Sem za oboje, zaroko in poroko.. Zdej če pomislim, bi mi blo najlepše, kje v naravi..na pamet mi pade Piran, ker sva se tam velikokrat sprehajala ob sončnem zahodu ali pa v njegovem kraju, v gozdu.. Ko bi bil tak lušten malce hladen večer..

no sicr pa bi mi blo vseeno, tud če bi blo doma na kavču ali kej tazga samo, da pač ni čist kaka zgrešena priložnost(da sva se ravnokar skregala al pa kej

al pa da gledava kak ful napet film hehe), mgoče se bo slišalo ful materialistično(dont care) ampak bi mi ful pomenilo to, kako bi izgledal prstan..Zdj se sprov spomnim une scene iz Satc, ko Aiden kren grd prstan zlat izbere za Carrie

no, jaz sem še posebi alergična na kak grd nakit(nakit iz zlata, srebra nasploh..) tako, da če bo zaročni prstan pričakujem res nek lep, eleganten prstan s srebra(ali belga zlata), po možnosti celo mal mat in lepim diamantkom prozorno belim ne preveč izstopajočim diamantkom(ne čist klišejski no ampak po svoje nekaj posebnega)

kaka posebna ideja v stilu zapestnice ali pa tattoja bi mi bla tud ful všeč.

Skratka, pomenilo, bi mi dosti, da bi on vedel in zadel, kaj bi meni bilo všeč..
It was forever..but it didnt last long..