Essence
All I want (KLIK) je že razprodana. Naslednja je enkrat decembra ali januarja: Go Snow:KLIK
Februarja pa pride Cute as Hell- KLIK. Ni mi všeč, sem bolj za žive barve, ne pa pastelne.
Februarja pa pride Cute as Hell- KLIK. Ni mi všeč, sem bolj za žive barve, ne pa pastelne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Phalaenopsis
- Sramežljivka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
gejba napisal/-a:V bistvu me nobena od naslednjih kolekcij ne mika kaj preveč.
Meni tudi nista všeč. Jaz imam raje kaj v stilu All I want, Jelly Baby, Creamylicious (te so mi bile super kolekcije z večino všečnih lakov).
Upam da bo spomladi bolje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Js imam njihov odstranjevalec laka za nohte in mi je super! Sm pa kupila pred 2 mesecema zelen lak in sm bila zeeelo razočarana, ker mi je pustil rumene nohte
/ Še sedaj jih imam! Več izkušenj pa nimam =)

Poslikava nohtov - Vse o poslikavi nohtov in nohtih nasploh!
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
Jaz že komaj čakam na "Cute as Hell" kolekcijo.
Lila lakec mi je takoj padel v oči, upam da ga dobim. Rumen tudi ni slab
A ve mogoče katera, če so že kje na kakšnem blogecu reviewi?
Sicer sem pa nazadnje kupila stampy set, pa me je zadeva kar malo (fejst) razočarala. Ali ne uporabljam primernih lakcev (sem jih poskusila kar nekaj), ali je pa enostavno zanič
Lila lakec mi je takoj padel v oči, upam da ga dobim. Rumen tudi ni slab

A ve mogoče katera, če so že kje na kakšnem blogecu reviewi?
Sicer sem pa nazadnje kupila stampy set, pa me je zadeva kar malo (fejst) razočarala. Ali ne uporabljam primernih lakcev (sem jih poskusila kar nekaj), ali je pa enostavno zanič

{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Bodoča Trend Edition: Fashionista. Maskari že imajo pri nas, ostalo pa ne vem 

- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
kaj pa se dogaja sedaj na policah essence?? zadnjič sem u Mulerju vidla, da so nekateri izdelki zelo znižani (celo pod 1 €) in potem vidim napis, da naj teh izdelkov z začetkom aprila ne bo več v prodaji !!!
kaj samo menjajo embalažo, sem "neozaveščena" z dogajanjem, ali je essence začel propadati na počasen način? me kar skrbi... ker mi je postal kar velik užitek se zapodit h policam in si nabrat par senčil in podobnega brez slabe vesti, da bom veliko zapravila...
no, kar bo, bo!

kaj samo menjajo embalažo, sem "neozaveščena" z dogajanjem, ali je essence začel propadati na počasen način? me kar skrbi... ker mi je postal kar velik užitek se zapodit h policam in si nabrat par senčil in podobnega brez slabe vesti, da bom veliko zapravila...

Ti izdelki ki so znižani gredo ven iz prodaje
Seveda bodo pa novi izdelki
"Fotoreportaža" izdelkov, ki se umikajo.
Bodoča kolekcija „Crazy about colour”:
Itak bom spet navalila na lakce. Upam da bodo bolj krem.

"Fotoreportaža" izdelkov, ki se umikajo.
Bodoča kolekcija „Crazy about colour”:

Itak bom spet navalila na lakce. Upam da bodo bolj krem.