Mimi123 napisal/-a:Naja* napisal/-a:Jaz pa bi rada ta teden šla v Intersparovo restavracijo v City Parku in ker ne vem, kaj vse dobim na študentski bon (tam sem jedla samo brez bona do zdaj), me zanima če kera ve.Sem gledala na student-info, kjer pišejo dnevni in tedenski meniji, ampak ne vem kje si tam vzamem na bon, da ne bom preplačala potem kosila.
Solate so za nas tiste majhne, ki so že pripravljene in potem sam izbereš? Pa dajte povedat kaj točno vse vsebuje bon, ker je na strani malce nejasno napisano.
juha + mala solata, k je že narejena + glavna jed (kar si izberes, se mi zdi da je vse razn rib (se mi zdi)) + kozarec vode (navadna, z mehurčki ali pa z okusom manga). to dobis
Mimi123 napisal/-a:men je vsec bangkok street v cityparku, mam rada tako hrano. pa kitajska zmajev paviljon ful dobraaaaa kok sm zdej lacna!
je kdo ze jedu v mongolia barbecue? me mika.
*mala* napisal/-a:Seveda je še (ravno prejšnji teden tam jedla). Samo ti se ne znajdeš več v prenovljenem City Parku. Drugič se malce bolj razglej. Še vedno nasproti TW in zdraven Interspar samopostrežne