Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

polona-lola, kot sem napisala.. ta tema obsega kr nekaj strani, na katerih piše marsikaj :D (čist tak, kr se mi ne da skoz ponavljat, da JA, TUDI JAZ GA MAM :D pa še ful raznih infotov piše)

meni je najbolj všeč na tam med sramnimi ustnicami, v zgornjem delu tistega predela (nevem kak naj drugač rečem sori :D), tako kot je na tisti sliki, nekaj postov nad tabo od Sande. se pa vidi ja, ko stojiš nag (če si to mislila).

za pirserje v ljubljani pa ti žal ne znam svetovat, bo kera druga :)

Mimi123, kar se tiče ginekologa.. ko sem bla enkrat pri enem moškem, ni niti mignil.. moja stalna pa je enkrat komenitrala ja. in sicer sem sredi pregleda malo cviknila, kr me je malo zapeklo in je začela takoj: "ja če si zdržala tisto, pol te to tudi nebi smelo bolet". kr neki, ampak sem bla tiho :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

red_rose napisal/-a:tu so vse pozicije o katerih govorite:
Slika

No evo, moj je bil na tem mestu kot skrajno desni, samo da ni bil obroček, ampak vertikalno dve bunkici. Mater je težko razložit :D bolel pa ni nč.

Ta od mucemace je hood piercing, če prav vem. Gre v bistvu pod klitorisom in ja, potem normalno lulaš in ni nobenih problemov.

Sicer sem si pa jaz piercala v Ljubljani v Cultu, pa so mi naredili super in brez problemov. Mi pa punca niti mignila ni, ko sem ji začela razlagat, kje hočem.
Bi pa jaz znorela, da meni ginekologinja kaj začne nabijat, sploh kar se bolečine tiče.
Every rose has its thorn
polona-lola
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a polona-lola »

Hvala ˝suni flower˝za skico. Sama pa še vedno nevem kam bi si ga dala. Mi lahko katera predlaga in pove, kakšni so kje občutki...
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Hja meni je moj bil daleč najlepši :D Je pa res, da je bil zelo nepraktičen, saj je stalno razdražem (ko prekrižaš noge, imaš ozke kavbojke, ...) in se je meni po enem letu tudi izrastel.

Na tej sliki sicer par pozicij manjka. Meni osebno se zdi lep še christina piercing in pa vertical hood piercing (ta tazadnji je ta, od katerega je dala mucamaca slikico, sicer pa kar pogooglaj pa boš videla, kako to izgleda). Teh klasičnih obročkov v sramnih ustnicah ne maram preveč, predvsem zato, ker so dostikrat grdi.

Sicer pa piercanje poteka kot vsako drugo, le da tukaj ležiš. Kožo ti razkuži, označi mesto piercanja in ti pokaže, da poveš, če ti je ok. Potem te prebode in ti vstavi uhanček, na koncu te pa vpraša, če si v redu in če se ti kaj vrti. :D Meni je dala gor še za 2 uri gazo.
Moj uhanček ni nič bolel, je bil pa tudi bolj estetski kot pa da bi kaj pripomogel k dodatnim občutkom.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Punce, ki imate uhanček na intimnih predelih...kaj na to pravijo vaši fantje? Ali pa ko ste prvič z nekom...ste mu prej povedale, da imate uhanček spodaj ali ga je videl šele, ko sta prvič seksala?

Sem firbec :wink:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

mojega je zaenkrat videl samo moj bivši :D on je valda vedel, da si bom dala delat in je bil čist navdušen.. pol se je pa tudi že navadil. potencialnim tipom tega ne mislim razlagat, razen če bi naneslo pač na temo o pirsih :) bi povedla pač kje vse mam. po pravici povedano se verjetno niti nebi spomnila, kr ga ne jemljem več kot neki svoj special efekt ampak kot del sebe :D

