Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
biba12
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a biba12 »

Tudi jaz se odločam za nakup likalnika, ampak nikakor ne vem katerga naj izberem oz. kaj je pri likalniku sploh pomembno.

V trgovini so mi predlagali od Remingtona wet&shine
http://www.si.remington-europe.com/cont ... europe.com

ali pa shine terapy.
http://www.si.remington-europe.com/cont ... europe.com

Kaj mislite, kateri je boljši? Imam pa srednje dolge lase, ful goste in močne, na videz ravne, ampak vseeno so malenkost valoviti.

Hvala.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

Jst imam tega: http://www.si.remington-europe.com/cont ... europe.com
Imam ful goste skodrane lase, pa si jih s tem ful hitro zlikam (na srednje debel pramen las naredim 2-3 potege, da so popolnoma ravni).
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

lolitaa napisal/-a:Pred kakimi 2 tedni se mi je pokvaril Remingtonov likalnik in sem šla v trgovino in kupla (nevem kaj mi je takrat bilo :stupid: ) Babyliss.Omg, kot da ne bi imela zlikanih las, res popolnoma nič ne zravna.Katastrofa od likalnika.Pa sploh ni tolk poceni, 30€.
In pol sem se razjezila in šla spet v trgovino in si kupla Philipsov Salon straight sonic.Bil je 50€ in tolk lepo zlika lase da ne moreš verjet, še celo boljš kot Remingtonov, sam enkrat potegneš pa so že gladki.Res sem ful zadovoljna. :zustimm:

sicr je že neki cajta odkar je blo to napisano ampak useen...30 € je za likalnik dost pocen :wink: če hočeš dobrga morš dat usaj 50 €.
jz si lase redno ravnam prbližn 2 leti pa mam še zmeri lepe. :cool: Moj je znamke PHILIPS, mam pa tega:
Slika
in je zakon..za ravnalc je pač treba odštet neki dnarja če hočeš, da je tak k more bit, pa obvezno je da ma keramično ploščico ker lase manj poškoduje..sicr pa nwm ka ene ženske delajo z lasmi da pol tok jamrajo da majo čis uničene..od likalnika zihr ne..lase ti najbolj uničjo laki pa ostalo sranje. Res pa je da tut z likanjem ne smeš pretiravat.
sicr sm si pa tut jz kupla kodralnik, sam kaj ko mi nč ne stoji...nwm pa zakaj ene pišete, da si z ravnalcem lahk lepš skodraš lase? mislm, sej kodralc je prou narjen zato..z ravnalcem pa ful težko pridš do lepga kodra če nisi navajen.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

Ash. napisal/-a:30 € je za likalnik dost pocen :wink: če hočeš dobrga morš dat usaj 50 €.

če daš 30€ za k**** od Babylissa je to isto, kot da daš za remington 100€. res so babylissovi najslabši prot, kar sem jih vidla. drugač pa uporabljam velikokrat od kolegice remingtonovega za "samo" 35€ pa je d best.. ma ga že leto in pol in je ful zadovoljna z njim.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
EvixEvix
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a EvixEvix »

js mam likalnik reimington, k so mi usi rekl d je to najbolši pa najmn unič.
čeprou js sm ga upurablala tko ene na 2 dni. pa sm si fuul uničla tak d sm mel ak konski rep lse.
zdej si pa likam učas sam fru fru če je res hudo si po pranju las k pol ustanm pa sm č črovnca.
zdej k sm ga nehala upurablat mam pa take lepe lse, res čiz druge.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Likalnik za lase res dost laske uniči! Je sicer razlika, če kupiš en čist poceni likalnik ali če kupiš enega dražjega, ampak lasje so še zmeraj uničeni, pa tudi če si jih ne likaš vsak dan!
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

jst si jih dvakrat na teden pa niti nimam unicenih...res pa je da imam VEDNO masko za lase, balzam, zascito, vsak pramen posebej razcesem (najslabse je da nerazcesan pramen likas ker ga zapognes in poci),...se je treba matrat. pa redno strizenje! sam men je tud frizerka rekla da je zanimivo da imam se tok ok las...ocitno se pretirana nega obrestuje :razz:
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

jz res nevem al mam tok močne lase al kaj, sam jz si jih že skoz likam pa mam še zmer lepe in mehke.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Joj blagor tebi. Meni je pa likalnik za lase res uničil lase, pa tudi potem ko sem si profesionalnega frizerskega kupila. Pomoje je res odvisno tudi od tipa las.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

odvisn je tut kokrat greš čez las..če maš fajn skodrane pol pa če si jih redno ravnaš pol je kr velik dela in čiz logično da se las uniči..jz mam sam mal valovite tko, da grem v povprečju ene 3x...(za primerjavo..moja sestra ko si lika pa ma drgač kodre gre tut večkrat ko 10, pač si res tist v piko zravna. dobr d si lika sam enx na mesc xD)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Pomembn je tud, da si sam potegneš čez pramen, ne pa da držiš pramen "zaprt" v likalniku. Mal sm se čudn izrazla,upam da veste kaj mislm :D
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

^^ Jst vem kaj mislš :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Jaz se zdej odločam ali bi si kupila likalnik. Sicer imam ravne lase, vendar se na koncu zmeraj vihajo, ponavadi navzven, likalnik mi jih pa lepo oblikuje, da mi potem poudari frizuro in stoji kot treba. Pa me zanima katerega bi mi priporočale, zdej neke male denarje na bi dala, ker nočem imeti uničenih las, ne rabim pa neke ekstra močne zadeve, čeprav je baje dobr, da je ornk temperatura.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Jaz sem si kakšen mesec nazaj kupila od Remingtona, tega: klik

In mi je všeč, dobro zlika lase. :)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Prisegam na GA.MA :gut:
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Odgovori