.

Skratka, zadela z napovedjo! :ja:
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Nataša hvala!!! :)

Mi je dalo napisano ful razmišljat... še posebej glede ljubezni, ker se sama ne znam odločit oz. ne vem kaj hočem/nočem.
Šola pa ... še vedno se trudim končat v roku, če ne bom bomo pa tudi preživeli :)
Lahko imam vse.
Ladyy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ladyy* »

Osvežujem vprašanje:
Področje ljubezni se že lep čas ne premika, z strani nekega fanta (ki mi je sicer všeč) čutim poglede ampak ni tistega pristopa.. zanima me če sploh obstaja kakšna možnost med nama ali naj rajše še naprej "čakam" na drugega? In pa seveda me zanima šola, bo naprej šlo?

kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša :D
Zadnjič spremenil Ladyy*, dne 08. Apr. 2010 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Love me now or love me never, but if you love me, love me forever *
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

spely_ napisal/-a:čaw nataša, nedolgo nazaj si mi že odgovorila na moje vprašanje... glede faxa kar drži popolnoma, glede dotičnega fanta pa nisem najbolj prepričana. Zanima me, kaj se mi bo dogajalo na ljubezenskem področju v prihodnosti.

hvala,
spely

Aha, no pa poskusimo še enkrat, pa upam, da bo zdaj bolj točno ;)

... hm. Mi ni bilo preveč do tega, da ti vržem karte, pa zdaj vidim, da ali jaz nisem ravno razpoložena za tole, ali pa je vse skupaj res 'na psu'. Karta obžalovanja, žalosti za minulim, ne še čisto prebolenim, je izhodiščna. Mogoče od tu občutek ujetosti v brezup. Karta smrti sicer že nakazuje, da se to obdobje zate končuje, ampak januar in del februarja bo še zoprno. Strahovi, občutki izgube, prevaranosti.

Nič.

Bom vrgla karte še naprej za malo dlje v prihodnost.

... še kar cel februar se kažejo težave (kot da te nekaj preganja), potem pa se sredi marca odpre. Karta nenadne sreče. Ta včasih napoveduje tudi novo zaljubljenost, v tem primeru pa se mi zdi, da je predvsem jasen znak, da takrat izplavaš iz neke more, v katero so te pahnila bolj tvoje obžalovanje in negativne (mogoče tudi samo preveč kritične) misli.

Tja do septembra se kar lepo najdejš, utrdiš, umiriš. Te čakajo pomembne ljubezenske odločitve v maju, se mi zdi, da z ugodnim razpletom. Da pa boš res lahko rekla, da si zdaj zadovoljna s svojim ljubezenskim življenjem, pa je to najbolj verjetno na jesen (čeprav se bo od marca dalje že kar kaj dogajalo, samo mogoče ne boš prepričana, če je to zate dovolj).

Evo, toliko so mi zaenkrat pokazale karte.

Vzemi od tega samo to, kar ti zazveni. Saj veš, karte so tukaj zato, da nam svetujejo, ne zato, da bi nas omejevale. S svobodno voljo in nekaj pozitivne akcije lahko tudi malo prej zaključiš tale zoprni cikel, v katerem si.

Drži se.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Postaviš vprašanje, kopiraš čisto zadnji seznam v tej temi in se napišeš na konec čakalne vrste:

kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

rdečakapica napisal/-a:živjo nataša,

že drugič spreminjam moje vprašanje....se je toliko spremenilo vmes:)

no zanima me kako nama kaže v ljubezni za naprej? super sma se ujela pa me malo zanima kakšne so kaj karte za prihajajoče mesece....še posebej v marcu ko se odpravljama na potovanje in boma prvič skupaj cel mesec 24 ur na dan....kako kaj kaže za to potovanje?

hvalaaaa:)

Ja, saj vem, ful je za čakat, pol pa še pride par dni, ko me ni blizu računalnika. Ne vem zakaj, ampak navadila sem se, da več ko eni naenkrat tukaj ne mečem kart (na začetku sem dvema ali trema v istem dnevu, pa se mi je hitro zdelo, da ko razlagam drugi karte, še vedno razmišljam o prvi ... kar se mi ni zdelo prav. Na tak način ne more biti napoved ravno preveč čista ... res mi ni jasno, kako profi vedeževalcem to ratuje kar serijsko, enega za drugim, ko v kakšni tovarni :lol:

Ok, no, tvoje vprašanje (zelo konkretno, pa pri tem nisi izdala preveč, takšno mi je najbolj všeč):

... videti je stabilno in obetajoče. Sta precej povezana - tako dejansko kot spiritualno (karta duhovnika), in skozi karto darila se kaže še razcvetanje te zveze.

