Hujšanje
^^Verjetno od kakšne hrane. Pa tudi kak dan se komu tekočina zadržuje v telesu, včasih prebava ne deluje ravno idealno. Nekateri imajo tudi bolj "leno" prebavo. Če bi bilo pa kaj resnega, bi pa vsakdo zagotovo občutil.
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Tejax napisal/-a:^^Verjetno od kakšne hrane. Pa tudi kak dan se komu tekočina zadržuje v telesu, včasih prebava ne deluje ravno idealno. Nekateri imajo tudi bolj "leno" prebavo. Če bi bilo pa kaj resnega, bi pa vsakdo zagotovo občutil.
Ja sem skoraj zihr, da je bolj od hrane. Vode spijem kar dosti, ampak jo tudi zelo velik izločam in sem dostkrat na dan na wcju na mali potrebi in tudi z veliko potrebo nimam problemov

Za izločanje vode iz telesa je tudi dober koprivov čaj.
Sama ga pijem občasno, ko sem doma in grem takrat ful pogosto na wc. Ne pijem ga zjutraj, če kam grem in pa zvečer, ker potem non stop hodim ponoči na wc.
Zelo naravno, tako da nimata kaj izgubiti, če ga probata. Meni osebno tudi nima tako slabega okusa, da ga ne bi mogla popiti.
Sama ga pijem občasno, ko sem doma in grem takrat ful pogosto na wc. Ne pijem ga zjutraj, če kam grem in pa zvečer, ker potem non stop hodim ponoči na wc.
Zelo naravno, tako da nimata kaj izgubiti, če ga probata. Meni osebno tudi nima tako slabega okusa, da ga ne bi mogla popiti.
haley napisal/-a:arrow napisal/-a:Dost vas je priporočil orbitrek, pa me zanima če kera ve kje bi se ga dalo dobit po ugodni ceni oz kok sploh kej so taki normalni, ne neki full profi (če to sploh obstaja)?
To tudi mene zanima...js ga tud želim met že kar nekaj časa.
poglejta na Bolhi, al pa če poznata koga, ki ga ne uporablja, takih je kar precej.
Drugače pa imam jaz enega iz Hervisa, njihova znamka, pa ga imam že ful let in je super. Pa še precej poceni je bil, ko sem vprašala, če je dober, so mi rekli, da za 100kg človeka ravno ni, za mojih 50kg je pa super. Pa ga imam že ene 6 ali 8 let ziher. Ko sem ga kupila, sem si rekla, ok, če ga bom res uporabljala, pa bo tale zanič, si bom kupila boljšega, ampak zaenkrat ni bilo potrebe še po novem

še nekaj glede pitja vode: jaz nikoli ne pijem ob jedi ali po jedi...vedno kakšno uro ali pol ure prej, oziroma vsaj uro po hrani.
meni je že samo po sebi žalostno, da se sama ne zmiga.
fak mi grejo na živce take dečve. daj če maš 20 kil preveč pa v službi sediš 8 ur, daj se pretegni malo pišuka!
to leti na vse take lenobe. saj ne rabi ravno tekati vsak dan (čeprav bi to njabolj koristilo- tek dva krat na teden), lahko pa skupaj preživita kako urco vsake dva dni recimo, nekje kjer se bosta še zabavala.
badbinton za začetek je kar fajn. pa kolesarjenje po ravnem. pa kak malo daljši sprehod/pohod, kjer še vidiš kaj zanimivega. smučarska sezona je v teku. kaj pa plavanje?
mislim toliko je možnosti, da se mi še pisat o tem zdi, kot govorit otroku da mora roke umivat.

