claire napisal/-a:a se meni zdi, ali jo ti zdaj zagovarjaš?
Ne, ne zagovarjam jo. Samo to sem želel povedati da je zaradi genov malo bolj naklonjena k debelosti.
marypa napisal/-a:ja to je njen problem, ne tvoj.![]()
BHawk napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:In si ji že rekel kaj, se je kej premaknilo? Sta začela?
Punca ne smuča, zaradi snega je pa to neizvedljivo. Delam načrt za pomlad....
purple_rain napisal/-a:(ja, vtikam se prov v ta post, ker mal sebe prepoznam v teh besedahclaire napisal/-a:meni je že samo po sebi žalostno, da se sama ne zmiga.![]()
fak mi grejo na živce take dečve. daj če maš 20 kil preveč pa v službi sediš 8 ur, daj se pretegni malo pišuka!
to leti na vse take lenobe. saj ne rabi ravno tekati vsak dan (čeprav bi to njabolj koristilo- tek dva krat na teden), lahko pa skupaj preživita kako urco vsake dva dni recimo, nekje kjer se bosta še zabavala.
badbinton za začetek je kar fajn. pa kolesarjenje po ravnem. pa kak malo daljši sprehod/pohod, kjer še vidiš kaj zanimivega. smučarska sezona je v teku. kaj pa plavanje?
mislim toliko je možnosti, da se mi še pisat o tem zdi, kot govorit otroku da mora roke umivat.)
1. 20 kg preveč - kaj to zate pomeni, od ITMja 19 al 25? Je razlika, ne.
(ja, vem, je v 1. postu dal mere 165cm/76kg - tukaj 20 kg zgubit se tud men zdi pretirano, z 10 manj bi blo že precej uredu)
2. sem v več kot pol leta (8 mesecev, če smo točni), kar je blo kolesarske sezone, vsak (delovni) dan 1h kolesarila (do sedečega šihta in nazaj), prehranjevala se manj in bolj zdravo kot sicer (glede na svoje pretekle navade), pa sem vse skupaj zgubila 3 kg. Juhej, kaj.
Pač eni rabmo mal več časa za prilagajanje na nove režime. Jz sem vesela, da sem s temle ^^prišla vsaj do tega, da sem nehala večat kilažo..dol bo pa že šlo pol enkrat, heh.
BHawk napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:In si ji že rekel kaj, se je kej premaknilo? Sta začela?
Punca ne smuča, zaradi snega je pa to neizvedljivo. Delam načrt za pomlad....