What NOT to wear
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
kokica87 napisal/-a:Anja ^^ napisal/-a:http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=24402
^^se strinjam
meni pa oni tazgornji škornji sploh niso švoh

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- *zverinica*
- Kofetarica
buubbika napisal/-a:Hahaha, kje to folku rata sploh najt??
Drgač pa js ne razumem žensk, ki s sabo nosjo po 4 "denarnice" oz. mošnjičke (al karkol že). In pol majo v eni kartice, v drugi kovance, v tretji gotovino v četrti pa študentske bone...
Jooooj sej resss...tok mi gre na živce

"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Komaj se 'poberem' po tem, da ženske nosijo legginse (in to taaanke) kot samostojno oblačilo ob majici, ki ne pokrije riti, vidim dekle v tankih žabah - brez hlač, brez krila, kratka bundica.
Kar se pa tiče neprimernih oblačil za zimske razmere: dekleta v Angliji, še bolj pa na Škotskem. Jst v bundi zmrzujem (mraz + močan veter), one pa v oblekicah na naramnice in poletnih sandalčkih (mogoče so mele 10 denske žabice spodaj).
Kar se pa tiče neprimernih oblačil za zimske razmere: dekleta v Angliji, še bolj pa na Škotskem. Jst v bundi zmrzujem (mraz + močan veter), one pa v oblekicah na naramnice in poletnih sandalčkih (mogoče so mele 10 denske žabice spodaj).
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... neyem.html
dajte poglejte peto fotografijo, na kateri je Nataša Dobelšek!
kako komentirate ta vijoličen cofek na vuittonovi torbi?
meni že torba ne paše k njenem outfitu, tale cofek je pa popolna sramota in če bi jaz bil vuitton, bi ji prepovedal nositi vuittonove torbe!
dajte poglejte peto fotografijo, na kateri je Nataša Dobelšek!

kako komentirate ta vijoličen cofek na vuittonovi torbi?

meni že torba ne paše k njenem outfitu, tale cofek je pa popolna sramota in če bi jaz bil vuitton, bi ji prepovedal nositi vuittonove torbe!