Sploh ne vem, o čem se je šla debata, samo povedala bi rada, da me je Gaga totalno zasvojila.
Trenutno vrtim samo še Bad romance. To mi je tko dobra pesem, še besedilo mi je čist utrgano. Res ima smiseln za pisanje pesmi. Pa še strašno gredo v uho pesmi!
^^Uf UG si res čist taka kot js Meni ma Gaga tud super pesmi, bad romance mi je zakon, besedila ma ful zanimiva, izvirna mi je, ker ima nek svoj stil oblačenja in se ne obremenjuje s tem kar si ostali mislijo o njej...
js tut tko mislm. bad romance je res top, ceprou sm misnla da sm ze s poker face presegla mejo zdravga okusa poslusanja enega in istega komada cele dneve
tut men je njena muska všečna, neki novga končno (tistga jamranja in balad nekih rokersko obarvanih res nism mogla več poslušat )...
Meni so do zdaj najbolj všeč Poker face, Paparazzi, Bad romance, Alejandro in Speechless ( ) ter Eh, Eh (Nothing Else I Can Say). Sploh zadnje štiri so mi res hude pesmi.
Haha, ko Elton John reče: How wonderful life is with Gaga in the world
Kul nastop.
Komad Teeth mi pa niti najmanj ni všeč. Ojoj...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
buubbika napisal/-a:- sam ples in obleka plesalcev (spet kvazi grozno)
Meni je pa to prov fajn. Je pa res, da nikoli nisem blazno pozorna na obleke plesalcev, ko so mi njene tak odtrgane (v dobrem smislu).
Pred in po Grammyih:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.