Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Poglejte Natalijo Verboten in njenega "ne vem kaj že je", kako sta srečna in koliko je ona starejša od njega. Saj primerov je velik, ampak ravno onadva sta mi padla na pamet.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Ja seveda, da je kr nekaj parov kjer je ženska starejša, in se super razumeta. Sej (po mojem) tukj nobena ni rekela da to ne gre, ampak gre za mnenje vsake posameznice ali bi si želela imeti mlajšega moškega.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

nanamiša napisal/-a:Ja seveda, da je kr nekaj parov kjer je ženska starejša, in se super razumeta. Sej (po mojem) tukj nobena ni rekela da to ne gre, ampak gre za mnenje vsake posameznice ali bi si želela imeti mlajšega moškega.

Ene par jih je reklo, da to pri njih sploh ne bi šlo. Ampak človek se spreminja. Ljubezen dela čudeže in premaguje ovire.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Nisi me razumela.
Ene ženske se enostavno ne vidimo z mlajšim. Drugače pa valjda, da sta lahko mlajši in starejša skup.
Seveda pa se to lahko čez leta še kako spremeni, ampak to je pač mnenje ki ga imaš sedaj.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

jz sm pa zmer nekak mela starejše fante.. se mi je zdelo, da se z njimi pač enostavno bolje razumem in ujamem in zmer je blo popolno.. so znali čist lepo poskrbet zame in moje potrebe...
ampak zdej mam fanta, ki je 2 leti mlajši od mene, pa se lih tk ujameva in je vse lepo in prou.. lih tko me osrečuje kot nekdo, ki je bil nevem 7 let starejši in je vedel, kaj rabim... priznam, zato sem na začetku bla zlo skeptična in nism vrjela d nama bo šlo in sm ga zmer hecala zarad starosti.. sam to je pač taka reč, jz si tud ne bi nikol misnlad bomm kdaj z mlajšim zdej pač je tko.. tko d tisto da nikol ne reci nikol, drži =) in moja mami je ravno tko starejša od mojga tatija eno leto pa sta skupi že 25 let =) je pa spet res, da eno al pa dve leti razlike ni ne vem kolk..
moj bivši je pa zdej z žensko, ki je od nejga 19 let starejša in se mata super.sice ne vem kok časa ampak zdej za zdej šiba =))
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PooHika »

Tudi sama sem nekako naletela vedno na starejše tipe, kar se tiče resnih zvez, razen enega, ki je bil od mene mlajši, en mesec. No pa še to je bila bolj kratka romanca. Vendar ne morem zdej rečt, da se z mlajšimi ne bi ujela, ker niti nevem, kajti glede zveze ni vse odvisno samo od starosti posameznika, ampak od njegove zrelosti.
Trenutno je sem v zvezi, kjer je moj starejši 6 let, in mi več kot ustreza. Pa ne zaradi njegove starosti, ampak zaradi njega samema in njegovega karakterja.
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

ja sej to pravim, sploh ni nek pomembno kake so številke ampak kak je on kot oseba, kok je zrel, kok te razume itd itd.. je pa vseeno fajn d tud če je mlajši da ne zgledalih kot nek smrkavc ane :D .. pol bi se počutla ko pedofilka tm zravn :D
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja glede izgleda pa tudi ni sam kriv, če mu ne izgleda toliko kot je star. In prav tako, je tudi dosti punc, ki bi jim človek presodil dosti manj let, kot jih v resnici imajo. Tako, da kar se pa tega tiče, je pa že druga tema in bi se o tem prav tako dalo razpravljati na dolgo in široko.

Mellyora, pa sej prvo opaziš na človeku njegovo zunanjost, in šele kasneje se pozanimaš o letih. Tk da baby face variante, pri tebi pač očitno odpadejo :wink: (da te slučajn res kje potem ne obsodijo za "pedofilko") :D
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

heheehe ja valda maš prou ja.. :D
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

trenutno nebi mogla bit z maljšim... oziroma tko, z nekom ki ful mlajši ZGLEDA... ko bom pa stara koka pa itak da si bom pohotne mladce iskala :raucher:
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

tax bo šele zgledlo čudno :D
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

To je že od nekdaj moderno, da starejšim "mlado meso" diši :D
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja res je, ampak očitno je, da površno bereš. Govora je bilo prav o tem :D
Odgovori