smešno izkušnjo je pa mela moja sestrična, ki je sexala z enim tipom in je bil čist šokiran, ko je videl pirs :D je baje rekel, da bi jo natolkel če bi bla njegova hčerka :rofl:
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Jaz sem si ga dala delat, ko sem bila že z mojim sedanjim fantom, je bil nad idejo navdušen. Sicer pa jaz verjetno ne bi povedala ... tudi jaz sem ga dojemala kot del sebe in bi mi bilo logično, da ga imam.
Every rose has its thorn
polona-lola
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala ˝suni flower˝za pojasnilo. Sama sem mal razmišljala o takem, kot praviš da si ga ti imela, sam sedaj ne vem, ker praviš da se ti je izrastu.
Klementinca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Klementinca »

pa to boli, če si daš delat?
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

polona-lola, izraste se ti lahko kje drugje tudi.. meni se je prvi tudi izločil. sem mela takrat vertikalno palčko in je šel ven po treh mescih.. zdaj imam pa obroček in vztraja not že več kot leto, pa niti ne zgleda, da bi mel namen it ven :) izrastel se mi je tudi iz ustnice (one na obrazu :D).. tako, da je to odvisno tudi malo od tega, kako tvoje telo prenaša tujke.

kar se pa bolečine tiče pa bom spet rekla samo, da je treba malo logično pomislit. meni se ne sliši najbolj verjetno, da ti igla, ki ti prebode kožo pa še kakšen milimeter pod njo, nebi povzročila nobene bolečine :)

je pa po mojih izkušnjah, intimni pirs najmanj boleč. prav absurdno se mi je zdelo, kakšen minimalen pik sem začutila, pa sem drugač fuul dovzetna za bolečino in pri marsikerem drugem prisanju komaj zadrževala solze..
polona-lola
Sramežljivka
Sramežljivka

Ok, bom še malo premislila.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Še nekaj me zanima...glede na to, da sta rachka_ in *sunflower* rekli, da verjetno svojemu bodočemu potencialnemu partnerju ne bi povedali, da imata uhanček spodaj. Recimo se spravite s tipom nekaj počet in pol on spodaj vidi uhanček in mu pol čist dol vse pade, ker mu je to ful nagravžno in grdo?
Sem slišala že od parih tipov, da neb bli s tako punco, ki majo spodaj uhanček in pol da ga on vidi pri vas...kaka bi bila reakcija? :wink:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

no saj sem opisala izkušnjo, ki jo je doživela kolegica :D

drugač pa nevem no.. sem že tudi jaz razmišljala o taki sceni, če bi prišlo do negativnega feelinga. pol bi sceno pač prekinla in se oblekla itd. nebi pa se pustila na noben način užalit ali pa kaj. meni je to všeč in se temu nebi kr tak odrekla. če bi bil nekdo za ONS, bi mi itak blo vseeno, če pa bi nameravala skom kaj resnega, pa bi pomoje kr hitro opazila, kakšno mnenje ma kaj o takih stvareh, kr mislim, da ne rabiš ravno direkt o tem govorit, da ugotoviš, kako je nekdo proti nečemu nastrojen :)
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

haley napisal/-a:Še nekaj me zanima...glede na to, da sta rachka_ in *sunflower* rekli, da verjetno svojemu bodočemu potencialnemu partnerju ne bi povedali, da imata uhanček spodaj. Recimo se spravite s tipom nekaj počet in pol on spodaj vidi uhanček in mu pol čist dol vse pade, ker mu je to ful nagravžno in grdo?
Sem slišala že od parih tipov, da neb bli s tako punco, ki majo spodaj uhanček in pol da ga on vidi pri vas...kaka bi bila reakcija? :wink:

Spokala bi ga skozi vrata. :D No, odvisno od tega, koliko bi se bil pripravljen prilagodit, ampak če mu je res nagravžno, potem očitno že nisva tako kompatibilna.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Sam men še zdj ni jasn k si ga daš ok,kaj pa pol k se še ni umiril pa še mal boli,mogoče krvavi,a lahko nosš kavbojke pa gate vse normalno al kej praska po uhančku? :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Odgovori