Hehe, kot da sem jo hotela prepričat, da naj zdaj takoj pusti fanta in gre iskat kandidate za ONS, al kaj?nivea9 napisal/-a:No nista si podobni samo v imenu, ampak tudi po logiki razmišljanja.
Zame je to fovšija, če zaljubljenega človeka prepričuješ, da nima pojma kaj je strast, ljubezen, da ne ve kaj je zamudila glede ONS,... mogoče si pa ti s tem zamudila človeka, ki bi te imel rad.
Ma dej, tolk kot se nekatere tukaj hvalite z zrelostjo, ki pride z leti, se mi zdi, da sočasno zgubljate zmožnost razumevanja prebranega.
Ves ta čas, ko sem zagovarjala ONSje (kar pa ne pomeni, da to prakticiram vsak dan non stop), sem hkrati se strinjala, da je vsekakor neki najlepšega imet ob sebi nekoga, ki te ljubi, razume, podpira, usmerja, ko je to potrebno, razvaja in da se enako vrača tej osebi.
Glede zadnjega - sej ne vem, če bi rekla al rajš ne ... so me imeli radi, tud jz njih, ampak z zadnjim sem ravno zaradi tega končala, ker jz nisem bla zmožna vračat ljubezni v tolikšni meri kot jo je on men dajal. Sem zarad tega še bolj butasta po vaše? Kakor želite, men se je zdel neprimerno vztrajat v zvezi, ki mene ni osrečevala, s fantom, ki ga jz nisem znala osrečevat, kot vem da si zasluži.
Ja, ene smo sposobne bit samske in se vseeno imet fajn (čudo bože, kaj).
*mala, itak, vsi smo reinkarnacija *purple*.