Moja nenavadna ljubezenska zgodba

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ne pozabi imena spremenit, da te bivši ne najde! :wink:
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

sem ga pustla...tak da tudi če me najde...:)
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
gingin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Fredrikstad-Norway

Neprebrana objava Napisal/-a gingin »

Ojla cosmo dekleta!

Sporocam da sva ze ene par mesecev v novem stanovanju in je prav lustno. Pricakujeva tudi prvega otrocicka in sicer v juliju :D
Upam samo da bo cela nosecnost zdrava.
Drzite pesti in imejte se radi :wink:
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

No lepo to slišat! Pa upam, da bo otroček zdrav! :wink:
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

gingin, čestitke! želim vam vse najlepše :)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Liefde in gingin čestitam :)
Lepo vaja je brat... težko je pustit vse za sabo in it drugam... res sta mogli bit pogumni!
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

gingin napisal/-a:Ojla cosmo dekleta!

Sporocam da sva ze ene par mesecev v novem stanovanju in je prav lustno. Pricakujeva tudi prvega otrocicka in sicer v juliju :D
Upam samo da bo cela nosecnost zdrava.
Drzite pesti in imejte se radi :wink:

ČESTITKEEEEEEE, lepo nosečnost ti želim!!!!

Midva tud delamo na otroku...sicer imam majhne težave ampak hvala Bogu da imam odlično ginekologinjo in komi čakam da zagledam + :)

kiny hvala :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

gingin čestitam :D čimveč uživanja ob pričakovanju in čimveč sreče :)
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

take zgodbice je men tok lepo brt k je tko k u kšnem filmu :P

sama si nepredstaulam da bi kr use pustila in šla nekam kjer ubistvu nebi poznala nobenga in niti jezika

vama čestitam za pogum pa veliko sreče še naprej :)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Js pa mislm da je malo lažje če je en partner že v neki državi od svojega otroštva in če se ti preseliš k njemu ti lahko veliko pomaga, ve kje je kaj, kako kaj poteka itd...
Recimo kaj pa tako k gresta pač parček v drugo državo živet zart službe itd... njim je veliko težje ker oba začenjata v čisto obema tujem mestu....
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Liefde napisal/-a:MOJA ZGODBA

Odzunaj dežuje, nimam kaj počet doma, dolgočasno mi.... Odločila sm se da grem pogledat kaj se dogaja na čatu. Ko sm se prijavila ni mi bilo nč zanimljivega, vse dokler se ni prijavil nick , samo ni bil naavaden nick ampak črke so bile čudne. Nadaljujem....

Deset minut po prijavi tega čudnega nicka sm dobila na privat sporočilo!
Ker nicka nism razumela, kaj pomeni sm ga klicala čudak :D ...po privat sporočilih sva se spoznala, on je živel v NL in se mi je oglasil predvsem zaradi tega ker mu je bil zanimljiv moj nick..MeTuLjčIcA :D ....takoj smo se zaštekali, vsak dan me je sparavljal v dobro voljo :) Bil je 12 let starejši od mene, to pa me ni nič motilo..Dopisovali smo se enih tri mesece :? ,telefonske,slike,vse sm imela od njega on pa tud od mene. Enkrat skozi hec je prijavil da bo prišel za Novo leto na obisk, jst pa takoj nazaj:"Ja,kr dej samo me prej pokliči da te počakam na letališču." In tukaj se je končala naša debata kr se tiče smeha, pogovarjali smo se o službi. Jst sm namreč delala kot med.sestra in sm bila zadovoljna kar se tiče službe. Če se nismo slišal prek čata, zato so sporočila skoz piskala na telefonih :) . Ko pa je imel čas me je poklical, in sva se po eno uro pogovarjala. No...bla bla bla....

12:30h
Zvoni telefon,oglasim se in slišim njega..zelo vesela ker ga slišim, vpraša me če imam časa za eno kavico, jst sm mislila da se zajebava ampak ne... od me je čakal na letališču, je že bil v LJ :eek: ! Jst nism mogla verjet :lol: Ko sm končala šiht sm takoj letela tja :D , in končno je bil v mojem objemu, ne prek čata, telefona ampak zraven mene. Prvo je sledil objem,potem pa kiss :oops: S pili smo kavico, potem smo šli do mene da spozna moje starše. Moji so ga vzljubili takoj, šele jst. Zvečer smo šli na večerjo in se pogovarjali za vnaprej. On je hotel da grem z njim nazaj ampak jst nism mogla zaradi službe. Za novo leto smo bili skupaj...čudovito je bilo...

...je šel nazaj v NL :(
Jst sm v službi dala odpoved... 1 mesec odpovedni rok in tko naprej...
V tem času smo se vsak dan slišal po telefonu ali prek MSN-a...
Prišl je trenutek da JST grem v NL....

Na poti v NL..
Ko sm prišla me je na letališču čakal moj lubi , in roki je imel veliki šopek vrtnic....jst sm mislila da so to sanje, to ni vse...Takrat me je zaprosil in sm pristala na poroko..

:)
Tukaj smo se poročili...šla sm v šolo za jezik, potem sm vpisala za gl.sestro in zdej sm tukaj..NL dežela cvetja, za mene pa dežela ljubezni...

Ni kaj lepšega na tem svetu kot je ljubezen,spoštovanje in zaupanje v drugega. da nekomu lahko zaupaš,deliš z njim žalost in veselje ter da z njim preživiš najlepše dni v svoji mladosti.

Sem tudi jaz končno prebrala še tvojo zgodbo. Sliši se skoraj neverjetno in čisto filmsko, ampak očitno sta si res usojena! :) Res vama želim vse naj naj in da bosta večno skupaj!

Koliko časa pa sta sedaj že skupaj oz. sta poročena? V katerem jeziku se pa pogovarjata? Si mela kake probleme v novi službi, ker na začetku nisi znala jezika...? (sm ful firbec :P )
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PooHika »

haley..še dobro, da si jo citirala, da sem jo še jaz prebrala :D

Liefde res je lepa zgodba.. Naj tako tudi ostane v nadaljne :wink:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Več kot pet let smo skupaj, pogovarjamo se v slovenščini ker počasi pozabljam, on bi pa rad v nizozemščini ker je tuki rojen...ampak :) zmagam jaz :D

Prvo sem jezik naučila potem služba, drugač pa angleški jezik mi je dost pomagal :) Pa tukaj so zelo prijazni tko da nič ne bi blo narobe če bi se pogovarjala v angleščini :wink:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^O pol ste se vse uskladil! super to! :wink: No sej še na forumu malo vadiš slovenščino.

Pa upam, da vama čimprej rata glede otročka...morta fajn delat na tem... :D
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Hvala :wink: ...delamo, delamo :D
Odgovori