. samo slisi se pa fajn darilo Cosmo obdarovanje 2009
-
SWEETprinces
- Cosmopolitanka

- Kraj: ljubljana
SWEETprinces napisal/-a:a pol ce prou razumem...je ena dobila darilo in ga dala naprej
Ja enako se je že lani zgodilo...nastasja je eni uporabnici (je bilo par strani nazaj omenjeno katera je) poslala darilo, ta ga je pa kot svojega poslala meni! Enako se je pa letos zgodilo tudi UG84, da je tisti uporabnici poslala darilo in da je ta potem naprej poslala isto darilo!
Sem tudi jaz želela letos opozoriti Libido., da naj bo pozorna na to uporabnico, sm pol nism nič rekla, ker sm misla da bo vsaj letos bolj poštena...pa žal ni bila
chiqqa napisal/-a:vseenomiska23 napisal/-a:**medyka** napisal/-a:Smo sedaj že vsi dobili darila?
ne še..
aa a kr še ne še? že en tedn dostavlajo teli poštarji pa nek čvažjo paket grrr če ne pride do ju3 se grem zbunitbi šla že dons pa me ne bo do zvečer doma lol
a si dobila?
ne se ustrašt ker škatla je kr velka,najprej so mi hotl dat tok velko škatlo (metr krat metr) ker ni v nč druzga šlo not (lol) sam hvala bogu so najdl pol eno manjšo, čene nevem kam bi to use stlačla 
- vseenomiska23
- Komunikatorka

- mala-anchy
- Komunikatorka

- vseenomiska23
- Komunikatorka

wiiiiuuu dobla danes paketek!!
zelo sem bla presenečana.. moja cosmobožička se je fuuulll potrudla
no pa še slikce:
to pa je bilo v škatlici.
veliko darilo zavito v bonbonček in tople nogavičke.
in se je začelo odvijanje...
no da še napišem kaj je blo vse not: subrina gel za tuširanje (full diši-jagoda), sončna očala, zeleno koco, spodnje hlačke(tangice), čokolado Milko - mjjjaaamiii in novoletna voščilnica z lepimi željami!
Moja cosmobožička res ti hvala za prelepo darilo. ful sem bla srečna čeprav je prišlo z zamudo.
hvala hvala hvala

zelo sem bla presenečana.. moja cosmobožička se je fuuulll potrudla
no pa še slikce:
to pa je bilo v škatlici.
veliko darilo zavito v bonbonček in tople nogavičke.
in se je začelo odvijanje...
no da še napišem kaj je blo vse not: subrina gel za tuširanje (full diši-jagoda), sončna očala, zeleno koco, spodnje hlačke(tangice), čokolado Milko - mjjjaaamiii in novoletna voščilnica z lepimi željami!
Moja cosmobožička res ti hvala za prelepo darilo. ful sem bla srečna čeprav je prišlo z zamudo.
hvala hvala hvala

mala-anchy napisal/-a:sedaj pa čakam da se bo razkrila da se lahko prepričam
Bu
Upam, da so ti bli muffini okej .. sem jih vmes zamenjala za ferrero rocherjev cuker, ker si pisala, da te ne bo, pol sem pa vidla, da vseeno boš doma in sem šla še enkrat pečt.
Zato mau zdrajsan papir pa sledi selotejpa, ker sm odlimala pa spet zavila, hehe. Luckilly so bli tut strički na pošti pridni in je blo pri tebi že naslednji dan.Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!