Prevarala sem fanta, zdaj sem zmedena

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Brunette*87
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Brunette*87 »

ravno to. dokler veva le midva, je ok.
ne bi pa mogla mirno spat, če bi vedeli vsi razen njega. tako pa nihče ne ve. nihče. in nihče ne bo izvedel. razen če naju je kdo videl ob 8ih zjutraj ko sva skupaj prihajala iz motela, medtem ko je bilo zabave konec ob 03:30 ?! :/
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

Horus napisal/-a:[
Barbkaa - Ce me punca vprasa, ali mi je njena nova torbica/majica/frizura vsec, bom rekel ja, pa ce mi je vsec ali ne. Take lazi so vsakdanjik na obeh straneh (da dragi, odlicen seks je bil xD). Toliko o iskrenosti. Glede zaupanja pa - ce ti tip rece, da se vrzi z neboticnika in ti zagotovi, da bos prezivela, bi mu zaupala dovolj, da bi to naredila?
Popolna iskrenost in zaupanje ne obstajata v NOBENI zvezi. Kakor hitro pa nista popolna, pa je vse drugo samo se tak ali drugacen odtenek sivine, nic boljsi ali slabsi od drugega. Na koncu itak steje samo sreca obeh.

je razlika med : hej, ti je všeč moja torbica? in rečeš ja, čeprav ti ni.
in med tem : si me varal? in rečeš ne, čeprav to ni res.

nič nimam proti malim lažem v zvezi, ampak varanje za mene ni mala laž. :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Brunette*87
Sramežljivka
Sramežljivka

sirova štručka napisal/-a:Upam, da vaju je kdo videl, upam, da tvoj fant zve, upam, da se tudi tebi v prihodnosti kaj podobnega zgodi in upam, da se boš iz tega kaj naučila!

jaz pa upam da naju nihče ni videl in da se bo pozabilo.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

ti je sploh kaj žal? :?
ker jaz iz tvojih postov ne vidim tega... bolj kot to, kaj bo z vajino zvezo, kako se bo počutil fant, te skrbi, da boš na koncu ti ostala praznih rok, brez obeh igračk.

tolko o nesebičnosti,... :)
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

Brunette*87 napisal/-a:recite kar hočete, ampak po več letih ni lahko pustiti fanta, tudi zaradi okolice.
njim že razložiš da ni šlo, ampak jst sm rekla da bi biu cel halo in obtoževanja če bi izvedeli kaj sem naredila.

Verjemi, fanta se da pustiti tudi po več letih. Samo ''jajca'' je potrebno za to imeti. Res, da ni lahko, ampak se da.

Pa zakaj daješ tolk na to, kaj si okolica misli?!?! Saj si ti v vezi z njim, ne pa celo tvoje mesto! Kaj, a sedaj boš pa v vezi samo zato, ker se ga ne upaš pustit, ker se bojiš kaj bo okolica rekla? Bodo že preboleli. Nisi ne prva ne zadnja, ki bi končala vezo.

Brunette*87 napisal/-a:če bi sodelavec želel zvezo bi ga zavrnila. ker njega nikoli nočem za fanta. on me privlači samo fizično, čustev ni.

Horus: nihče ne bo izvedel ker nihče ne ve, razen naju! on ne bo povedal nikomur, tudi če bo, dvomim da ga bo kdo resno jemal, ker sem vedno vse prepričala da ni nič res. in če se bo še enkrat govorilo bom še enkrat vse prepričala v nasprotno. Ampak on ne bo povedal, njemu se ne morm zamerit, on se nikoli ne prepira, njega imajo vsi radi.. :)

Vidim, da si zelo prepričana v to, da ne bo nikomur povedal. Očitno slabo poznaš moške. Slej ko prej vedno nekdo nekomu pove. Če ne drugemu, pa sigurno najboljšemu prijatelju. Bo pa ta naprej povedal. Za majhne kraje je kar nekako značilno, da velja: ve eden, vedo vsi! Kaj pa če ti tokrat ne bo uspelo prepričati ljudi, da to ni res? Kaj če bo on tvoje zanikanje izpodbijal s konkretnimi stvarmi?
Brunette*87
Sramežljivka
Sramežljivka

sploh mi ni žal. še enkrat bi ponovila, ampak ne bom.
ravno to mi je čudno, da mi ni nič žal, nič slabega občutka.. nič.. sploh nič ne čutim. ne pozitivnih ne negativnih čustev. hladna sem.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Brunette*87 napisal/-a:sploh mi ni žal. še enkrat bi ponovila, ampak ne bom.
ravno to mi je čudno, da mi ni nič žal, nič slabega občutka.. nič.. sploh nič ne čutim. ne pozitivnih ne negativnih čustev. hladna sem.

oh, potem pa si res primer popolne ženske ej. :D bi bila takšnih čustev tudi, če bi on bil z drugo? :?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

No ja, jst se umikam, je škoda besed :D .
Brunette*87
Sramežljivka
Sramežljivka

barbkaa napisal/-a:
Brunette*87 napisal/-a:sploh mi ni žal. še enkrat bi ponovila, ampak ne bom.

oh, potem pa si res primer popolne ženske ej. :D bi bila takšnih čustev tudi, če bi on bil z drugo? :?

znorela bi :twisted:
ampak za sodelavca to da sva spala v isti postelji in se poljubljala, ni bilo varanje. vsaj tako je rekel.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

to je mnenje sodelavca. ki zgleda, da je tut zelo moralen, ni kaj. :D kaj pa tvoj fant? je istega mnenja? :D

tut jaz počasi mislim, da je škoda besed... kolk vidim itak nimaš občutka krivde, je to za tebe kar si naredila vredu.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Sorry ampak si pa bijač. Kako bi bilo tebi če bi se tvoj fant takole spečal z eno drugo?

Upam da boš enkrat "morala" gledat kako bo porival drugo....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

očitno tu še kar verjamete v happy end.. spoznala sta se v gimnaziji in ostala skupaj za vedno ?? brez da ona ali ona vidi koga drugega.. pa saj je tudi vam kdo všeč in tudi vi ste všeč komu drugemu?

okej, ni prav da se je poljubljala z njim in ležala v isti postelji (!); tu je šla pač čez mejo.. ampak, ni pa zato ne vem kaka groza in obup.. koliko poročenih žen ve, da jih možje varajo.. pa je vse tiho (in obratno, seveda)..

ne ve kaj hoče, halo da ne, kako pa naj pri 22 veš ali je to to ali ni.. mogoče pa kaj škripa v zvezi, mogoče pa je bil to le znak, da tisto kar ima s fantom ni.. ali pa bo zdej dojela, da mogoče pa ni vredno menjat fanta zaradi ene avanture..

nehajte žalit, jao
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

iziris napisal/-a:koliko poročenih žen ve, da jih možje varajo.. pa je vse tiho (in obratno, seveda)..

te žene vejo, ona pa je razmišljala, da mu sploh nebi povedala. to je bistvo... :)
Odgovori