31.december; grem za novoleto u Cerknco, ker bo tut on tam, reku je da si bomo voščli novo leto, skupej bomo bli, skupej se ga bomo napili in praznovali. Pridem tja, pa on z NJO, njo k je ne prenašam, je ne prebavlam ker mi je nardila že zadosti slabga. Okej, ignoriram use skup, ga začnem pit, se mam fajn, pozabm na use skupi, usake tolk ga iščem, pa ga ne najdem naokol, iščem njo, je ne najdem. Zvem da sta skupej, na samem, sama. Prenesem, spijem še več. Žalost utapljam v alkoholu. 5minut do pownoči se zlomim, začnem jokat; da ga mam rada. Ura pounoč, usi veseli, voščijo en drugmu novoleto. Mene ubija žalost. Jočem na novo leto, zarad njega, k mu zdej ona največ pomeni. Jokam še naprej. Usi me tolažijo, da me ni vredn, da sm si že zadost nardila zarad njega, da me sploh ni vredn, da loh najdem bolšga. Tega še zdej u 4 mescih nism dojela. Vidm ga, kko hodi h meni, namen je biu mi voščit novo leto. Pa stopi prjatlca pred njega pa reče; lej ne prenese te, nemore. Pa ji reče; vem, usen ji hočem voščit.
Obrnem se stran in se prepustim besedam kot so: zdrži, prebolela ga boš, pozabi ga ....
Dns, vidm na facebooku da sta u zvezi. Nč, spopade me nek prazen občutek k da mi je useen. Mogoč sama se bi lažem ampak u meni je use umrlo in ne čutm več nč

Kko nemore dojet, da ga mam najrajš, da bi res use nardila zanga. Da mi res ful pomeni.
Sm ga ignorirala ni blo nč.
Sm se pogovarjala zs njim ni blo nč.
Sm bla prjazna ni blo nč.
Sm bla nesramna ni blo nč.
Še sama nevem kaj nej nardim. Kaj vidi na temu 13 letnemu otroku? K menjava fante pr teh letih k gate? Nevem. Usi so mu govorili nej se ne spušča u tole z njo, ker bo vidu da mu bo žou za use. Reku je; ja vem kaka je in nemislm met nič z njo...
Lej punca je res lepa, ampak njena notranjost pa ni tko lepa. Mogoč se zdi da grdo govorim o tem zto ker hodi z njim, ampak ne, taka je. Je zahrbtna, laže, nesramna. O meni grdo govori pa ji nism nč nardila

sej nevem še sama kam gre ta svet...
ps: 31.decembra ob 17:00 je rekla: Nives bo dns zvečer še jokala, ker se bom tolk lizala z njim da bo kr umrla. In še res je...