fak mi grejo na živce take dečve. daj če maš 20 kil preveč pa v službi sediš 8 ur, daj se pretegni malo pišuka!
to leti na vse take lenobe. saj ne rabi ravno tekati vsak dan (čeprav bi to njabolj koristilo- tek dva krat na teden), lahko pa skupaj preživita kako urco vsake dva dni recimo, nekje kjer se bosta še zabavala.
badbinton za začetek je kar fajn. pa kolesarjenje po ravnem. pa kak malo daljši sprehod/pohod, kjer še vidiš kaj zanimivega. smučarska sezona je v teku. kaj pa plavanje?
mislim toliko je možnosti, da se mi še pisat o tem zdi, kot govorit otroku da mora roke umivat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
claire napisal/-a:meni je že samo po sebi žalostno, da se sama ne zmiga.![]()
Ma jbt ga, že od malih nog je bolj močna, tko da... Čeprav na faksu pa preden je mene spoznala je pa bila 9 -10 kg lažja... Kliše
^^ to ni nos, da bi rabil operacijo za izboljšanje.
jaz vem, da imajo dekleta različne konstrukcije, gene itd.
a če nima bolezenske debelosti lahko vsaka shujša.
opraosti- a 20 kil preveč pri mladi ženski je obup. tudi iz zdravstvenega vidika.
a se meni zdi, ali jo ti zdaj zagovarjaš?
jaz vem, da imajo dekleta različne konstrukcije, gene itd.
a če nima bolezenske debelosti lahko vsaka shujša.
opraosti- a 20 kil preveč pri mladi ženski je obup. tudi iz zdravstvenega vidika.
a se meni zdi, ali jo ti zdaj zagovarjaš?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Čim bolj bodi navdušen nad preživljanjem skupnega prostega časa nekje v naravi, ker telovadnice marsikero močnejšo punco spravljajo v obup, še posebi ko gleda zraven sebe suhice. No,nekatere pa to tudi motivira. Zdej ko je sneg mata lahko super rekreacijo - sprehode, ki jih poživita s kepanjem, maužanjem, lovljenjem... Sicer pa močno dvomim, da bi mogla punca pri tej višini zaradi zdravstvenih razlogov shujšat 20 Kg, 10 ne rečem, mogoče še kilo al pa dve, vse kar je več je pa fino zgolj zaradi njene ali mogoče tvoje želje po določenem izgledu.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
(ja, vtikam se prov v ta post, ker mal sebe prepoznam v teh besedahclaire napisal/-a:meni je že samo po sebi žalostno, da se sama ne zmiga.![]()

1. 20 kg preveč - kaj to zate pomeni, od ITMja 19 al 25? Je razlika, ne.

(ja, vem, je v 1. postu dal mere 165cm/76kg - tukaj 20 kg zgubit se tud men zdi pretirano, z 10 manj bi blo že precej uredu)
2. sem v več kot pol leta (8 mesecev, če smo točni), kar je blo kolesarske sezone, vsak (delovni) dan 1h kolesarila (do sedečega šihta in nazaj), prehranjevala se manj in bolj zdravo kot sicer (glede na svoje pretekle navade), pa sem vse skupaj zgubila 3 kg. Juhej, kaj.
Pač eni rabmo mal več časa za prilagajanje na nove režime. Jz sem vesela, da sem s temle ^^prišla vsaj do tega, da sem nehala večat kilažo..dol bo pa že šlo pol enkrat, heh.
Dejansko moraš kombinirati in gibanje in prehrano, seveda izbrati šport, ki je primeren temu.Kolesarjenje samo po sebi pač pripelje do tega, da se ti izoblikujejo mišice na nogi in ga sama ne bi priporočala za samo hujšanje, prej za kondicijo recimo.
Meni super pomaga kombinacija teka-ki se ga pač ne poslužujem prepogosto, da ne bi kje imela preveeč kondicije
ter kaka aerobika in badbinton občasno.Res pa je, da je v dvoje lažje.Veliko lažje.
Meni super pomaga kombinacija teka-ki se ga pač ne poslužujem prepogosto, da ne bi kje imela preveeč kondicije

The world is as you are.
vaje za trebuh- prvo se vse začne pri prehrani
1. obroki na 3 ure
2.6-7 obrokov dnevno
3. izogibanje predelanim živilom
4. izogibanje živalski maščobi in predelani trans, hidrogenirani maščobi
5. izogibati se sladkorjem z visokim GI- rafiniranim (priporčljivi le okrog treninga)
6. VSAJ 4 vadbene enote tedensko (najbolje 5) po 40min-60 min
(tek, plavanje, kolesarjenje- za izgubo maščobe) (trening z obremenitvijo oz. z lastno telesno težo- za krepitev mišic in s tem povečanega metabolizma še za naslednjih 24 ur)
1. obroki na 3 ure
2.6-7 obrokov dnevno
3. izogibanje predelanim živilom
4. izogibanje živalski maščobi in predelani trans, hidrogenirani maščobi
5. izogibati se sladkorjem z visokim GI- rafiniranim (priporčljivi le okrog treninga)
6. VSAJ 4 vadbene enote tedensko (najbolje 5) po 40min-60 min
(tek, plavanje, kolesarjenje- za izgubo maščobe) (trening z obremenitvijo oz. z lastno telesno težo- za krepitev mišic in s tem povečanega metabolizma še za naslednjih 24 ur)