kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Morm dat nek iz sebe:
- na k... mi gre dec, njegova ignoranca in to da se obanaša k da sm zadnje govno na tem svetu. Na bruhanje mi gre ob misli, da tud v službi ne more normaln funkcionirat z mano. Dj lepo te prosm, probam se obnašat čimbolj profesionalno, pa čeprov mu grem na živce iz meni neznanih razlogov, skrbim da ja odda vse zadeve pa me po telefonu mal manj k nekam pošle! Skuliri se!!!!! :box:
Dodajam še... da bi ga zadavlaaaaaa :evil:
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss.bunny »

* Moja sosolka , ki ne more minute ne da bi oprauljala in govorila neke stvari , ki je niti malo ne brigajo in ni niti malo povezana z njimiin njena najbolsa kolegica ki je ista :S
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka

- trčena sodelovka, k se trudi bit jst :rofl: Vsi v firmi opažamo, da se je začela zlo, apmapk res zlo podobn oblačt k jst hahahahha.

In dons sm opazla tud sama. Učer sm mela eno široko majčko k pride čez rame, evo jo, dons jo ma že ona zlooo podobno.

in je res tolk očitno, da joj, še bolj je pa smešn to, da se vidt ne morva, zdj je pa kopija mene! Kr zalimala bi jo!

Dodajam, da je kupla še isti telefon k jst... wtfffffffff??????? :evil:
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tejax »

Ljudje, ki pridejo v kino (ponavadi odrasli), med predstavo pa ne veš, ali so prišli gledat film ali gobezdat. Ne mine par minut, da bi bila tiho - ves čas slišiš, kako dva poleg tebe blebetata (in še kaj blebetata).
V teoriji jim lepo rečeš, da naj bosta tiho in po logiki bi naj odrasel človek to dojel. A v praksi ne deluje. :evil:
Pač skušaš to čimbolj odklopiti in "pasti" v film...
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a andrejav88 »

-Ljudje ki ne znajo po snegu vozit :evil:
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka

Sama seb, ker sem v fazi, k sam neki razmišlam in vem, da ne bom nč rešla in posledično me čist nč ne veseli, kr doma bi bla in spala, spala, spala :evil:
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

to da se spet nisem učila in me zdaj peče vest in me je kr strah

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

flaša napisal/-a:Sama seb, ker sem v fazi, k sam neki razmišlam in vem, da ne bom nč rešla in posledično me čist nč ne veseli, kr doma bi bla in spala, spala, spala :evil:

a si ti jst :gruebel: ?
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka

SWEETprinces napisal/-a:
flaša napisal/-a:Sama seb, ker sem v fazi, k sam neki razmišlam in vem, da ne bom nč rešla in posledično me čist nč ne veseli, kr doma bi bla in spala, spala, spala :evil:

a si ti jst :gruebel: ?

A pol sva dve taki? Za nabutat sva, prov res in skrajn cajt, da se k seb spraviva :box: :box:
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

:wall:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

da sem tako nepremišljena in kr nekaj klilam brezveze in vse zajebem in JOOOOOOOJ! zakaj ne morem malo bolj premislit, preden kaj naredim? sploh ko se gre za keš. daj no.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Tole bo res trapasto, ampak moram dat iz sebe, hehe.
Na živce mi gre, da nas imajo za tretjerazredno državo. Kdo? Raznorazne spletne trgovine, ki ne dostavljajo k njam. Aha, jz bi zapravljala, hehe. Sam kaj me pri vsem tem najbolj jezi? Da pa dejansko dostavljajo v (call me a bigot, I don't care) države, ki so tretjerazredne - Albanija, Bolgarija ... c'mon?!!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Moj notranji nemir.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Prehitro minevanje časa
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka

Na živce mi gre, da svojga neizmernega veselja, k ga čutim zdele, ne morem delit z meni zelo zelo ljubo osebo, ker se ne pogovarja z mano :wall:
Odgovori