delusional napisal/-a:eh te cifre so res brezvezne.... izkušenost se gleda po drugih temah na forumu, in sicer : analni seks, goltanje sperme, vaginalni ograzem, seks na javnih mestih, itd.
po mojem tebe v življenju (po tvoji pameti sodeč) še najbolj jebejo v glavo... jebeš takšne izkušnje...
meni je pa zelo cudno to, da mate tuki gor use tko relativno mal spolnih partnerjev, medtem ko tukaj, kjer jaz zivim, in v moji daljni okolici je zelo veliko takih, ki ima pri okoli 25 letih vec kot 9 spolnih partnerjev, veliko pa tudi takih, ki jih je samo eno noc posexalo prb. 3 moskih ali vec. ne razumem tega, ne gre mi u glavo?
missy* napisal/-a:meni je pa zelo cudno to, da mate tuki gor use tko relativno mal spolnih partnerjev, medtem ko tukaj, kjer jaz zivim, in v moji daljni okolici je zelo veliko takih, ki ima pri okoli 25 letih vec kot 9 spolnih partnerjev, veliko pa tudi takih, ki jih je samo eno noc posexalo prb. 3 moskih ali vec. ne razumem tega, ne gre mi u glavo?
Odgovor je preprost. Jaz ne bi verjela, da ti gre ena pravit, da so jo trije poseksali preteklo noč.
sam te naše vrednote so res u kurcu. Tle pride en Haro se hvalit, kako je v tem tednu že vsaj eno pofukal in je vse kul. Pol pa druge reve se hvalijo, kako so v celem lajfu seksale sam z 1 ali 2.
jah, ti se pa očitno hvališ, da imaš izkušnje v požiranju sperme...no, po tem sodeč nimaš izkušenj v pljuvanju sperme, ja pa zato katera druga boljša uporabnica od tebe v tem dejanju...
delusional napisal/-a:sam te naše vrednote so res u kurcu. Tle pride en Haro se hvalit, kako je v tem tednu že vsaj eno pofukal in je vse kul. Pol pa druge reve se hvalijo, kako so v celem lajfu seksale sam z 1 ali 2.
Pa kaj tebe muči?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.