mala, ti bom js nardila lazanjo, ne boš nikoli več hotla ven it jest une razkuhane pašte

Prvo k sva pršla, naju je pri vhodu sprejela prijazna ampak anoreksična!!! punca, ki razporeja goste k mizam. Izgledal je tko, kot da ni že 2 mesca dobila za jest. Tut js sm suha, veeeem, ampak kar je pa preveč, je pa preveč.
No, jz tud rada in večkrat zaidem tja in ne vem, če sem do zdej kdaj pustila kej napitnine (iz istih razlogov, prišla sem pač papcat, sam strašno velik dnarja pa ravno imam) in sem bla vedno vseeno lepo sprejeta.*Lally* napisal/-a:Prejšnji teden sva bla s fantom po priporočilu sodelovcev v Piazzi (picerija za Bežigradom). /.../ Ko je pa prnesu račun in ko je vidu, da mu nimava namen pustit napitnine, pa ni reku ne hvala, ne adijo, ne NIČ!!
Halooo, zarad takih kretenov js že neki časa ne dajem napitnine, poleg tega sem še študentka, ki se preživljam iz mesca v mesec in mi tut vsak cent prov pride. Me ne vidjo več tm..
*Lally* napisal/-a:Prejšnji teden sva bla s fantom po priporočilu sodelovcev v Piazzi (picerija za Bežigradom). Pa morm mal skritizirat.
Prvo k sva pršla, naju je pri vhodu sprejela prijazna ampak anoreksična!!! punca, ki razporeja goste k mizam. Izgledal je tko, kot da ni že 2 mesca dobila za jest. Tut js sm suha, veeeem, ampak kar je pa preveč, je pa preveč.
Potem naročiva pico (očitno sva izgledala vredu, da se je natakar celo s picopekom zmenu da bi pol ene pice in pol druge), vse lepo in prav, natakar izredno prijazen, na momente celo preveč. Ko je pa prnesu račun in ko je vidu, da mu nimava namen pustit napitnine, pa ni reku ne hvala, ne adijo, ne NIČ!!
Halooo, zarad takih kretenov js že neki časa ne dajem napitnine, poleg tega sem še študentka, ki se preživljam iz mesca v mesec in mi tut vsak cent prov pride. Me ne vidjo več tm..
*Mustang* napisal/-a:Zanima me kakšne izkušnje imate kaj z restavracijo Namaste?