Seks tudi po končani zvezi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a just.me »

iz mojih izkušenj ti ne priporočam!!!!
jaz sem bila z bivšim kakšen mesec po tem od kar sva se razšla in jaz sem bila še čisto zaljubljena v njega in tudi on v mene, čeprav sem takrat mislila da me je že prebolel...in ko se je to vleklo nekaj mesecev sem ga jaz prebolela...ves ta čas je bil samo moj f** frend, ker se pač nism mislila spuščati v neke nove veze, kar tako s tipi pa tudi nism mislila biti, tako da je bil super za občasen sex...po potrebi :) in sedaj ko jaz nadaljujem svoje življenje naprej, brez njega...čisto sem se odmaknila od njega, nobene potrebe nimam več po njem, me on kar naprej kliče, vabi k sebi...on je še kar zaljubljen in je zelo užaljen ker se nočem dobiti z njim, pogovarjati... in je prava muka...
tako da ti ne priporočam, raje malo počakaj, saj boš kmalu spoznala koga ki te je vreden :)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Ne, jst ne bi mogla. Ko je konc je konc. Taki tip človeka sem, ne gledam nazaj, grem naprej!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Bonnie.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bonnie.* »

ne :!:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

zakaj bi se pa ženska počutla izkoriščeno, ko bi odhajala iz njegove postle..kje pa piše da ženska ne more tipa izkoristt :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

.....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 12:40, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

~NIA~ napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:zakaj bi se pa ženska počutla izkoriščeno, ko bi odhajala iz njegove postle..kje pa piše da ženska ne more tipa izkoristt :D

to sm nardila jst bivšemu. in počutila sm se še bolj trapasto in butasto, ker sm vedla da on bo naredu zame res karkol, sam da me dobi nazaj. men je blo pa zabavno, dokler se nisem z vso svojo sposobnostjo empatije uživela v njegova čustva. ni bilo več zabavno.

to je res, jz sm misnla bl za kšnga tipa k te je ful grdo prevaru al pa karkšnekoli grde scene in te potem hotu nazaj, pa je ženska hladna do njega...al je pa on njo izkoristu k je bla ona napaljena najga, potem k je pa on hotu bit z njo,je pa ona spremenila odnos do njega (sam to ni lih zveza več :D)
Uporabniški avatar
pupi1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pupi1 »

Karkoli bi sedaj napisala bi lahko bila laž,ker ne vem kaj bi naredila,če bi spet prišlo do tega.Nekaj pa vem zagotovo,če bi me tip prevaral ne bi nikoli več z njim kontaktirala kaj še le,da bi seksala z njim! :wink:
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
~aurora~
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ~aurora~ »

snezinka* napisal/-a:Ni šanse. Js dvomim, da bi pri moji zelo čustveni osebnosti bla sposobna sexat z bivšim, pa tut če bi se razšla prijateljsko. Vrjetno ne glede na to, kdo bi koga pustu, ne bi fanta kr takoj prebolela in bi sex povezovala z ljubeznijo, še enkrat bi upala, da bo tako kot je nekoč blo, vrjetno ga sploh ne bi mogla pozabit, če bi sexala še naprej.
Js ne bi, ker za take stvari načeloma nism. :)

Podpis...že tako bi me verjetno preveč bolelo in pogrešala bi ga bolj čustveno kot telesno, zato ne vem v čem bi bil smisel nadaljnega sexa. Če pa je šlo že prej v zvezi SAMO za dober sex, potem pa ne vem zakaj bi se dva "razšla"..čeprov to zame ni lih zveza.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Odvisno kako dolgo sta bla skupaj in kako močna čustva sta bila med njima in seveda morata preboleti, ker če ne bo nekdo od njiju to zamenjal za nekaj drugega in bo trpel prej ali slej...
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Angel in devil shoes »

rebelgirl napisal/-a:ne.

js ne morem.
ker seks povezujem z ljubeznijo in bi me preveč bolelo, ko bi me objemal, lupčkal, potem pa hladno pogledal in bi se zavedala da je bil samo seks.

sem sprobala, pa je tko hudičevo bolelo.
jst nisem za to....

Nisem bila še v tem položaju, ampak predvidevam, da bi bil moj odgovor identičen.
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Ni šans. Ne bi mogla in tudi ne želela
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ja.
sem prakticirala in ne izključujem možnosti, da še kdaj bom.
pri nama je bil razlog za razhod izničenje globljih čustev, fizično pa se še vedno močno privlačiva + v sexu sva se neverjetno ujela. torej, zakaj ne? itak sva ostala frenda, tako da nekih čudnih momentov ni blo.

tako, da če imaš pošlihtano v glavi in seveda s partnerjem in če med vama ni nobene ljubezenske vezi več, pol ne vidim razloga zakaj nebi.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

^pr nama je pa tko,da to vse štima ta globja čustva,k se vidva po parih dneh k da se nisva celo večnost in se počutm k spet na novo in noro zalublena <3..sva mela neko pavzo oz.kr kao konc ker sm pač trmasta in se m ni dal spet razglablat o problemu pa razmišlat o tem,razlog je čist beden pa dobr...in k sva se vidla, k sm že misnla ok mogoče bi se pa res dal brez njega (pa se ni,to sm se jz sam prepričevala v glavi), je naju čist usekal in k sva se lupčkala pa po vratu pa ušesku pa to waaaa metuljčki čist...k da se nisva vidla en let in je iz lupčka pršl na....itak, in sploh ker je sex neverjetn in se ful ujameva in je zmer tak sex k da se vidiva zanjič in drug druzga usrkava vase..in če bi zares končala, da bi z njem to počela (je reku,a ni bolš da z mano kukr pa kr z enim k boš potrebna :D)...sam men bi to sam še večjo navezanost pa bolečino prnesl če bi vedla da ne bova nikol več skp.
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tejax »

DA ali NE? To pa je povsem odvisno, kako se odloči bivši par!
Sama bi tudi težko na splošno odgovorila, ker včasih lahko zamrejo globja čustva, enostavno ljubezen zamre, fizično se še pa dva vedno privlačita... In zakaj ne bi še naprej seksala, če jima ustreza?
Če pa je razhod bolj boleč, je bilo vmes tudi kakšno varanje, pri kom morda še vedno tlijo čustva... Tukaj pa se mi ne zdi pametno, da bi se še dalje tako srečevala in še podaljševala bolečino razhoda.
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baby* »

Odvisno od tega kako sta se ujela v sexu in kako sta se razšla in če sta se prebolela.
Sem že probala, ker me je ravno to zanimalo ali mi še kaj pomeni ali ne v tistem je on mel punco zaradi tiste sva se tudi razšla. mene je še sam zanimalo če še kaj čutim do njega ali bo to le sex...no izkazalo se je drugače js sm ga čist prebolela prvič sm lahk z zagotovostjo trdila da nič več ne čutim do njega....pri njemu je pa po tem sexu bla zgodba drugačna...punco pustil in hotu bit spet z mano....:)kar pa seveda nisem hotla.
Odgovori