Mi je pa kot prva in temeljna karta (ki velja bolj za preteklost) padla karta ljubosumja, rivalstva ... kot da skuša nekdo tretji posegat vmes. Lahko je to kakšen od bivših ali pa bližnjih, ki mu do nedavnega ni bilo povšeči, da se imata rada. Ni pa karta prav nič problematična, ker se je skozi pozitvne in stabilne karte sedanjosti ta vpliv že povsem razblinil. Tudi sicer je šlo mogoče samo za kakšne govorice, pa še to ni povzročilo večje škode. Saj izgubljam preveč besed za tole karto (samo ne vem, zanimiva mi je bila, ker se ne sklada s tem, kar si zapisala ... ampak saj očitno sploh ni prav močna, ker stoji čisto sama).

Prihodnost, bližnja - torej naslednja dva ali tri tedne - se vama odpira tudi karta sodnika - to kaže na neke pomembne odločitve, pred katere bosta postavljena. Zaradi karte darila sklepam, da predvsem glede nadaljnega razvoja tega razmerja.

Uh, za naprej se pa težko druga za drugo naberejo tako lepe karte, kot so se nabrale tukaj.

Februar še kar nekaj razmišljanja (morda planiranja), marec in še malo aprila karta nenadna sreča, ki obljublja lepa presenečenja in sploh srečo, ki je človek niti ne pričakuje, pa ga ta doleti. Vsekakor je to super karta za potovanje, ki ga imata planiranega v marcu.

Takoj potem pa karta otroka - novi začetki, pa potem karta upanja z novimi plani in vizijami ... vse do poletja ni videti temnih oblakov. Nekaj žalosti in obžalovanja samo v juliju (se mi zdi, da skušaš nekaj usmerjati po svoje, pa ti nekaj časa to dobro gre (še posebno v juniju), ampak julija se ti pa stvari malo ustavijo ... pa saj včasih je dobro iti tudi s tokom, če ne gre z lastno voljo). Ampak avgusta se vse spet postavi na svoje mesto. Karta hiše, ki pade na avgust, kaže na veliko domačnost, neko vsidranje v prostor (morda nov, skupen dom) ... v vsakem primeru je karta, ki poglobi razmerje tudi na zemeljskem planu.

Po kartah sodeč je pred tabo bolj ali manj mirno, pa vseeno veselo nakodrano morje (kar se ljubezni tiče). Okoli majhnih stvari so lahko težave, ampak očitno ni nič tako pomembnega, da bi karte to sploh nakazale.

Lepo se imej na potovanju ;)
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Postavi vprašanje, skopiraj k vprašanju čisto zadnji seznam v tej temi in se podpiši na konec čakalne vrste:

kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Čokolada** napisal/-a:Jst bi pa rada da mi še enx pogledaš v karte.:)
Glede na čakalno vrsto bom prišla na vrsto glih marca (se navezuje na tvoj odgovor ki si mi ga dala pred kakšnimi 3 meseci.) ;)

~Zanima me pa,če je za mene in osebo J.Š. kaj možnosti v ljubezni?
~Kako bo na splošno na ljubezenskem področju v letu 2010?
~In kako mi bo šlo v šoli?

Za vaju z J.Š. obstajajo možnosti. O tem je vsekakor razmišljal tudi že on, ne vem, če sta se že ujela, ker si vprašanja postavila že kar nekaj časa nazaj, ampak možnosti, da do preskoka (nenadna sreča) pride v bližnji prihodnosti vsekakor so precejšnje.

Je pa poleg presenečenja in priložnosti odprta tudi karta komunikacije (karta obiska, pogovora), kar je sploh dober znak za to, da si tujca verjetno ne bosta ostala.

Kaj in kako se bo dejansko odvilo je pa odvisno tudi od tebe ... včasih si nekaj želimo, potem pa ko to dobimo ... Pusti se malo presenetit.

Ti v ljubezni:

... na splošno pa sicer imaš obrnjeno karto sreče, tako da kakorkoli se ti že v življenju stvari obrnejo, slej ko prej, se ti bo v ljubezni nekaj le odprlo. Glede na ostale karte pa nisi ravno v najboljšem trenutnem položaju (karte sedanjosti kažejo na težave z ljubosumjem, izgube, nekako ti ne uspe priti do željenega zaradi sebičnosti in preračunljivosti drugih).

Februar bo sicer čisto znosen, stabilen, še neka odločitev te čaka (prav v zvezi s tvojo ljubeznijo), tako da marca že žanješ ugodne posledice te odločitve, se pa potem kar nekako sfiži vse po malem, ker se ti vlečejo neke težave vse do septembra, ko končno najdeš tisto kar iščeš in zares polno zadihaš.

