Vsakodnevno čiščenje kože
WOW, to pa je poceni. Probaj kje iz tujine naročiti. Pri nas resno dvomim da imajo.
Pri nas je že DDMG 50€ (125 ml seveda), tonik 20€. Tudi v paketu bi bla cena nekak ista.
Pri nas je že DDMG 50€ (125 ml seveda), tonik 20€. Tudi v paketu bi bla cena nekak ista.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- lovefrance
- Komunikatorka
Eno vpr...mogoče sicer ne sodi k vsakodnevni negi, definitivno pa k tedenski.
A ima katera idejo, kateri peeling bi bil primeren za temeljito odstranitev suhe kože po vrhu?
Problem je v tem, da Nivein(vem, shitty firma) je premalo grob, mi ne odstrani skoraj nič.Balein mi je bil kar ok (antibakterijski) , ampak sem začela dobivati podkožne mozolje in sem jo odpikala.
Kakšen nasvet?Meni je važno to, da mi ne bo povzročala mozoljev, ki jih drugače nimam ter da bi uspešno odstranila suho kožo.
A ima katera idejo, kateri peeling bi bil primeren za temeljito odstranitev suhe kože po vrhu?
Problem je v tem, da Nivein(vem, shitty firma) je premalo grob, mi ne odstrani skoraj nič.Balein mi je bil kar ok (antibakterijski) , ampak sem začela dobivati podkožne mozolje in sem jo odpikala.
Kakšen nasvet?Meni je važno to, da mi ne bo povzročala mozoljev, ki jih drugače nimam ter da bi uspešno odstranila suho kožo.
The world is as you are.
Poglej še malce komentarje v temi Alverde. In na Kozmetometru.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- lovefrance
- Komunikatorka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
lovefrance napisal/-a:haley napisal/-a:Ko smo že ravno pri tem alverde marelica pilingu...sicer nimam pojma ali je zaradi tega piling ali zaradi česa drugega, ampak naslednji dan po uporabi se mi dostkrat kakšen velik mozolj naredi, včasih celo podkožen
meni tuditaki ogromen, boleč, podkožen mozolj. Ampak nisem še ugotovila, če je to zaradi pilinga
kaksen tip koze pa imata?
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
- lovefrance
- Komunikatorka