What NOT to wear
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
ena vceraj na zurki za novo leto....oblekica tako kratka, da ji komaj pokrije rito (res komaj), oranzne barve, spredaj kot bikini z zlato zaponko, zadaj dekolte cez celi hrbet. Full se ji je vidu modrc...je imela tega, ki pride cez trup plasticen prozoren trak ampak se je od strani vseeno videlo da ima crn modrc...full ni zgledal res. prou kurbis 

- bonnie taylor
- Komunikatorka
Sodelovka danes:
Capri kavbojke, do so sem še vse lepo in prov...
Pol pa tanke žabice ubistvu najlonke z vzrocem, pa odprte (zadi na pašček, une poletne) špičake
Ja zmrzn madona, a te z deko pokrijem??? Najraj bi ji ene fajn štumfke nesla pa škorne, boga revica! Nene, tole je pa res not to wear v tem snegu in plundri no
Me zanima kako bo ob treh avto odmetala ježeš!
Capri kavbojke, do so sem še vse lepo in prov...
Pol pa tanke žabice ubistvu najlonke z vzrocem, pa odprte (zadi na pašček, une poletne) špičake

Me zanima kako bo ob treh avto odmetala ježeš!
- *zverinica*
- Kofetarica
bonnie taylor napisal/-a:videno za novo leto v lj..kake 4 ženske sigurno: minič da je komaj kaj pokrilo+spodaj tanke žabice. mrazzz in bruh.
glede na to, da je bilo za novo leto v LJ v primerjavi s Helsinki tropsko vreme, to oblekco skor sprejmem...
videno za novo leto v Helsinkih pri -11°C: črna oblekca z bleščicami, ki je komaj prekrila rit, spodaj navadne kožne najlonke in salonarji...čudi me, da je imela za čez oblečeno debelejšo jakno...butasta Rusinja je najbrž oblekla službeno "uniformo" za na vogal

Jp. Pa navajene mraza in mora bit že res res mrzlo, da jih zebe (do -20 ni še nič
)
Še en zame not to wear: usnjene jakne/plašči do kolen

Še en zame not to wear: usnjene jakne/plašči do kolen

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- *zverinica*
- Kofetarica
Jst sem pa predlani v Kanadi ugotovila, kako je mraz relativen. Bil je maj in natanko 2 stopinji plusa, mesto ob Atlantiku, nonstop močan hladen veter, jst sem hodila okoli v debelih puloverjih in bundah ter škornjih, prebivalci pa v kratkih rokavih in natikačih, kakšni bolj 'zmrzljivi' so imeli čez lahke jaknice. Najprej se mi je zdelo čist abnormalno in čudno, po ene 10 dneh sem se pa že zabavala, ker se je tako točno videlo, kdo je tujec (ves zadekan) in kdo 'native'. 

Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
- Cosmopsiho
js sm tud prou gledalatele škornje...ne bi dala niti 5€ zanje
ampak ok, stavar okusa. Ja Not to wear mi je pa tud da je ženska "kao" uštimana, že tko na seb nos cunje k se trenajo, so raztegnene, ...(veste kaj mislm-čist raznošene cune uglavnem), po možnosti ji je majčka še nekje do popka, hlače pa še komej zapne, ampak je kao zrihtana...pol ma pa vs odkrušen lak na nohtih pa mastne lase...o grous ane...al pa petke pa blat gor...!

-
- Cosmofrik