Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Valeria napisal/-a:Pr 30-ih ima vsaka normalna ženska že dolčene izkušnje, ne obrne je vsak frajer,ve, da ni vse zlato, kar se sveti, ne gleda več samo na videz, pri tipu postanejo pomembni karakter, energija, izobrazba, sposobnost, delavnost..
Men se to bolj slisi, kot da pri tridesetih nehajo seksat z random jebaci in se zavejo, da rabijo enga tipa, ki bo ji dal stabilnost in bo nosil kruh domov. In potem začnejo pobirat ostanke. In potem se ozre in ugotovi "o ne, teli 30letniki so cist otrocji in se jim ne da resno ukvarjat z mano, kaksen kriminal". Al kako je to.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Tako, kot sem napisala, mislim, da dodatna razlaga ni potrebna.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Valeria napisal/-a:Tako, kot sem napisala, mislim, da dodatna razlaga ni potrebna.
^^So pa dodatna vprašanja: kaj pa opcija, da ženska dočaka 30. "v paru" že? Al bo pač takrat pogledala partnerja in rekla "ne, ti pa nisi OK" in bo šla iskat novega?

Ne vem, sprašujem neumnosti, ker sem šele v 20-ih.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Mahagonij napisal/-a:
Valeria napisal/-a:Pr 30-ih ima vsaka normalna ženska že dolčene izkušnje, ne obrne je vsak frajer,ve, da ni vse zlato, kar se sveti, ne gleda več samo na videz, pri tipu postanejo pomembni karakter, energija, izobrazba, sposobnost, delavnost..
Men se to bolj slisi, kot da pri tridesetih nehajo seksat z random jebaci in se zavejo, da rabijo enga tipa, ki bo ji dal stabilnost in bo nosil kruh domov. In potem začnejo pobirat ostanke. In potem se ozre in ugotovi "o ne, teli 30letniki so cist otrocji in se jim ne da resno ukvarjat z mano, kaksen kriminal". Al kako je to.

jebiga. bilološka ura začne tiktakat in treba je najdet nekoga, ki te bo napumpal in po možnosti, oskrboval.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

...denar si pozabla napisat.

Po 30 postane ženska preračunljiva torej? Ja, sej se full strinjam. Mam en primerek v živo za opazovat in dejansko je res. Opazuje se primernost darovanega genetskega materiala za bodoče skupne potomce namesto kompatibilnosti partnerjev. Še manj pa so itak pomembna čustva, ah what's love got to do with it?

What's love, but a second hand emotion...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ženske preračunljive? Ne, to pa že ne.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Itak....kaj ti pomaga ljubezen, če maš doma alkoholika ki zatira tebe in otroke
Al pa nekoristnega lenuha, ki ni delal 1 ure v življenju, in ga morš vzdrževat, mu prat, kuhat,...
Al pa enga lepotca, ki se mu ne ljubi ukvarjat z otroci, raje gleda fuzbal...

Sej gre za izbiro,ki bo če se le da, trajala do konca življenja. Kdor tle ni preračunljiv, je neumen.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

barbie_girl_85 napisal/-a:Itak....kaj ti pomaga ljubezen, če maš doma alkoholika ki zatira tebe in otroke
Al pa nekoristnega lenuha, ki ni delal 1 ure v življenju, in ga morš vzdrževat, mu prat, kuhat,...
Al pa enga lepotca, ki se mu ne ljubi ukvarjat z otroci, raje gleda fuzbal...

Sej gre za izbiro,ki bo če se le da, trajala do konca življenja. Kdor tle ni preračunljiv, je neumen.

LOL! Ne palimo vse ženske na lene pijance samo zato, ker so lepi.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Mah ste se obesili na moje besede..ok..

Želela sem povedati, da recimo ( morala bi že prej napisati recimo, ko vse tako dobesedno jemljete ) pri 30 večina normalnih žensk drugače gleda na tipe, kot pr 20.

Zdaj, če sta dva začela pr 20 in se npr. 30 še razumeta, hvala bogu, sta skupaj odrastla, se skupaj razvijala, se skupaj dopolnjevala.

Če je pa ženska pr 30 še samska, pa bo zagotovo izbirala partnerja, če ima vsaj malo pameti, po drugih kriterijih, kot je izbirala pri 20.Ene k pameti pridejo že pr 25, ene še prej, ene nikoli.

Začneta dva hodit, ko je ona 18, on 25. Koliko je tega.Zdi se ji velik frajer, pravi. Pr 25 punca pride k pameti in ugotovi, da je luftar, ona je medtem končala faks, si našla službo, luftajra noče. Ga pusti, čisto normalno.

Ne vem, če je to preračunljivost, prej stik z realnostjo.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Saj tukaj ni slo za tipe, ki bi bili nezmozni sami ziveti. Šlo se je za tipe, ki imajo službo, stanovanje, etc... problem je kao, ker se nočejo vezat, oziroma niti se večina ne zanima za ženske in se ne ukvarja s tem kje kakšno spoznat.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Mahagonij napisal/-a:Saj tukaj ni slo za tipe, ki bi bili nezmozni sami ziveti. Šlo se je za tipe, ki imajo službo, stanovanje, etc... problem je kao, ker se nočejo vezat, oziroma niti se večina ne zanima za ženske in se ne ukvarja s tem kje kakšno spoznat.

Kot ženska ti povem, da je prav to najboljša taktika za spoznavanje žensk. Da deluje tip malo samosvoj, nedostopen, skrivnosten, se ne prilizuje ženskam, da ima ono pozo kao "jaz itak ne rabim ženske". Tak tip ima že v štartu precej več šans, kot en, ki mu na čelu piše, da je needy.Obupano obnašanje in metanje na kolena je velik minus za 99 % žensk.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Valeria napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Saj tukaj ni slo za tipe, ki bi bili nezmozni sami ziveti. Šlo se je za tipe, ki imajo službo, stanovanje, etc... problem je kao, ker se nočejo vezat, oziroma niti se večina ne zanima za ženske in se ne ukvarja s tem kje kakšno spoznat.

Kot ženska ti povem, da je prav to najboljša taktika za spoznavanje žensk. Da deluje tip malo samosvoj, nedostopen, skrivnosten, se ne prilizuje ženskam, da ima ono pozo kao "jaz itak ne rabim ženske". Tak tip ima že v štartu precej več šans, kot en, ki mu na čelu piše, da je needy.Obupano obnašanje in metanje na kolena je velik minus za 99 % žensk.
To mi je vse jasno. Hkrati je to ena izmed bolj neumnih in kontraproduktivnih zenskih lastnosti.

Sicer pa kot sem ze rekel, ni šel o tem pogovor, ampak o tem, da bi pupike rade kje kakšnega tipa dobile in zdej jim gre v nos, ker so sami taki okol (beri: taki jih privlačijo in take opazijo, drugih pač ne), ki jih bodo kvečjemu za seks imel, če se jim bo dal.

Meni se ta pritoževanja zdijo pretirana, hkrati mi pa gre na smeh, ko vidim, da predpostavljajo, da so neke blazne trofeje, da bi tipi hotl bit z njimi dolgoročno.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Jah, če kakšno moti, da jo privlačijo sami jeboti, ali wannabe jeboti, potem mora sebe vprašati, zakaj jo privlačijo ravno taki in kakšne preference ima, da pada na take modele.Ker nihče mi ne bo rekel, da so vsi tipi v starostnem razponu 20-38 recimo (recimo, da je to nekje obdobje iskanja partnerja, široko rečeno) nedozoreli jeboti, ki bi s eradi samo spolno potešili na ženski.
Odgovori