delusional napisal/-a:seveda da so tipi bolj za ONS... če pa jih vse drugo rečvke tako obremenjuje.... in ta čustva in teženje in omejevanje, da ne morejo pol več vsak viked popivat s samskimi kolegi, ki jih seveda zelo branijo pred prasicami, ki ga hočejo spravit v vezo in proč od njih.
in strah jih je pomislit, da bi mogoče katera obsedeno hotela njihovega tiča za vedno, zato bolje da ga čimprej pospravijo v hlače in popihajo, ker smo ženske tako obsedene z resnimi zvezami, otroci in porokami. zakaj ni nobene zastonj prostitutke, ki s seksom ne bi hotla nič od tipa iztržiti?
Pa čeprav iskrice letijo vsepovsod, ne moreš se mu upret, želiš ga takoj in zdaj? ... aja, ene se morjo najprej zaljubit, da lahko začutijo takšno strast.jagoda-malina napisal/-a:IloveCoffee napisal/-a:Še vedno pa čakam odgovor - kaj spremeni tista številka - ko ti tip reče, kok je mel partnerjev pred tabo? Če je recimo visoka - a potem ni zaupanja vreden človek? Je slab človek? Mu ne verjameš več, čeprav res vidi v tebi tist neki več kot v ostalih?
Pomeni, da je pri meni zaključil.
delusional napisal/-a:seveda da so tipi bolj za ONS... če pa jih vse drugo rečvke tako obremenjuje.... in ta čustva in teženje in omejevanje, da ne morejo pol več vsak viked popivat s samskimi kolegi, ki jih seveda zelo branijo pred prasicami, ki ga hočejo spravit v vezo in proč od njih.
jagoda-malina napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Pa čeprav iskrice letijo vsepovsod, ne moreš se mu upret, želiš ga takoj in zdaj? ... aja, ene se morjo najprej zaljubit, da lahko začutijo takšno strast.
Kakšen dolgčas.
Žalostno zate, če še nisi izkusila kaj je prava ljubezen.
jagoda-malina napisal/-a:rachka_ napisal/-a:žalostno zate, če še nisi izkusila strasti neljubezenske vrste.
Sreča zame, ker mi uspe vedno imeti ob sebi človeka katerega možno ljubim in on mene in mi ni trebe nekkje okušati strasti za katero bi vedela, da bo ostalo samo pri tem.