What NOT to wear
- positive vibration
- Cosmofrik
Sem pričakovala ne vem kak grozno fotko, pa sem bla kar razočarana, ker ni tak hudo.
Mogoče pa ta LV ni original?
Pa taka torbica definitivno ni za k elegantim oblekam. Vsaj jaz si jo ne predstavljam zdraven. Je bolj casual.
In res je, prva je šele grozna.
Mogoče pa ta LV ni original?

Pa taka torbica definitivno ni za k elegantim oblekam. Vsaj jaz si jo ne predstavljam zdraven. Je bolj casual.
In res je, prva je šele grozna.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Nikol se ne ve
Znajo bit nekateri ponaredki zelo solidni.
A mislite, da ima dejansko toliko dohodkov, da si lahko privošči? Sam vprašam
itak ne vem kdo je ta ženska.

Znajo bit nekateri ponaredki zelo solidni.
A mislite, da ima dejansko toliko dohodkov, da si lahko privošči? Sam vprašam

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
^^Pa tud, če ne bi bla fake, tud če bi bla the real deal, mi je nost neki, kar ti sicer sploh ni ušeč, ampak nosiš pač zato, ker je neka znana firma, no go! To mi je pa res
Drugač so pa men not to wear krzneni pelcmontli ( krzno itak v vseh primerih) pa tud, če so fake

I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.