Vsakodnevno čiščenje kože

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

WOW, to pa je poceni. Probaj kje iz tujine naročiti. Pri nas resno dvomim da imajo.

Pri nas je že DDMG 50€ (125 ml seveda), tonik 20€. Tudi v paketu bi bla cena nekak ista.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

Js sem danes kupla penao za umivanje od Afrodite, od prej še mam Afroditino kremo s kamilico in zelenim čajem. To bom prakticirala zjutraj in zvečer, čeprav sem malo skeptična glepe pene, ker je še nisem uporbljala :?
NiLi20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a NiLi20 »

sama sem si scoj 3 step naročila preko interneta iz amerike=) tam je 3krat bolj poceni. čeprav morš računat da plačaš za poštnino+takse še kakih 25e, se še vedno splača=)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Eno vpr...mogoče sicer ne sodi k vsakodnevni negi, definitivno pa k tedenski.
A ima katera idejo, kateri peeling bi bil primeren za temeljito odstranitev suhe kože po vrhu?
Problem je v tem, da Nivein(vem, shitty firma) je premalo grob, mi ne odstrani skoraj nič.Balein mi je bil kar ok (antibakterijski) , ampak sem začela dobivati podkožne mozolje in sem jo odpikala.
Kakšen nasvet?Meni je važno to, da mi ne bo povzročala mozoljev, ki jih drugače nimam ter da bi uspešno odstranila suho kožo.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Alverde- Marelica.

Meni je SUPER!! Uporabljam ga pa 1-2× na teden.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pa nisi nikoli opazila kakih sprememb na koži?Če je res ok, bom ga nabavila, pa še cena je kar nizka.Mogoče mi bo pa odgovarjal :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Poglej še malce komentarje v temi Alverde. In na Kozmetometru.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Hvala :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ko smo že ravno pri tem alverde marelica pilingu...sicer nimam pojma ali je zaradi tega piling ali zaradi česa drugega, ampak naslednji dan po uporabi se mi dostkrat kakšen velik mozolj naredi, včasih celo podkožen :?
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

meni tudi :x taki ogromen, boleč, podkožen mozolj. Ampak nisem še ugotovila, če je to zaradi pilinga :?
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

lovefrance napisal/-a:
haley napisal/-a:Ko smo že ravno pri tem alverde marelica pilingu...sicer nimam pojma ali je zaradi tega piling ali zaradi česa drugega, ampak naslednji dan po uporabi se mi dostkrat kakšen velik mozolj naredi, včasih celo podkožen :?

meni tudi :x taki ogromen, boleč, podkožen mozolj. Ampak nisem še ugotovila, če je to zaradi pilinga :?

kaksen tip koze pa imata?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^Bi rekla da mešano, zdej pozimi pa bolj suho.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

cudno...sama imam naprimer kar suho da vem ce se mu izogibam....drugace sem pa slisala da na suho kozo ni dobro prevec pilinge delat ker kapilarce popokajo....meni ga kozmeticarka odsvetuje ceprav imam vcasih prav tako suho da se vedno ne vem ce naj ga naredim ali ne :?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^Js si ga največ enkrat na tedn delam, včasih pa celo manj pogosto, ker enostavno pozabim :D
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

js mam pa občutljivo in si ga tud naredim 1x ali 2x na teden. Prej sem pa mela piling od Balee (tud tak oranžen) pa mi je ful odgovarjal- nobenih težav s kožo. Mislim, da bom spet Baleinega nabavla :)
Odgovori