UG84 napisal/-a:
Ne vem, kaj si mislila s kremo, ki očiščuje, mogoče da deluje proti mozoljem? Saj si namreč napisala, da s tem nimaš težav. Skratka, meni se zdijo predlogi od *male* čisto super, je pa res, da je vsaka koža razred zase in boš vsekakor morala malo probavati, preden boš našla idealno kremo zase. Pa še ta morda ne bo brez kompromisov
Najprej hvala za mnenje. Z očiščevanjem sem mislila kremo, ki vsaj malo popravi stanje kože, ki ima na določenih mestih rahle madeže (torej ni enakomerna polt kot sem že v prvem postu napisala), ker sem pred leti kdaj kaj spraskala kožo. Sicer se to opazi od blizu, ampak bi rada tole malce popravila s kakšno kremco zaradi sebe, da bi se boljše počutila.

Total fresh (ali kaj je že krema od Garniera v svetlo zeleni flaški) sem uporabljala nekaj časa, a se mi zdi, da ni najbolj okej krema za mojo kožo (po tistem se mi je kaj pojavilo, ko pa sem prenehala z uporabo, se je koža spet očistila). Trenutno še uporabljam od Avene Cleanance K kremo, o kateri sem že lani prebrala same pozitivne kritike, a se mi ne zdi ravno vredu trajna krema, ker bi naj bila samo za vmesno "zdravljenje" kože. Par dni se zdaj sploh ne mažem s kremo, niti pudram (po tem itak ni potrebe, ampak zaradi tena se minimalno ponavadi napudram), ker brskam za kakšno vsaj približno idealno kremo.

Sestra uporablja kremo (neko čokoladno), ki je popolnoma naravna (mislim da od Aubrey Organics, nisem pa ziher). A bi bila to primerna krema za mojo kožo glede na tip kože? Probala sem jo že na svoji koži, ampak me še zanima mnenje...