Brunette*87 napisal/-a:recite kar hočete, ampak po več letih ni lahko pustiti fanta, tudi zaradi okolice.
njim že razložiš da ni šlo, ampak jst sm rekla da bi biu cel halo in obtoževanja če bi izvedeli kaj sem naredila.
Brunette*87 napisal/-a:recite kar hočete, ampak po več letih ni lahko pustiti fanta, tudi zaradi okolice.
njim že razložiš da ni šlo, ampak jst sm rekla da bi biu cel halo in obtoževanja če bi izvedeli kaj sem naredila.
sirova štručka napisal/-a::lol:
A dej ne ga srat, js pa raj vem resnico, četudi ni najlepša. Sej ne morš nekomu, do katerega nekaj čutiš oz. si čutil, brez kančka slabe vesti nekaj prikrivat oz. mu lagat.
Brunette*87 napisal/-a:zmedena sem. popolnoma.
vseeno mi je ali bi kdo verjel ali ne bi, jaz vem da nisem seksala. hvala, Horus, za spodbudo.. če sva že začela lahko nadaljujeva, ane?poti nazaj več ni.
bojim se samo, da bo dejanje prišlo za mano.
če sodelavca ne bom več videla bo super. ampak jutri greva na kavo.
najraje bi imela oba, dokler bo šlo. pa se mi ne zdi vredno, ker si tega moj fant ne zasluži. in se mi smili. sama sem namreč ZELO ljubosumna, zelo zelo! znorim že če na Facebooku vidim da mu je všeč kakšna pesem, ki jo je objavila ženska. vendar tega ne povem, niti ne pokažem.