Pozdravljene!
Odločila sem se, da opišem svojo situacijo in pridobim kakšne koristne nasvete
Moja situacija je pa taka: pred 1 letom sem preko enega prijatelja spoznala enega tipa, in od prvega trenutka mi je bil zlooooo všeč

, sicer je malo starejši starejši od mene, ampak mene to ni motilo .V tem kratkem času poznanstva sva hodila skupaj na pijačke, koncerte, si dopisovala preko msnja, smsov,kontaktirala na fb, v smislu prijatelstva, js mu takrat nism povedala,da mi je pač všeč, ker sem se bala zavrnitve in tega da bi izgubila zlo dobrega prijatelja. Kmalu pa se je spustil v eno zvezo (z 10 let mlajšo žensko), ki je trajala približno 5 mesecev. In v tem času ko je bil v vezi sva izgubila vse stike.Tudi krajevno gledano sva kar oddaljena. Tudi sama se nism hotela neki "vsiljevat", ker vem da če bi bila jaz na mestu njegove punce, tudi meni ne bi bilo vseeno, da bi se kar ena tretja oseba nekaj umešavala vmes, in ker sem vedela da iz tega ne bo nič, sem se sprijaznila, da ga moram enostavno pozabit, pa čeprav teško....Nato pa me je enkrat kar na lepem presenetil njegov sms

pisal je da me hoče videt, me "zasliševal" če sem samska, če obstaja kakšna simpatija, in če ima on kaj šans pri meni

in s tem mi je dal spet upanje da lahko pričakujem nekaj od njega

seveda sem ga js malo zaslišala zakaj se zdej kar na lepem po tolkem času zanima zame, in je reku, da sem mu bila že od prej všeč in da ni zbral poguma prej itd.

Zdej ne vem ali mu naj verjamem, da je možno da tako hitro (po enem mesecu) pozabi svojo bivšo in gre naprej???? js osebno rabim zlo dolgo časa da nekoga prebolim in začnem na novo. Poanta je glih v tem ali mu zdej verjeti ali ne (kolikor ga jaz poznam je resen kar se tiče vez in je tudi že nekaj star da ne misli samo na "bedarije", tko da mislim da je obdobje "norenja" in brezglavega žuriranja že za njim). Nočem še 1x podoživljat razočaranje, ker meni je ta tip res všeč in bi bila pripravljena it v resno zvezo z njim. V tem mesecu ko imava spet stike me je čist "obnorel"

24 ur na dan mislim samo na njega, ko dobim njegov sms sem pa itak čisto "zmešana"
Kaj mislite ve, riskiram in mu dam priložnost?