Moja zgodba za novo leto

Pomoč iz čustvenih stisk.
Ninđaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Moja zgodba za novo leto

Neprebrana objava Napisal/-a Ninđaa »

reku je, da sm dobra prjatlca, da res ni nč narobe z mano; ampak punce ne rabi, nima časa.

31.december; grem za novoleto u Cerknco, ker bo tut on tam, reku je da si bomo voščli novo leto, skupej bomo bli, skupej se ga bomo napili in praznovali. Pridem tja, pa on z NJO, njo k je ne prenašam, je ne prebavlam ker mi je nardila že zadosti slabga. Okej, ignoriram use skup, ga začnem pit, se mam fajn, pozabm na use skupi, usake tolk ga iščem, pa ga ne najdem naokol, iščem njo, je ne najdem. Zvem da sta skupej, na samem, sama. Prenesem, spijem še več. Žalost utapljam v alkoholu. 5minut do pownoči se zlomim, začnem jokat; da ga mam rada. Ura pounoč, usi veseli, voščijo en drugmu novoleto. Mene ubija žalost. Jočem na novo leto, zarad njega, k mu zdej ona največ pomeni. Jokam še naprej. Usi me tolažijo, da me ni vredn, da sm si že zadost nardila zarad njega, da me sploh ni vredn, da loh najdem bolšga. Tega še zdej u 4 mescih nism dojela. Vidm ga, kko hodi h meni, namen je biu mi voščit novo leto. Pa stopi prjatlca pred njega pa reče; lej ne prenese te, nemore. Pa ji reče; vem, usen ji hočem voščit.
Obrnem se stran in se prepustim besedam kot so: zdrži, prebolela ga boš, pozabi ga ....
Dns, vidm na facebooku da sta u zvezi. Nč, spopade me nek prazen občutek k da mi je useen. Mogoč sama se bi lažem ampak u meni je use umrlo in ne čutm več nč :(

Kko nemore dojet, da ga mam najrajš, da bi res use nardila zanga. Da mi res ful pomeni.
Sm ga ignorirala ni blo nč.
Sm se pogovarjala zs njim ni blo nč.
Sm bla prjazna ni blo nč.
Sm bla nesramna ni blo nč.
Še sama nevem kaj nej nardim. Kaj vidi na temu 13 letnemu otroku? K menjava fante pr teh letih k gate? Nevem. Usi so mu govorili nej se ne spušča u tole z njo, ker bo vidu da mu bo žou za use. Reku je; ja vem kaka je in nemislm met nič z njo...
Lej punca je res lepa, ampak njena notranjost pa ni tko lepa. Mogoč se zdi da grdo govorim o tem zto ker hodi z njim, ampak ne, taka je. Je zahrbtna, laže, nesramna. O meni grdo govori pa ji nism nč nardila :(

sej nevem še sama kam gre ta svet...

ps: 31.decembra ob 17:00 je rekla: Nives bo dns zvečer še jokala, ker se bom tolk lizala z njim da bo kr umrla. In še res je...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

<<<<
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 21. Sep. 2010 12:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Kko nemore dojet, da ga mam najrajš, da bi res use nardila zanga. Da mi res ful pomeni.

Punca, stvar ni v tem, da on ne bi dojel, da ti je všeč, ampak v tem, da očitno ti nisi njemu (dovolj). Sicer bi izbral tebe in ne tiste druge.
Naj se sliši še tako grobo, prej kot se boš sprijaznila, bolje bo zate. In nekega dne boš spoznala nekoga, ki mu boš ravno ti bolj zanimiva in privlačna od drugih deklet. :wink:
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Kaj vidi na temu 13 letnemu otroku?

Kaj ti vidiš na takem, ki se peča z otrokom?

Kot je bilo že rečeno-otročje. Nehaj uživat v drami in se spravi k sebi.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

dobro, no. če punca napiše pri teh letih nekaj takega, to ni nič neverjetnega... sej smo vsi bli tak. :)

poskušaj odmislit, ne razmišljaj neprestano o njem, ne misli, da si TI kriva, ... bo boljše. :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

13-letnice so že take?? :eek:

(dihaj, purple_rain, dihaj)

Kot se rado ponavlja, vse smo bile že tam, vse smo morale to dat čez - te prve zaljubljenosti v zgodnjem najstniškem obdobju se nam res zdijo močne in silovite, ker nam je pač nekaj novega in lepega; ampak s časom to vsi prerastem, pa spoznamo nekoga res vrednega našega časa, naše energije in ljubezni, s katerim potem gradimo pravo globoko in intenzivno ljubezensko vez, ki res nekaj pomeni in katera zdrži marsikaj...
Glavo gor, punca, ne se jim pustit :bussi:
Valie2
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Valie2 »

bejba, samo ne se pustit.

Poskusi ga pozabit, res. Ker te ni vreden, da bi zanj prejokala in prebedela noči. ČE bi te imel rad, bi bil s tabo, ne z njo, tako mu pa očitno dol visi za tebe.
Vem grobo povedano, a po prebranem sodeč je točno tako. POskusi se čimprej pobrat in it naprej, ne išči njegove družbe, izogibaj se krajem, kjer se nahaja.

Verjetno je večina od nas dala eno ali več takih lekcij skozi. Verjamem, da ti je zdajle vseeno kaj ti govorimo, vseeno, da ti povemo, da smo to dale skozi in da pridejo lepši časi. AMpak verjemi, da bo tako.
Pa srečno!
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

ne vem zakaj je ne ne bi bil vreden in zakaj je on zdaj kot nek hud prasec opisan ... če pa mu enostavno ni do nje in ona tega nikakor ne dojame?

...
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Priporočam ti film/knjigo/avdio knjigo karkoli ti je ljubše He is just not that into you.
p.s. Poglej/preberi/poslušaj tolikokrat da dojameš bistvo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Sej tle ni sam to, da pač on nje noče.
Je še to, da jo hočeta oba psihološko prav uničit.
Umakni se čimdlje od obeh. Ne vem zakaj te tako sovražita.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Na splošno gledano se ta mala pač noče sprijazniti z izgubo tipa, še več, tam je delala celo dramo, tako da je bila vsa pozornost preusmerjena na njo.
Get over it, drama queen :roll:
Drugače pa dvomim, da hoče nekdo tako najstnico uničiti.Nihče ni kriv za našo bolečino, krivi smo sami, ker napačno interpretiramo dogodke in jih nismo sposobni predelati-sposojeno iz sosednjega foruma, ampak velja zate.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

delusional napisal/-a:Je še to, da jo hočeta oba psihološko prav uničit.

loool ... a ti to resno?
... pa sigurno sta načrtovala plan zarote vsaj 5 mescev pred novim letom in sta se zanalašč zaljubila :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Meni so tudi ti stavki bili prav-WTF?Če bi gledali na vsako najstniško strto srce in delali takšno dramo, sploh ne bi potrebovali nadaljevank :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ hehe ... to me asocira na večno dilemo, kaj je bilo prej kura al španska nadaljevanka? :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

puma napisal/-a:
delusional napisal/-a:Je še to, da jo hočeta oba psihološko prav uničit.

loool ... a ti to resno?
... pa sigurno sta načrtovala plan zarote vsaj 5 mescev pred novim letom in sta se zanalašč zaljubila :D

a ti ko se zaljubiš, razmišljaš kako bodo drugi zato trpeli in uživaš ob tem? (glede na zadnji stavek ki ga je napisala)
in on tudi ni nič boljši od te njene znanke.

kar je doživela se mi zdi ful svinjsko, sploh pri tako zgodnjih letih. lahko ji pusti velike posledice za naprej.
Odgovori