Že aprila se začne kazati nekakšno nezadovoljstvo s takratnim stanjem, potem se dvomi še stopnjujejo, dokler nisi prisiljena tam nekje avgusta nekaj korenitega pri sami sebi spucat.

Šola:

Izhodiščna karta je karta potovanja - kaže, da so se pred kratkim zgodile neke spremembe v tej smeri.

Karta sodnika verjetno govori o trenutnih preizkusih znanja, ki pa so povezani s kar precej težav. Kar nekaj stvari ne bo šlo najbolj idealno skozi, ampak česa hujšega ne bo. V marcu se stvari stabilizirajo, v aprilu in maju pa se ti vse postavi najbolje, kot se sploh lahko.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Postavi vprašanje, skopiraj k vprašanju čisto zadnji seznam v tej temi in se podpiši na konec čakalne vrste:

kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a black_ariella »

....

kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
Zadnjič spremenil black_ariella, dne 08. Dec. 2011 11:42, skupaj popravljeno 2 krat.
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

Natasa* napisal/-a:
*Srček napisal/-a:Heeeej!

Še sama bi prosila Natašo*, če mi lahko pogleda v karte, kaj me čaka na področju ljubezni..trenutno sem tako nesmrtno zaljubljena, kot še nikoli :) , in me zanima, kam pelje najina zgodba :wink:

E, res si na vrsti ;)

Hja, karta, ki je padla takoj pod karto tvojega vprašanja kaže, da ti na tem področju do nedavnega ni bilo ravno z rožicami postlano. Karta težav kaže na neko preganjavico, ki ima zvezo z nekimi dogodki iz preteklosti. Me je zanimalo, kaj bi to bilo, pa sta mi karti ljubosumja in sporočila dali misliti, da je mogoče stvar morda kar v nezaupanju zaradi neke pretekle slabe izkušnje. Malo vse to še vpliva nate, ampak videti je tudi, da znaš iti zdaj že dalje ...

To, kar sama zgoraj praviš, da si noro zaljubljena (no, oz. to kar si napisala pred kakšnim mesecem), po moje tudi še zdaj drži ;) Na mesto kart sedanjosti sta padli karta nenadne sreče (ki ponavadi govori o takih vzhičenih in hiperveselih stanjih), pod njo je pa tudi karta upanja, ki sploh rada kaže na to, da nekdo na veliko sanjari in idealizira. Nič ni v tem narobe, ti kar uživaj ;)

Karte bližnje prihodnosti mi sicer namigujejo, da ko se bo malo poleglo tole evforično stanje, da začneš počasi videti stvari takšne kot so. Karta hrepenenja kaže, da z nekaj stvarmi ne boš najbolj zadovoljna, karta vdovca pa. da te mogoče zna motiti, da bo iskal čas samo zase, morda se zna v naslednjih tednih celo malo umaknit (v imenu svobode, ki jo rabi) in se ti bo zdelo, kot da ni med vama prave povezanosti. Ampak karta sreče kaže, da ti to znaš sama s sabo uskladiti tako, da ti strahovi in dvomi ne bodo delali večjih težav. Karta misli namiguje tudi, da v primeru, če te bodo mučili kakšni slabi feelingi (karta sovražnika, strahov), da vklopi samo razum - verjamem, da si dovolj pametna, da boš takoj vedela, za kaj se splača sekirat in za kaj ne.

... kakorkoli že, tja do februarja bo vse skupaj tako - tako. Malo super, malo ne prav super ... potem pa pade srčni fant. Kar pomeni, ali bo tvoj izbranec končno prestavil v pravo prestavo in bo šlo zares, ali pa se pojavi nekdo, ki bo pripravljen se iti zares. No, jaz nekako bolj navijam za prvo (torej, da vama takrat enkrat zares zalaufa ... ampak kaj bo, bo pa tako in tako pokazal samo čas.)

Pozdravček Nataša*. No, pa da ti damo še mali feedback, da ti potrdimo tvoj talent. :wink: Februar je tu in v samem začetku se je zame zgodil šok: na novo sem se zaljubila najbolj hitro možno, odneslo mi je tla pod nogami in sem v zvezi. Sicer ne s fantom, za katerega sva opravili branje, a zaljubljena do ušes :oops: .

Hvala ti za tvojo pomoč in bravoooo!! Zadela :wink: Če se pa slučajno kaj zgodi s strani te bivše simpatije, pa izveš :wink: Lepo se imej in *, hvala ti :wink:
Odgovori