Nanovo samski, naj poskusim z njim?
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
delusional napisal/-a:lahko mu je bila všeč vizualno, a 35letnik nima kaj počet s 24letnico. si ne more dobit sebi enako zrele ženske, ki je v istem obdobju življenja?
ni point tega, česa je sposoben ali ne. pač bila sta si všeč. čist enostavno. sicer nevem kaj se zdaj z njima dogaja, ampak mislim, da sta se kr našla.. ona malenkost bolj zrela za svoja leta, on pa tudi nekoliko bolj razigran, kot sem vajena za običajne 35letnike

je pa že 100krat blo predebatirano, da so takšne veze možne, četudi niso ravno stalna praksa.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
delusional napisal/-a: 35letnik nima kaj počet s 24letnico
Uh stem se pa ne strinjam

"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
delusional napisal/-a:pri 30ih da ni imel poguma ji prej povedat, da mu je všeč? kaj me zajebavaš?

meni se zdi, da mu diši mlado meso.

hja kaj pa vem... nič ni nemogoče, a da bi ga pri 30ih bilo sram povedat punci, da mu je všeč, ali vsaj nakazat in ji dat vedet, je pa res "kr neki". in pol bit z drugo. ne z to, ki ti je všeč?
ne vem...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.