Top filmi preteklega leta
Top filmi preteklega leta
no če mamo že temo top pesmi, pa mejmo še top filmov, ki so na filmska platna prišli leta 2009...

Jih skoraj da ni
Meni je bil najboljši letos Inglourious Basterds. Presenetil in navdušil me je tudi (500) Days of Summer. Tud The Hangover je bil fajn.
Lansko leto ni bilo kaj prida glede filmov. Mogoče se še kakšnega spomnim

Meni je bil najboljši letos Inglourious Basterds. Presenetil in navdušil me je tudi (500) Days of Summer. Tud The Hangover je bil fajn.
Lansko leto ni bilo kaj prida glede filmov. Mogoče se še kakšnega spomnim

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
An education
The blind side
2012
The ugly truth
The uninvited
Inkheart
pa še bi se jih našlo ... mogoče še kaj dopišem ..
aja, vrstni red je naključen, ni da sem jih napisala po priljubljenosti

The blind side

2012

The ugly truth

The uninvited

Inkheart

pa še bi se jih našlo ... mogoče še kaj dopišem ..
aja, vrstni red je naključen, ni da sem jih napisala po priljubljenosti

Let's swim to the moon .....
-
- Cosmopsiho
Hmm..tud sigurno Inglorious bastards, The uninvited mogoče, Avatar, The hangover, Underworld: Rise of the lycans, Watchmen, X men origins- Wolverine, Angels and Demons, Harry Potter
, Paranormal activity, Couples retreat..(sem gledala po eni strani, keter sm kej gledala pa so mi bli dost všeč, ker se z glave neb spomnla kteri so 2009
)

It was forever..but it didnt last long..
Uja top je biu zihr Inglourious basterds, The hangover je biu tud nad pričakovanji, pa Slumdog millionaire je biu tud zakon,(sej vem da je 2008, sam pr nm je biu u 2009
)...drgač se mi pa zdi da je biu pa ta let tko bl švoh s kšnimi res ql filmi...tko da ma da basterdsi use oskarje poberejo, ok za efekte ma lah Avatar 

-
- Komunikatorka
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
-
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho