But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
no waaaay! Men sta bla pa Bree pa Carl tak fajna skupaj!! Bree je zdaj dobla "dvokratno dozo negativnih stvari" - umrl je tip, v katerga je bila zaljubljena, pa še Orson je na vozičku!:/:/
Men je tud Lynette zakon! Verjetno najljubša že od začetka Sem mislila da bo hujši izid. Čeprav mi še vedno škoda umrlega
Spoiler: Sedaj bo pa mnde Orson na vozičku in spravljal Bree ob živce. Pa Susan naj bi od Carla po oporoki dobila striptiz klub.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mah ta lynette more pa zmeraj nekaj jamrat. Evo, VEDNO IN VEDNO ima neke težave sama s seboj in ponovno jo nekaj moti. Nonstop je ljubosumna, faušljiva ali pa ji nekaj ne paše. Poln k*** jo imam, prav celo nadaljevanko smeti, resno.
Drugače sem pa razočarana nad Orsonovim obnašanjem, Susan pa je totalna carica ona mi je tako že od začetka genialna.
Lynette gre tudi meni dostikrat na živce, ker ji skozi neki ni prau in njen tom se mi prau smili, ker je vse, kar nardi narobe. In vedno se more trudit vse popravit da se žena ne bo tolko proitoževala.
Susan je pa itak najhudejša Samo ki si doostikrat dela probleme tam, kjer jih ni.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.