ne bi pa mogla mirno spat, če bi vedeli vsi razen njega. tako pa nihče ne ve. nihče. in nihče ne bo izvedel. razen če naju je kdo videl ob 8ih zjutraj ko sva skupaj prihajala iz motela, medtem ko je bilo zabave konec ob 03:30 ?!

Horus napisal/-a:[
Barbkaa - Ce me punca vprasa, ali mi je njena nova torbica/majica/frizura vsec, bom rekel ja, pa ce mi je vsec ali ne. Take lazi so vsakdanjik na obeh straneh (da dragi, odlicen seks je bil xD). Toliko o iskrenosti. Glede zaupanja pa - ce ti tip rece, da se vrzi z neboticnika in ti zagotovi, da bos prezivela, bi mu zaupala dovolj, da bi to naredila?
Popolna iskrenost in zaupanje ne obstajata v NOBENI zvezi. Kakor hitro pa nista popolna, pa je vse drugo samo se tak ali drugacen odtenek sivine, nic boljsi ali slabsi od drugega. Na koncu itak steje samo sreca obeh.
Brunette*87 napisal/-a:recite kar hočete, ampak po več letih ni lahko pustiti fanta, tudi zaradi okolice.
njim že razložiš da ni šlo, ampak jst sm rekla da bi biu cel halo in obtoževanja če bi izvedeli kaj sem naredila.
Brunette*87 napisal/-a:če bi sodelavec želel zvezo bi ga zavrnila. ker njega nikoli nočem za fanta. on me privlači samo fizično, čustev ni.
Horus: nihče ne bo izvedel ker nihče ne ve, razen naju! on ne bo povedal nikomur, tudi če bo, dvomim da ga bo kdo resno jemal, ker sem vedno vse prepričala da ni nič res. in če se bo še enkrat govorilo bom še enkrat vse prepričala v nasprotno. Ampak on ne bo povedal, njemu se ne morm zamerit, on se nikoli ne prepira, njega imajo vsi radi..
Brunette*87 napisal/-a:sploh mi ni žal. še enkrat bi ponovila, ampak ne bom.
ravno to mi je čudno, da mi ni nič žal, nič slabega občutka.. nič.. sploh nič ne čutim. ne pozitivnih ne negativnih čustev. hladna sem.
barbkaa napisal/-a:Brunette*87 napisal/-a:sploh mi ni žal. še enkrat bi ponovila, ampak ne bom.
ravno to mi je čudno, da mi ni nič žal, nič slabega občutka.. nič.. sploh nič ne čutim. ne pozitivnih ne negativnih čustev. hladna sem.
oh, potem pa si res primer popolne ženske ej.bi bila takšnih čustev tudi, če bi on bil z drugo?