Ledenaa napisal/-a:Lejla86 napisal/-a:Sovražm petarde...
Sva že dve
tri, č smo natančni
n srečo bom letos dost odmaknjena za nov let, pa še vsi so mi oblubl d noben n bo mel petard s sabo...

Pred dvema letoma smo bli s kolegi v Celju pa tk stojimo zuni, ravno je bil ognjemet in mi je en direkt pod noge vrgu eno petardo, pa taka ful vlka je bla (se ne spoznam sicer, ampak ni bla tista navadna), pa sploh nism vidla in me je pol en kolega tk stran potegnu. Mislim!! Tak da potem ko smo bli lani v LJ tud na prostem, sm sam gledla pod noge in skoz me je blo strah! Preklete budale res ne štekam v čem je fora! Nej se zajebavajo s tem če majo veselje, sam naj pa ne ogrožajo drugih! 

najprej so metal tiste petarde eni gospe s kužkm in se jim je tok fajn zdel k sta bla oba čist prestrašena..jeeej
pa jim je en tip reku da nj se umirijo,pa so začel men gnjavt,metat zravn mene petarde,v koš petarde,na streho od tistga postajališča petarde..ja pi*** no,meč si jih doma v bajti če maš tak veselje
to mi pa res pritisk dvigne in njim je to tok smešno d je za dol past.Pa sm rekla če ne dajo mir,da jim bom v rit stlačla tisto petardo..in si nato drzne 12letn mulc rečt umir se deklica..

Ok, ne rečem rakete, sam rakete so pa tud ena vrsta pirotehnike, ki te lahko poškoduje.sem bla zraven ko je v Bovcu dve leti anzaj enemu dekletu raketa priletela v glavo, ker jo je en pacient zapiču v sveže zapadel sneg in se je prevrnla 

Jochie napisal/-a:tole je spet aktualno...
NE PETARDAM!!!