Obsedena s svojim videzom

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Za večino mladih pomeni, ko rečeš da greš ven, da greš žurat :wink:

Sama se moraš prisiliti, da se stvari spremenijo. POČASI. Najprej obleči enkrat stvar za žurat, ki si jo že, itd... Počasni koraki.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Razvajena si. Se mi pa čudno zdi, da starši nič ne ukrepajo.
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a Anja ^^ »

Od kje ti pa tolk časa denarja za use to? :D
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LilBarbie »

Ne vem zakaj bi moral kdo ukrepat, saj ne obremenjujem nikogar s tem. Ce obremenjujem koga obremenjujem sebe, to da si jaz v kopalnici likam lase, nimajo starsi nic s tem. Mama rada vidi, da si kupim kaksno novo stvar, ki si je pac ona ni mogla privoscit, mogoce je tud to razlog da mi data vse na razpolago. Nevem. Ampak mislim da sem napisala, da tega res nihce ne opazi, jaz pa se obremenjujem, ker mislim da bo kdo zunaj opazo da jaz nimam verizice ali pa uhanov
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

LilBarbie napisal/-a:1x na mesec zurat v diskoteko. Sej sem napisala da se gre za to ko se odpravljamo ven, v diskoteko

Aja. Sem mislila, da vedno, ko greš ven glede na to, da si omenila, da v šolo še nisi šla brez lip glosa.
Potem ne vem kje je problem? Če se ti uspe nezrihtat za v kino, ne vem zakaj ti to ne bi uspelo še za v disko?
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka

Anja ^^ napisal/-a:Od kje ti pa tolk časa denarja za use to? :D

Ne kadim, ne pijem prevec, obiskujem srednjo solo, vcasih delam kot hostesa, dam denar pac na stvari kot so oblacila, torbice in make up, tako kot nekateri za racunalnike, cigarete...Casa pa imam na pretek :roll:
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka

sanjaanja napisal/-a:
LilBarbie napisal/-a:1x na mesec zurat v diskoteko. Sej sem napisala da se gre za to ko se odpravljamo ven, v diskoteko

Aja. Sem mislila, da vedno, ko greš ven glede na to, da si omenila, da v šolo še nisi šla brez lip glosa.
Potem ne vem kje je problem? Če se ti uspe nezrihtat za v kino, ne vem zakaj ti to ne bi uspelo še za v disko?

Ja sej tud ce se ne gre za diskoteko znam bit malenkostna, ampak ne tako zelo
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

LilBarbie napisal/-a:Ne vem zakaj bi moral kdo ukrepat, saj ne obremenjujem nikogar s tem.

Tudi finančno in časovno ne :wink:
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka

orhideja1 napisal/-a:
LilBarbie napisal/-a:Ne vem zakaj bi moral kdo ukrepat, saj ne obremenjujem nikogar s tem.

Tudi finančno in časovno ne :wink:

Ce bi financno starse bi mi to povedala, al pa enostavno ne bi dala. Koga pa casovno?
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

LilBarbie napisal/-a:Casa pa imam na pretek :roll:

V šolo hodiš, včasih delaš, fanta imaš in ti imaš še vedno na pretek časa?
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

LilBarbie napisal/-a:Ja sej tud ce se ne gre za diskoteko znam bit malenkostna, ampak ne tako zelo

Znaš bit malenkostna :rofl: Glede na napisano nisi in ne znaš biti.
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka

sanjaanja napisal/-a:
LilBarbie napisal/-a:Casa pa imam na pretek :roll:

V šolo hodiš, včasih delaš, fanta imaš in ti imaš še vedno na pretek časa?

V solo hodim in sem vsak dan od dveh popoldan dlje prosta, ta cas porabim tako da sem s fantom, skupaj grema po trgovinah, pac ce kdaj kaj rabim. Delam pa en torek na mesec, pa se to ponoci :) zakaj ga ze ne bi imela?
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka

sanjaanja napisal/-a:
LilBarbie napisal/-a:Ja sej tud ce se ne gre za diskoteko znam bit malenkostna, ampak ne tako zelo

Lahko malo bol na dolgo napises, ker ce mislis da ce si skupaj skrampala en stavek pa se na debelo smejis meni ni niti malo smesno, ker tega nisem napisala da bi se mi nekdo norca delal, ampak da sem ven povedala kaj si mislim, pa da kdo napise kaj pametnega, ne pa nekdo ko se smatra za bol pametnega
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

LilBarbie napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:

Lahko malo bol na dolgo napises, ker ce mislis da ce si skupaj skrampala en stavek pa se na debelo smejis meni ni niti malo smesno, ker tega nisem napisala da bi se mi nekdo norca delal, ampak da sem ven povedala kaj si mislim, pa da kdo napise kaj pametnega, ne pa nekdo ko se smatra za bol pametnega

Preberi si svoj prvi post in se nehaj delat norca :evil:
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka

sanjaanja napisal/-a:
LilBarbie napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:

Preberi si svoj prvi post in se nehaj delat norca :evil:

Zakaj se pa jaz delam norca? Meni ni smesno in se ne norcujem iz tega kar mi kdorkoli napise. Mi pa gre na zivce da nekdo isce kje me bo raz*ebo, pol pa se na debelo smeji zraven. To ni bil moj namen. Hotla sem samo videt kaj mi boste napisali, da vidim to se iz drugih zornih kotov, to je vse
Odgovori