Tako...dala sva čez, povedala sem mu, da me to utruja, da "moram" "stalno" špilat detektiva in da si želim še eno priložnost od začetka. Težko mi je, ampak sem (in poskušam) zbrisat spomin /tisti ta slab/ za nazaj in od danes naprej ima 100% zaupanje. Kar je blo je blo..ne bi pogrevala.. ko sem na hitro preletela poste skozi, sem videla da se pojavlja vprašanje, zakaj je zgubu zaupanje- nebi o tem (zaradi sebe, ker sem to "pozabla"), ampak bom na hitro in površinsko- blo je večkrat- ko sploh še nism bla policajka in sm mu zaupala, mi je lagal, da se ni dobil z eno punco (k sm prašala, če sta šla kej na drink ker sta se dogovarjala o tem.--bla je samo prjatlca in itak, da gre lahko!!!!!!, tko da se razumemo! reku je da ne in da ne bo šel in bla bla...malo mi je blo čudno, da mi govori da gre, nato kar na enkrat ne in ne...boooo- sem pogledala mobitel in vidla da je šeu ampak nimam pojma zakaj ni povedal. pol so se podobne stvari zgodile še par X.. laži torej.
Edino kar me je zmotlo- eni enostavno presojate in domišljisko nadgradujete problem po svoje in ne poznate vseh dejavnikov.. Normalno da ne, če ne napišem vsega...saj čene bi cel dan visela za računalnikom, če bi hotla vse natančno obrazložit itd. Ampak se nism sekirala glede tega, Horus me je zarad tega precej nasmejau k sm pršla zvečer home

)
JA, edino to: Prej sva živela skupi u flatu, ki sem ga jaz dobila itd, sedaj je obratno in itak, da če je kaj narobe, letim jaz prva... AMPAK v tem flatu sva mi2 samo od pon-čet, ker greva vsak vikend domou. In on že vsaj 2 leti ni spal pri sebi doma, ampak pri meni, pri moji družini. To pomeni, da pri nas doma zastonj (kar je logično) je, spi, operem in zlikam mu vsak vikend, moji doma ga imajo za svojga itd itd. Horus, a ti še kaj ni jasno?